Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Loiskeen junioritoiminta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Loiskeen junioritoiminta"— Esityksen transkriptio:

1 Loiskeen junioritoiminta

2 Toimintaperiaatteet Hyvät tavat ja toisten kunnioittaminen osana toimintaa. Kannustetaan ei haukuta tai arvostella omia tai vastustajia. Läpinäkyvyys. Yritämme tehdä toiminnasta niin läpinäkyvää kuin mahdollista ja samalla kenellä tahansa on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja kehittää sitä. Toisten tukeminen, ketään ei jätetä yksin. Ei uusia toimihenkilöitä tai pelaajia. Toiminnan rahoitus käytetään vain ja ainoastaan junioritoimintaan, rahaa ei siirretä muuhun toimintaan Toiminta tapahtuu vapaaehtoisten ohjauksessa talkoo periaatteella, eli vanhempien rooli on erittäin tärkeä

3 Joukkueen kokoonpano Pelaajat, hyvä määrä olisi yli 30 pelaajaa, mutta 10 pelaajallakin pärjätään. Valmentajat, erittäin tärkeä osa kokonaisuutta. Loiske maksaa valmentajien kurssituksen Palloliiton valmennuskursseilla (E, D, C, B ja JPKV). Joukkueenjohtaja, ilman joukkueenjohtajaa ei voi olla joukkuetta. Tarvitaan jotta joukkue voisi toimia ja osallistua sarjoihin ja turnauksiin. Huoltaja(t), olisi hyvä olla. Tiedottaja, varustevastaava, rahastonhoitaja, jne. Helpottavat joukkueenjohtajan työtaakkaa.

4 Harjoittelu Pelikäsitystä voi opetella kaikissa ikäryhmissä
Yhteistyöseurat (ILVES) 1-3 krt viikossa Loiske Taitokoulu 1 krt viikossa 4-6 v. Prinsessa- ja Ritarifutis 1 kerta/vko Monipuolisuus Useita lajeja Leikit (F/G) 6-7 v. 1-2 kertaa/vko Paljon pienpelejä Jalkapallon perusteet (F) 8-9 v. 2-3 kertaa/vko Henkilökohtainen taito Koordinaatio ja kehonhallinta (E) v. 3 kertaa/vko (D) 12-13v. Nopeus, reaktiot Taktiset asiat (C) 14-15v. Pelikäsitystä voi opetella kaikissa ikäryhmissä

5 Pelit PIIRINSARJA Ilves Liiga SUOMI TURNAUKSET Turnaus: Piiri: HAAVI
PAIKALLISIA TURNAUKSIA SUOMI TURNAUKSET Turnaus: ULKOMAISET TURNAUKSIET Piiri: HAAVI Harjoituspelejä PIIRINSARJA Sarja: Ilves Liiga 4-6 v. (F/G) 6-7 v. (F) 8-9 v. (E) v. (D) 12-13v. (C) 14-15v.

6 Ilves – Loiske yhteistyö
IFA, taitokoulu ja Ilves Talentti Akatemia, mv.klubi. (Yhteistyöseuroille samaan hintaan kuin ilves pelaajille) Koulutus Loiske saa käyttöön Ilves materiaalin (DVD:t) Ilves edustuksen peliin (edullisesti) ja pelibriiffit päälle Valmentajatapahtumia (esim. koulutus, Loiske-Viikolle tapahtumaa jne.) Yhteistyössä Ilveksen kanssa meidän on helpompi järjestää tarvittavat lisätreenit pelaajille. Olemme sopineet että Loiskeen pelaajat maksavat Ilveksen treeneistä käytön mukaan (taitokoulu, jalkapallokoulut, jne.). Loiskeen Junioripäällikkö suosittelee, valmentajien valitsemille Loiskeen pelaajille Ilveksen taitokoulua ja yhteistyössä Ilveksen ja vanhempien kanssa asia hoidetaan. Aina mietitään paras ratkaisu pelaajan kannalta. Pelaajat pysyvät omissa seuroissaan mahdollisimman pitkään, kaikki seura siirrot tulee tapahtua vain pelaajan kehittymisen parhaaksi. Pelaajat voivat edustaa kaksoisedustuksella molempia seuroja.


Lataa ppt "Loiskeen junioritoiminta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google