Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto"— Esityksen transkriptio:

1 1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Pallollinen joukkue yrittää pitää palloa, erilaisilla kosketusrajoituksilla (8 syöttöä omille, puolustaja voi lisätä yhden pelaajan) Pallonmenetyksen jälkeen nopea tilanteenvaihto ja pallonriisto takaisin Puolustava joukkue: - 1. puol. toiminta - 2. puol. toiminta - nopea liike prässiin, - riiston jälkeen syöttöyritys omalla puolelle > pyritään nopeaan tilanteenvaihtoon > siirtyminen > ja uusi 5v2 Pelaajamääriä, kosketusrajoja ja kentän kokoa voi vaihdella taitotason ja käytettävissä olevan pelaajamäärän mukaan Valmentajalla palloja valmiina, uutta peliin koko ajan Pallo pitää saada omalle puolelle syöttämällä, purku jonnekin ei riitä. Ensimmäisen harjoituksen tarkoituksena on nähdä pelaajien Taitotaso; Miten liikun pelattavaksi? Onko pää ylhäällä? Peliasento? 1. kosketus? 1. ja 2. puolustajana toimiminen? Miten reagoin tilanteenvaihtoihin puolustus- ja hyökkäyssuuntiin?

2 2. 3v3+2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Pallollinen joukkue jokeria yrittää pitää palloa, erilaisilla kosketusrajoituksilla Pallonmenetyksen jälkeen nopea tilanteenvaihto ja pallonriisto takaisin Puolustava joukkue: - 1. puol. toiminta - 2. puol. toiminta - riiston jälkeen kuljetus alueen ulkopuolelle tai syöttö omalle pelaajalle alueen ulkuopuolelle Pelaajamääriä, kosketusrajoja ja kentän kokoa voi vaihdella Taitotason ja käytettävissä olevan pelaajamäärän mukaan Valmentajalla palloja valmiina, uutta peliin koko ajan Harjoituksen tarkoituksena on, että pelaajat liikkuvat Jatkuvasti pelattavaksi siten, että pallollisella on molemmat Syöttösuunnat sivuille, sekä kaksi syöttömahdollisuutta Väleihin, joista toinen on pitkä syöttö

3 3. 6v3 Pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Alueella 6v3 pallonhallintaa. Tavoitteena saada 8 peräkkäistä syöttöä omille siten, että joka kerta ennen kuin ottaa 1. kosketuksen, pelaajan tulee nostaa pää ylös ja katsoa vähintään yhteen sivusuuntaan (katse pelissä) Riiston jälkeen menettänyt joukkue puolustaa Pelaajamääriä, kosketusrajoja ja kentän kokoa voi vaihdella taitotason ja käytettävissä olevan pelaajamäärän mukaan Tavoitteena - katse pelissä - pelaajat oppivat pitämään pään ylhäällä ja katsomaan mahdollisimman moneen suuntaan ennen pallon saantia - (edelleen pelattavaksi tuleminen)

4 5. 3v3+2+2 Pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Päätypeli Pidetään pallo ja pyritään pelaamaan päätypelaajalle ja sen jälkeen toiseen päätyyn jne./aina suunta eteenpäin Riiston jälkeen aina sinne päätyyn mistä vastustaja on ollut tulossa Päädystä on otettava hyvä 1. kosketus sisälle Syöttäjä siirtyy päätyyn silloin kun syöttää omalle värille ja päätymies jatkaa peliä Lasketaan montako kertaa peräkkäin joukkue saa pelattua päädystä päätyyn Pelaajamääriä, kosketusrajoja ja kentän kokoa voi vaihdella taitotason ja käytettävissä olevan pelaajamäärän mukaan Huom! - Hyvä ensimmäinen kosketus sisälle - Ennen 1. kosketusta aiemmat opit (pelattavaksi/pää ylhäällä/ peliasento) - pyri syvälle ja mahdollisimman suoraan omaan päätyyn.


Lataa ppt "1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google