Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Advertisements

Puimuri - kaava.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Arvonlisävero kirjanpidossa
Raha taseessa Talousdemokratian keskustelutilaisuus Old Bankissa, Turussa Patrizio Lainà Suomen Talousdemokratia ry:n puheenjohtaja.
Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
Puimuri - kaava.
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Kiinteistönkauppa sähköisesti
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
1 Mistä löydän jatkajan? tai mistä ja miten jatkaja löytää sinut? OMISTAJANVAIHDOKSESTA POTKUA YRITTÄMISEEN Imatra Asko Virén Suomen Yrityskaupat.
Suoraveloitus poistuu käytöstä –
Uudelle maatalousyrittäjälle
eikä yrityksen perustaminen
Sinikka Hiidenmaa KHT Mikkelin Tilitoimisto Oy
rahoitusyhtiöpalveluista
Arvonlisä-verotuksen perusasioita
Yrityksen saattaminen myyntikuntoon
Yrityksen arvonmääritys
Ennakkomaksut Saadut ennakkomaksut Maksetut ennakkomaksut Muut ennakot
Moni aloittava yrittäjä aliarvioi ajan, joka kuluu ennen kuin liikeidea alkaa tuoda rahaa yritykseen
MK-Alennusten vaikutus – toimii Excelissä
YRITYKSEN PERUSTAMINEN
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
Arvonlisävero budjetoinnissa
Luoton alistaminen Luoton alistaminen voidaan toteuttaa usealla eri tavalla: Rakenteellinen alistaminen -> tulee kysymykseen moniportaisessa yritysjärjestelyssä.
Taloushallinnon ammattitutkinto
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.
Huolen puheeksiottaminen
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kirjanpidon perustekniikka
Kirjanpito, tilinpäätös ja verotus
Yksityisen elinkeinonharjoittajan tuloverotus Verohallinto.
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille Tili on kaksipuolinen laskelma, toiselle puolelle kirjataan lisäykset, toiselle vähennykset Tilin.
Kaupparekisterin ilmoitusmenettely ja tietojen käsittelyprosessi.
Tuotehinnoittelu -Perustana yrityksen hinnoittelustrategia: asiakkaat ja kilpailijat huomioitava -Kustannukset tiedettävä riittävällä tarkkuudella -Sopii.
Arvonlisäverotus Verohallinto. Sisältö Mikä on arvonlisävero Kuka on arvonlisäverovelvollinen Mistä toiminnasta arvonlisäveroa maksetaan Paljonko arvonlisäveroa.
Ulkoisen hallituksen merkitys liiketoiminnassa Veli-Matti Nopanen Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry.
Liiketoimintasuunnitelma Liiketoimintasuunnitelma on yritystoiminnan kokonaisvaltainen suunnitelma. Se analysoi, perustelee ja täsmentää liikeideaa. Liiketoimintasuunnitelma.
Kirjanpitolain muutokset GLÖGITILAISUUS Eduskunnan sivut Atsoftin sivut Asteri kirjanpito.
Liikeidea Yrityksen toiminnan pohjana on yritysidea. Se kuvaa niitä asioita, joihin yrityksen synty ja olemassaolo perustuu. Liikeidea on jalostettu yritysideasta.
Kirjanpito, tilinpäätös ja verotus Vko 1 /2016 Monica Åberg.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
Kuluttajatarvitsee pankkia Kuluttaja tarvitsee pankkia s
–info Terhi Leppä. Taidosto osk Taidosto osk on perustettu (25 perustajajäsentä) Nykyinen jäsenmäärä >350 Viime tilikaudella ( – )
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille
KHO 2007:52 Avopuolisot A nimellinen omistaja, B päättäjä
18 Yrittäminen alkaa ideasta s
Pilvipalveluna – kuinkas muuten…
Vastauksia tehtäviin Kpl 22.
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
Laskutusprosessin tavoitetilan kuvaus
OSA IV SÄÄSTÄMINEN JA TALOUDEN SUUNNITTELU
Arvonlisävero Välillinen vero
OSA II Luotot ja takaus. OSA II Luotot ja takaus.
Taloudellisen tiedon lukeminen/tulkitseminen: Tuloslaskelma ja tase
Käsitteitä yrittäjyydestä
OSA III Jos lasku tai luotto jää maksamatta
Sisäinen laskentatoimi
MAAN JA HUONETILOJEN HALLINTA
Kirjanpito, tilinpäätös ja verotus
Rahoitusmarkkinoiden
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Esityksen transkriptio:

Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä Klikkaa päästäksesi seuraavaan

Tunnetko olevasi yrittäjä ? Lompakossa ei ole koskaan rahaa Maksamattomia laskuja on mapillinen Puolet puheluista on perintätoimiston.. Postinkataja katsoo kieroon tuodessa sinulle pinon trattoja Uhkakirjeitä konkurssiin hakemisesta tulee päivittäin Verottaja vei ennakkoperintärekisteröinnin

Oletko tehnyt mitään ? Oletko karsinut kuluja Oletko itse lopettanut matkailun Turhat vuokrat, puhelinkulut, elätit Myyntikatteen parantaminen Nautintoaineet, käytön vähentäminen Myyntihenkilön perseeseen potkiminen Mainostuksen lisäys

Edellisistä ei ollut hyötyä ? Edelleen rahat loppu Myyntimies ei voi myydä enempää ALV kasautuu edelleen Asiakkaat jo nyt valittaa tuotteeni kalleudesta Kuluja ei voi vähentää Nautintoaineet, en käytä Mainostukseen ei voi satsata, kun entisetkin laskut maksamatta

Vaihtoehdot ovat tässä : Toiminnan lopettaminen ja toivoa, ettei kukaan hae konkurssiin Haetaan itse konkurssiin Jatketaan toimintaa ja velkaannutaan lisää, odotetaan kun joku hakee konkurssiin Yritys-saneeraus, tosin vaikea saada kannattamaan, tietysti jos veloista saisi 70 % anteeksi. Myydä yritys pois ja aloittaa tyhjältä pöydältä uusi yrittäminen, oppirahat on maksettu

Yrityksen myyminen Hankit ostajan yhtiöllesi, maksaa yleensä n. 5000 € joka maksetaan pankkiin. Kauppakirjat allekirjoitetaan Lopetat pankkitilit ja liiketoiminnan, ilmoitat asiakkaillesi uuden yhtiön tiedot. Siirrät kaluston uudelle yhtiöllesi, autojen ym. Hinnoittelussa kannattaa käyttää ulkopuolista asiantuntijaa. Ostaja tekee kaikki ilmoitukset viranomaisille Huolesi ovat ohi

Kauppakirja (malli) Tällä kauppakirjalla myydään ********** **** Oy:n koko osakekanta. Kauppahinta on tuhat (1.000) euroa, joka kuitataan maksetuksi tämän kauppakirjan allekirjoituksin. Myyjä: Ostaja: Ostaja on tietoinen yhtiön taloudellisesta tilanteesta. Myyjä toimittaa ostajan ilmoittamaan tilitoimistoon kirjanpitomateriaalin.Ostaja sitoutuu hoitamaan yhtiön velkajärjestelyyn ja vapauttamaan myyjän vakuudet.Yhtiön kassan/saamiset osakkaalta ostaja kuittaa saaduksi.Ostaja tekee tarvittavat ilmoitukset eri viranomaisille kaupparekisteriin, verottajalle, velkojille ja takaajille. Helsingissä tammikuun 14. päivänä 2011 MYYJÄ OSTAJA

Huolesi on ohi Soita heti eikä huomenna, tule neuvottelemaan toimistolle Helsinkiin. Neuvottelu on maksuton, käydään läpi kaikki mahdollisuutesi yhtiön pelastamiseen, ota mukaan viimeisin tilinpäätös ja mahdollisimman tuore tulos/tase. Soita 046 5902505 /Thomas 046 5513431 / Tapani +37259117922 / Oleg Sähköposti:konkurssi@hotmail.fi

Nähdään Soita 046 5902505 /Thomas 0465513431 / Tapani +37259117922 / Oleg Klikkaa kuvaa lähettääksesi sähköpostia meille