Valtteri Suominen Deviantart.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Advertisements

Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
WILMAN KÄYTTÖÖNOTTO KANGASALAN KOULUISSA
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Uusi Leader-brändi 2014 Mikä, miksi ja miten?.
INTRA.
Katso Aitolasta lisää:
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Youtube.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Reaaliaikainen tiedonhaku.
Sensing the Web 2. lokakuuta, 2007Puh: Petteri Hannonen
Nuorten suosima nettiyhteisö
1. kysymys  Ikäjakauma vuotta  Teemahaastatteluun vastanneista on:  Miehiä 60%, naisia 40%  Työssäkäyviä 55%, opiskelijoita 45%  Tampereella.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Esitelmä YOUTUBE.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
TWITTER YRITYSTOIMINNAN TUKEMISESSA Kiravo-projekti 2012.
TWITTER YRITYKSEN MAINEEN SEURANNASSA Kiravo-projekti 2011.
Mikroblogit , & Soile Hietanen, Niklas Halttunen, Kauri Koponen, Eeva Jääskeläinen, Matti Karvinen, Susanna Kiljunen, Hanna Kankaanpää,
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Kyvyt.fi ePortfolio
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Sanomalehti mainonnassa
1 Elintarvikkeiden hintaseuranta –hanke 2009 (2010) Seurantaohjeet.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Pieniä hetkiä.
13. Hyvä ohjelmointitapa (osa 1)
Sosiaalinen media opetuksessa Katrina Vartiainen Turun normaalikoulu.
TWITTER YRITYKSEN MAINEEN SEURANNASSA Krista Auvinen 2011.
Instagram Katariina Toivonen.
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Twitter Twitter on yhteisö- ja mikroblogi palvelu. Twitterissä käyttäjät voivat julkaista omia päivityksiään ja lukea muiden päivityksiä. Käyttäjät voivat.
Sosiaalisen median suihku Mistä on kyse?. Miten ja missä viestit?
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Sosiaalinen media matkailumarkkinoinnissa Teemu Hakolahti.
Tiivistelmä sisällöstä:  Facta Tietopalvelu on kotimainen hakupalvelu, joka vastaa sisällöltään moniosaista painettua tietosanakirjasarjaa Miten käytössä?
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi AIKIS -hanke Teknisen toimivuuden määrittelyt Keskustelun pohjaksi
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Reaaliaikainen tiedonhaku.
Twitter Teppo Räisänen, Liiketalouden yksikkö Oulun seudun ammattikorkeakoulu.
Jarkko Muhonen TeamProg
TEHTÄVÄ 1 ”Taide ja taito”
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä.
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Tekijänoikeudet © Marjo Ahola

RSS-syötteet: kerää haluamasi uutisotsikot syötteenlukijaan
FIRMANI PAHIMMAT KILPAILIJAT
Wordpress-blogialustan käyttö Antti Huttunen
Instagram.
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
Facebook JYTY-koulutus
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Muokkaus Mari Lampinen,
Esityksen transkriptio:

Valtteri Suominen Deviantart

DeviantART DeviantART (lyhenne: dA) on suosittu Internetissä toimiva taidesivusto. Sen ovat perustaneet elokuussa 2000 Scott Jarkoff ja Matthew Stephens. DeviantARTiin rekisteröityneet käyttäjät voivat julkaista omia ja kommentoida muiden valokuvia, piirroksia, tatuointeja, maalauksia, Flash-animaatioita, runoja. Sivuston kautta voi myös myydä omaa taidettaan. Sivun maskottina toimii pieni robotti kissa nimeltä ”Fella”. DA tähtää siihen että kuka tahansa taiteilija voi näyttää ja keskustella töistään ja kommentoida myös toisten käyttäjien aikaan saannoksia. Tuotokset on jaettu tarkkoihin kategorioihin joista suosituimpia ovat valokuvaus, digitaali taide, kirjallisuus ja flash animaatiot. Elokuun 2010 mennässä sivustolla on tähän mennessä yli 14,5 miljoonaa käyttäjää, yli 100 miljoona taidetuotosta esillä. Sivustolla käy päivttäin noin 140 000 tuhatta kävijää. Vertauksen vuoksi deviantART käyttäjät lisäilevät suosikkeihinsa yli 1,4 miljoonaa työtä ja kommentoivat toistensa töitä 1,5 miljoonan kommentin edestä päivittäin.

Browse: Mitä katsotaan Browse: Mitä katsotaan? Teoksia, printtejä, sivuston omia tuotteita mitä on myynissä tai sivuston ryhmiä. Toimii samalla tapaa kuin esim. Facebook. Category: Kaikki sivustolla esillä olevat taideteokset jaettuan omiin ryhmiin. Search Art: Etsi teoksia hakusanoin. Todella kätevä verrattaessa siihen että kategorioista lähtee erikseen jotain tietynlaisia teoksia etsimään. Lisäksi etusivulla on esillä tämän hetken katsotuimpia teoksia. Sivua rullatessa alas saa vaihdettua sivua sitä seuraavaksi katsotuimpiin teoksiin jne.

Alhaalla on esillä lisäksi uutisia, sen hetkinen gallup kysely ja sivuston omia ilmoituksia.

Omat sivut Halutessaan sivustolle voi tehdä oman tunnuksen, mikä omien teoksien esille pistämisen lisäksi mahdollista on kirjoittaa blogia ja viestejä, seurata tiettyjä taiteilijoita tarkemmin ja helpommin, kirjoittaa infon itsestään, lisätä suosikki teoksia ja kategorioida ne saada kommentteja ja antaa niitä toisille ja seurata kaveri listaansa. Sivustolle voi tehdä tunnuksen ilman että tarvitsee jotain omia teoksiaan ladata esille, jos haluaa vain seurata muiden teoksia ja niitä kommentoida jne. Lisäksi on erilaisia maksullisia palveluja näiden ohella.