Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Twitter Twitter on yhteisö- ja mikroblogi palvelu. Twitterissä käyttäjät voivat julkaista omia päivityksiään ja lukea muiden päivityksiä. Käyttäjät voivat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Twitter Twitter on yhteisö- ja mikroblogi palvelu. Twitterissä käyttäjät voivat julkaista omia päivityksiään ja lukea muiden päivityksiä. Käyttäjät voivat."— Esityksen transkriptio:

1

2 Twitter Twitter on yhteisö- ja mikroblogi palvelu. Twitterissä käyttäjät voivat julkaista omia päivityksiään ja lukea muiden päivityksiä. Käyttäjät voivat lisätä päivityksiään tekstiviesteinä, rss-syötteenä ja erilaisilla sovelluksilla. Huhtikuussa 2010 käyttäjien määräksi arvioitiin jo 105 miljoonaa käyttäjää. Twitterin eniten seurattu henkilö on amerikkalainen pop-laulaja Britney Spears.

3 Käyttö Twitteriä käytettiin lietsomaan Moldovan 2009 vuoden vaalien jälkeisiä levottomuuksia. 6 elokuuta 2009 Twitter joutui palvelunestohyökkäyksen kohteeksi mikä kaatoi palvelun pariksi tunniksi.

4 Käyttäjät Käyttäjät ovat niin julkkiksia, yhteisöjä ja normaaleja ihmisiäkin. 18. joulukuuta 2009 Iranin cyberarmeija niminen ryhmä kaappasi Twitterin nimipalvelimet ja ohjasi sen omalle sivustolleen.

5 Kuva Twitterin etusivusta


Lataa ppt "Twitter Twitter on yhteisö- ja mikroblogi palvelu. Twitterissä käyttäjät voivat julkaista omia päivityksiään ja lukea muiden päivityksiä. Käyttäjät voivat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google