Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VANTAAN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT Kaupungin museo Kulttuuripalveluiden yksikkö Kuvataidekoulu Monitoimitalo Lumo Musiikkiopisto Taidemuseo.
Advertisements

Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry.
Mika Niemelä Riikka Helin
Terveyden edistämisen määrärahat 2009
Ajankohtaista aluehallinnosta Pori Varsinais-Suomen ELY Sivistyspalvelut Päivi Almgren.
Itä-Suomen ESR-päivät Opetusministeriön puheenvuoro Merja Niemi Opetusministeriö.
LAHDEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT
Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma ja nuorisojärjestöt
Hahmotelma nuorten ohjaus- ja palveluverkostosta Kokkolassa Nuorta ei jätetä seminaari Ronnie Djupsund.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.
Tiedä, tavoita ja ohjaa – nuorten seurantajärjestelmää kehittämässä Kokkola Jukka Vehviläinen / DiaLoog.
Kunnallisen nuorisotyön toimintasuositukset Laatijana Opetusministeriöstä Nuorisoasiain Neuvottelukunta Suositusten laatimiseen painava syy: nuorisotyölain.
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
Avustus, Elina Varjonen1 Kansalaisjärjestötoiminnan edellytykset ja merkitys hyvinvoinnin rakentamisessa Pohjois-Karjalan maakunnan järjestöpäivät.
NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET
Nuorisoalan kehittäjä Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma Mikkelin ammattikorkeakoulu.
Nuorisotoimi Nuorten työpajatoiminta Lapissa 2009.
Onnistuvat opit 2009 – 2011 Nuorten ohjaus- ja palveluverkoston kehittäminen Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä.
Kaikkien aikojen Porvoo Alla tiders Borgå Miten nuorisopalvelut selviää palikkaleikkien myllerryksessä?
Tornion kaupungin etsivä nuorisotyö
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe.
ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille
Anneli Ketonen Länsi-Suomen lääninhallitus Seinäjoen maakuntakirjastokokous
Georg Henrik Wrede1 Lapsi- ja nuorisopolitiikan uudistuvat tavoitteet.
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
ELINIKÄISEN OHJAUKSEN ALUEELLINEN KOORDINAATIO ELOa Pohjois-Savon ELY-keskuksessa Lisää viraston nimi, tekijän nimi ja osasto.
Etelä-Pohjanmaan peruspalveluohjelman toimeenpano -hanke Projektipäällikkö Mervi Lehtola , 050 –
LAHDEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT Alue- ja kouluyhteistyötä 2012.
ONNISTUVAT OPIT – YHTEISTÄ VASTUUTA NUORTEN PALVELUIHIN Sosiaali- ja terveysministeriön tilaama Onnistuvat opit -juurruttamishanke on kahden vuoden ajan.
Nuoria hyödyttävät Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) rahoitetut hankkeet Timo Ollila, Pohjois-Savon ELY-keskus.
www.nuorisokanuuna.fi1 Kanuunassa tapahtunutta Kotka.
Kestävää kasvua ja työtä
Tervetuloa! Iltapäivän ohjelmassa
Julkisen sektorin ja järjestöjen yhteistyö vanhustyön kehittämisessä YHTEISTYÖ SENIORI- JA VANHUSTYÖSSÄ SEMINAARI LUOSTOLLA Marko Palmgren Suunnittelija.
Markkula1 Ehkäisevän päihdetyön toimintaohjelma – mitä ikäihmisille? Kaikki hyvin kotona – Iäkkään arjen turvallisuus ja mielen hyvinvointi
Kaste-ohjelman eteneminen Salme Kallinen
JJ RAY Avustusosasto1 MITEN RAY:N UUSI AVUSTUSSTRATEGIA HUOMIOI ERITYISRYHMÄT? Valtakunnalliset vammaisneuvostopäivät Naantali Janne Juvakka.
N UORISOLAIN 8 §: N EDELLYTTÄMÄ NUORTEN OSALLISTUMINEN JA KUULEMINEN KUNNISSA Peruspalvelujen arviointi
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke Oulun eteläisen alueen osakokonaisuus Sirkka Kiilakoski Toimiva arki, hyvinvoiva lapsi -seminaari.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Ilpo Piri, Opetus ja kulttuuri -vastuualue1 AVUSTUS LIIKUNNALLISEN ELÄMÄNTAVAN PAIKALLISILLE KEHITTÄMISHANKKEILLE 2016.
Pidämme huolta työ- ja toimintakyvystämme sekä tulevaisuudestamme Kainuun tilasoinnin hyödyntäminen käytännössä Respekti väliseminaari.
Kotka ”Liikuntapommi” uhkaa Suomea Kuva: Petra Boije Julkaistu Ilta Sanomissa http://
Kaste-ohjelma pähkinänkuoressa Salme Kallinen, neuvotteleva virkamies
Nutitilastot.fi Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointiin tarkoitettu sovellus.
Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke Pohjois-Suomen Lasten Kaste - hankekokonaisuus  Neljä osakokonaisuutta: Lappi, Kainuu, Oulun eteläinen.
Ohjaamot alle 30-vuotiaille nuorille Seinäjoki
VISIO Ohjaamojen tavoitteena on nuorten työllistymisen, koulutuksen ja osallisuuden edistäminen tarjoamalla tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluita. Ohjaamot.
Etsivä nuorisotyö Ohjaamoissa – seminaari Mikkeli 9. 2
Sinisen biotalouden kehittämissuunnitelma 2025
Luova ja osallistava Suomi Kreativa och delaktiga Finland
Aloitekanava.fi Nuorten verkkodemokratiapalvelu
Osatyökykyisille tie työelämään
Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuuden kehittäminen
Vapaaseen sivistystyöhön suunnatut avustukset järjestöille
Koordinaatti – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
Tiedä, tavoita ja ohjaa – nuorten seurantajärjestelmää kehittämässä
Aikuissosiaalityön nuorten palvelut
Kuraattorit ja psykologit toisella asteella
Globaaliin toimijuuteen valmentaminen -valtionavustushaku
Lapin kuntien nuorisotoimen henkilöstö keväällä 2018
Maahanmuuttajien kielitaitojen ja yhteiskunta- ja työelämätaitojen vahvistaminen -aloitusseminaari Marja Anitta Pehkonen Opetus- ja kulttuuriministeriö,
Maahanmuuttajien kielitaitojen ja yhteiskunta- ja työelämätaitojen vahvistaminen -aloitusseminaari Marja Anitta Pehkonen Opetus- ja kulttuuriministeriö,
Nuorten työpaja- toiminta Lapissa vuonna 2017
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola

Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO

Kansalliset avustukset nuorten työpajatoimintaan •Hakuaika päättyy: Marraskuun lopussa •Avustusmäärärahalla tuetaan nuorten sosiaalista vahvistamista ja nuorten työpajatoimintaa. Nuorten työpajatoiminnan kansallista valtionavustusta haetaan siitä lääninhallituksesta, jonka toiminta-alueella työpaja sijaitsee.

Alueelliset kehittämisrahat •Hakuaika: yleensä tammikuun lopussa •Paikallisiin ja alueellisiin hankkeisiin voidaan hakea tukea lääninhallitusten nuorisotoimelle osoitettavasta aluekehittämismäärärahasta

Avustukset luokkalaisten koululaisten iltapäiväkerhotoimintaan •Hakuaika päättyy: helmi/maaliskuu •Avustus on tarkoitettu koulupäivän ulkopuolella tapahtuvaan luokkalaisten koululaisten kerhotoimintaan. Hakemukset tulee toimittaa ao. lääninhallitukselle.

Opetusminiseriön kautta

Avustukset ehkäisevään päihde- ja huumetyöhön •Hakuaika päättyy: marraskuun lopussa •Avustukset on tarkoitettu ennaltaehkäisevän päihdetyön menetelmien kehittämiseen sekä päihteiden käyttöä ehkäisevien toimintamuotojen perustamiseen ja toimintaan. Avustuksella voidaan myös kouluttaa ja harjaannuttaa nuorten parissa työskenteleviä tunnistamaan ja käsittelemään päihde- ja huumeongelmaa sekä tukemaan nuoria päihteisiin ja huumeisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Hankkeet voivat olla myös alueellisia. Avustuksella ei tueta hoito- tai vastaavaa työtä.

nuorisotilojen rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja varustamiseen •Hakuaika päättyy: Marraskuun lopussa •Määrärahaa voidaan hakea kuntien nuorisotilojen hankkimisesta, rakentamisesta, peruskorjaamisesta ja varustamisesta aiheutuviin kustannuksiin. Tuettavat tilat tulee olla ensisijaisesti ja pääasiallisesti nuorisokäytössä. Nuorten työpajoihin ei tästä määrärahasta kuitenkaan myönnetä avustuksia.

Avustukset nuorten tieto- ja neuvontapalveluihin sekä verkkomedioihin •Hakuaika päättyy: marraskuun lopussa •Nuorten tieto- ja neuvontapalveluihin tarkoitettuja avustuksia voidaan myöntää toiminnan valtakunnalliseen koordinaatioon ja kehittämiseen, tieto- ja neuvontapalveluihin liittyvien nuorten aloite- ja kuulemisjärjestelmien kehittämiseen ja käyttöön ottoon sekä paikallisten ja alueellisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluverkostojen perustamiseen ja toiminnan käynnistämiseen. Verkkomedia-avustusta voidaan myöntää ensisijaisesti valtakunnallisten nuorten uusien verkkomediajärjestelmien perustamiseen sekä nykyisten verkkonuorisojärjestelmien ja verkkomedioiden kehittämiseen ja ylläpitoon.

Avustukset hallituksen lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman toimeenpanoon •Hakuaika päättyy: Marraskuun lopussa •Avustukset on tarkoitettu ensisijaisesti ohjelman nuorisotoimialan hankkeisiin. Avustuksia voivat hakea kunnat, nuorisotyötä tekevät yhteisöt ja järjestöt yhteistyöhankkeisiin sekä muut ohjelman kannalta olennaiset toimijat.

Työpajatoimintaan liittyvän etsivän työn ammattilaisten palkkaus •Marraskuun lopussa •Määrärahasta voidaan myöntää harkinnanvaraista valtionapua etsivän työn työparin palkkaus-, koulutus- ja työohjauskustannuksiin. Työparin tehtävänä on auttaa niitä nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja jotka tarvitsevat tukea tavoittaakseen julkisen sektorin palvelut tai ovat vaarassa syrjäytyä.

Kehittämisavustukset nuorisotyön ja - toiminnan ensisijaisesti valtakunnallisiin hankkeisiin •Marraskuun lopussa •Opetusministeriön nuorisotyön ja - toiminnan kehittämisavustukset on tarkoitettu pääasiassa valtakunnallisiin hankkeisiin. Alueellisiin ja paikallisiin kehittämishankkeisiin tukea haetaan ensisijaisesti lääninhallituksista.

Nuorten kulttuuriryhmien esiintymismatkat •Lisätietoja Cimo