DRAIVI Primus Yritysten ja oppilaitosten yhdistäjänä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tulevaisuuden palvelukokonaisuus yrityksellesi
Advertisements

Toiminnan tunnuslukuja Lokakuu 2011 Yrityksiä 588.
Korkeakoulujen yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden hyviä käytäntöjä Pohjois-Suomi, Itä-Suomi ja Länsi-Suomi.
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
Yrittäjyyskasvatuksella Eteenpäin Suomessa – Yhdessä Enemmän Saavutuksia
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Projektipäällikkö Päivi Tiilikainen
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Savonia-ammattikorkeakoulu Liiketalous Kuopio | Opinnäytetyön aihe
Projektiassistentti Sanna Hälvä Luovien alojen Kaakkois-Suomen kehittämisstrategia -hanke –
KALASTUSMATKAILUN KEHITTÄMINEN POHJANMAALLA KVARKEN FISHING.
SUVI -esiselvityshanke – TAVOITTEINA ON SELVITTÄÄ ALUEELLISEN DIGIMEDIATUOTANNON:  Jakelukanavat, jakelutekniikat  Kustannukset.
Vaasan Ammattikorkeakoulu
Yritysten Taitava Keski-Suomi -kehittäjäverkostoon kuuluvat keskisuomalaiset yritykset, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Yrittäjät, kehittämisyhtiöt,
Pikku-Diili Helena Vikstedt. Pikku-Diili = ongelmanratkaisukilpailu, jossa opiskelijatiimit ratkovat yritysten antamia kehitystehtäviä vuorokauden.
Osaamispäällikkö Finn-Savotta Oy:n kumppanina
Hyvän ikääntymisen kehittämisympäristö Sonectus
Kandidaatintyö prosessimetallurgian laboratoriossa
Projektit työelämäyhteistyön muotona OVET- ja VALOA –hankkeet Elopäivät, Helsinki,
W w w. a m k. f i Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen verkko-opinnot, 15 op Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen opinnoissa hankitaan tietoperustaa.
PK-YRITYSTEN KEHITTÄMISHANKE
Ammattistartti Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus, ammattistartti on  ohjaavaa  joustavaa  yksilöllistä valmistavaa koulutusta.
Sosiaalinen media opetuksen ja oppimisen tukena - projekti.
Kolmas sektori ja koulutus kotouttajana
Broker-kokemuksia -TEKEMÄLLÄ OPPII- Oppisopimuskoulutuksen järjestäjien seminaari koulutustarkastaja Liisa Klinge Jyväskylä
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
Studia Generalia –luennot vuonna 2009
Työhönvalmentajan käyttö henkilöstön palkkaamisessa
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
Yhteishankintakoulutuksesta apua rekrytointiin
Oppisopimuskoulutuksen kummit. Tavoite  Lisätä tietoisuutta oppisopimuskoulutuksesta erityisesti pk-yrityksissä ja työnantajaverkostoissa  Kartoittaa.
Yrityskehittäjävalmennus (KEKO)
V INKA Road Show &Meripohjolan uudistuva metalli- ja konepajateollisuus Risto Pietilä Nivala, Raahe, Oulu, Kemi
Teemaryhmä 1: Profiilin ja tunnettuuden kehittäminen Toimintasuunnitelma Aloitusseminaari Marja Kopeli Katja Komonen.
TRIANGLE Avoin ammattiopisto-teemaryhmä
Ohjaa ja kannusta OK–koulutus 2 op Arvioi ja innosta AI–koulutus 2 op
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
© KAINUUN AMMATTIOPISTO Laajennetun työssäoppimisen kokeilut Jatkohanke – Kainuun ammattiopisto
PK-yritysten liiketoiminnan kehittäminen osana perusopetusta 1 A M K: perustehtävät OPETUST & KALUE- VAIKUTUS.
NOPS –hanke 2010 Pirkko Rimpilä-Vanninen, projektipäällikkö Laurea 2010.
Kauppakamarien Venäjä –kysely jäsenyrityksille 2015 – Helsingin seudun kauppakamarin tuloksia Kaikkien kauppakamarien jäsenyrityksien kyselyyn vastasi.
ViND – Visuaaliset ja Nopeat Demot -koulutushanke
Hanke pähkinänkuoressa
VALOA Valmennuksella kansainvälisiä osaajia työmarkkinoille
Rahoitus: ESR, Etelä-Suomen lääninhallitus Koulutuskeskus Salpaus – Tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä vahvistamalla.
Projektipäällikkö: Päivi Tiilikainen
MAST – Maakunnallisen ohjausmallin ja asiantuntijaverkoston kehittäminen ja vakiinnuttaminen Varsinais-Suomessa Nuorten kuuleminen Läpäisy ja työelämään.
Innova Länsi-Suomen akk
ELINIKÄISEN OHJAUKSEN ALUEELLINEN KOORDINAATIO ELOa Pohjois-Savon ELY-keskuksessa Lisää viraston nimi, tekijän nimi ja osasto.
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
Hyvinvointialan yritystoiminnan kehittäminen Satakunnassa - strategioista toimenpiteisiin Palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Porin.
Miten yritykset voivat hyötyä avoimesta tiedosta? Jarmo Nieminen Projektipäällikkö CSC – Tieteen tietotekniikan keskus.
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
INNOSTAVA TYÖ – MENESTYVÄ BISNES pj. Alueverkosto Työelämä2020
Puurakentamisen verkko- osaamiskeskus
Työ elämään 2015 nuorten ammatti- ja kesätyötreffit Ti klo Oulun kaupunginteatterilla Kaarlenväylä 2, Oulu.
STUDIO-projekti Toimintalinja 3: Osuvuutta ja kysyntälähtöisyyttä aikuisopiskeluun tieto-, neuvonta ja ohjauspalvelujen valtakunnallisella kehittämisohjelmalla.
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Neuvontaa ja vientiosaamista elintarvikealan pk-yrityksille www. evira
Oikeaan osuvaa ohjausta Oppija- ja työelämäläheinen ohjausosaaminen
PONTTI –Pohjoista ohjausosaamista nuorisotakuuseen, 5op
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Satakunnan TE-toimisto
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
Vauhtia ja motivaatiota opiskeluun työtä opinnollistamalla
Yrittävä K-P teemaryhmän kokous
Kahdeksan edellytystä sujuvaan opinnollistamiseen
Kumppanuus-/yrityspolkumalli
Esityksen transkriptio:

DRAIVI Primus Yritysten ja oppilaitosten yhdistäjänä

Perustietoja Toteutusaika: , haetaan jatkoa 2011 loppuun Toteuttaja: Ouluseutu Yrityspalvelut Rahoittaa: ESR, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Oulun kaupunki, osallistuvat yritykset Kustannusarvio: euroa Yhteistyökumppanit: Ammattiopisto Luovi, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattiopisto, Oulun yliopisto, Oulun kauppakamari, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Oulun seudun TE-toimisto, Oulun seudun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Oulun seudun ammattikorkeakoulun Alumnit ry, Taloudellinen Tiedotustoimisto (TAT)

Tavoitteet ja kohderyhmä Tavoitteet: -kehittää yritysten ja oppilaitosten väliseen yhteistyöhön toimintamalleja -lisätään kohtaamismahdollisuuksia ja vakiinnutetaan kontakteja -vahvistetaan yritysten tietoisuutta alueella koulutettavista osaajista -auttaa yrityksiä hyödyntämään opiskelijoiden osaamista -vahvistetaan opiskelijoiden ja oppilaitosten työelämätuntemusta Kohderyhmä: -Oulun seudun pk-yritykset ja muut työnantajatahot -oppilaitosten kautta opetushenkilöstö ja opiskelijat

Draivi Osaajatarjotin – Mistä on kyse? K oottuna useamman oppilaitoksen opiskelijoiden ajankohtainen osaaminen • mukana Ammattiopisto Luovi, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattiopisto, Oulun Yliopisto • tiedote lähtee kolme kertaa vuodessa (alkusyksy, vuoden vaihde, kevät) • yritys voi jättää toimeksiantoja opiskelijoille yhden luukun kautta • opiskelijat tekevät toimeksiannon osana opintojaan ja saavat opintopisteitä ja työkokemusta Miksi antaa toimeksianto opiskelijalle? • opiskelijoilla on monipuolista osaamista ja sitä kannattaa hyödyntää • opiskelijoilta saa tuoreita ideoita ja erilaista näkökulmaa omaan toimintaan • opiskelijat saavat työkokemusta ja oppivat työelämätaitoja • tutustut osaajiin ja mahdollisiin työntekijöihin tekemisen kautta

Draivi Osaajatarjotin – Mitä on tehty? Toteutuneita toimeksiantoaiheita: -www-sivuja -markkinointisuunnitelmia -asiakastyytyväisyystutkimus -verkko-oppimismateriaalin tuottaminen -kääntämis- ja tulkkausapua -harjoittelijoita mm. myyntiin ja markkinointiin -konsertin järjestäminen

Draivi Osaajatarjotin – Miten mukaan ? Draivi Osaajatarjotin: • selvittää mahdollisuudet toimeksiannon toteutukseen • toimii tarvittaessa tukena toimeksiannon aikana • toimeksiantoa varten tehtävä selvitystyö on maksutonta • toteutuneesta toimeksiannosta perimme euroa yrityksen koon perusteella Huomioitavaa: • vaatii myös yrityksen sitoutumista ja aikaa • kyseessä opiskelijatyö, joka ei välttämättä vastaa ammattilaisen työtä • aina ei tekijää löydetä • yleensä opettaja ohjaa opiskelijan työskentelyä Miten mukaan: • tutustu seminaarikassin esitteeseen ja ota yhteyttä Draiviin • jätä yhteystietosi ja raksita Osaajatarjotin kohta palautelomakkeessa niin saat meiltä postia

Draivia kohtaamisiin ura- ja kontaktitapahtuma Oulun kaupungin teatterilla • järjestetään toisen kerran • yrittäjille tarjolla:  Yritysareena  Pikku-Diili  Aamubrunssi klo ja Osaajatarjotin • lisäksi Urakahvila ja muuta ohjelmaa • kaikkien koulutustasojen ja -alojen osaajat saman katon alla • rekrytointia, kohtaamisia ja näkyvyyttä lämminhenkisessä ilmapiirissä • lisätietoja ja seminaarikassista löytyvästä esitteestä

Yhteystiedot projektipäällikkö Auli 703 projektisuunnittelija Sanna 703 projektisuunnittelija Helena 703