Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna 10.8.2013 HTM Riina Keskinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna 10.8.2013 HTM Riina Keskinen."— Esityksen transkriptio:

1 HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna 10.8.2013 HTM Riina Keskinen

2 Tervetuloa opiskelemaan HTK- opintoja!  Hämeen kesäyliopiston opiskelijana Sinä suoritat ko. opintoja avoimen yliopiston opiskelijana Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kautta.  Opinnoissa on tarjolla erilaisia suoritustapoja, jotka tukevat itsenäistä työskentelyä.  Osalla jaksoista on tarjolla lähiopetusta, osa suoritetaan kirjatentteinä tai kirjallisin tehtävin.  Lisäksi opintoja tarjotaan joko kokonaan verkossa tai verkkotuettuina monimuoto-opintoina

3 Tuutorointi  Tuutori auttaa opinnoissa askarruttavissa asioissa. Älä jää yksin murehtimaan asiaa vaan ota rohkeasti yhteyttä!  Opintojen tueksi järjestetään tuutoritapaamisia, jotka ovat yhteisiä kaikille.  Tuutoritapaamisissa on mahdollista saada opintoneuvontaa ja ohjausta käytännön opiskelussa.  Tuutoritapaamisten tavoitteena on auttaa opiskelijaa omatoimisessa opintojen suunnittelussa ja käydä yhteisesti läpi HTK -opiskelijalle tärkeitä teemoja (esim. oikeudellinen kirjoittaminen ja oikeudellinen tiedonhankinta).

4  Lisäksi tapaamisissa opiskelijoilla on mahdollisuus tavata toisiaan, ja näin mahdollisuus vertaistukeen.  Tuutoritapaamiset antavat lisää pontta opiskeluun ja mahdollisuuden pohtia yhdessä opiskelussa ilmenneitä ongelmia.  Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle!

5 Henkilökohtainen opintosuunnitelma -HOPS  Jokainen aloittava opiskelija laatii yhdessä tuutorin kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman eli Hopsin.  Hops auttaa sinua aikatauluttamaan ja suunnittelemaan opintojasi.  Hops-tapaamiset pidetään Hämeenlinnassa viikolla 35 Mikäli, et ole vielä varannut aikaa tuutorilta voit tehdä sen tämän tilaisuuden jälkeen.  Voit varata ajan myös puhelimitse tai sähköpostilla.

6  Mikäli et pääse paikalle, ota yhteyttä tuutoriin. Tarvittaessa opintosuunnitelman voi tehdä myös esim. puhelimitse.  Hops-tapaamisessa käydään läpi myös opiskeluun liittyviä käytännön asioita sekä opiskelussa käytettäviä verkkopalveluja (moodle, weboodi) ja niiden käyttöä.  Tapaamiset kestävät n.1- 2 tuntia kerrallaan.

7 Mistä aloitan?  Opinnot kannattaa aloittaa Johdatus oikeudellisiin opintoihin opintojaksosta (2 op)  Johdattelevat luennot aloitustapaamisen yhteydessä  Ympäristöoikeuden perusteet/ Valtiosääntöoikeus

8 Onnea ja menestystä opintoihin!  Tuutorin tavoitat:  rikeskin@student.uef.fi  050-5233522


Lataa ppt "HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna 10.8.2013 HTM Riina Keskinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google