HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Advertisements

LUK-TUTKINTO Pääaine Maantiede tai aluetiede. Vuosi •
Yleistietoa koulutuksesta suhteessa kirjastoalaan
Tohtoriopinnot CMT:ssä Pekka Isotalus Kaikki kuuluvat •Tampereen yliopiston tutkijakoulu •Viestinnän, median ja teatterin tohtoriohjelma •Oppiaineet:
Vieraskielisen koulutuksen yhteishaku • syksyllä 2007 alkavan vieraskielisen koulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla (ei koske vieraskielistä aikuiskoulutusta)
KATI 12 Johtamisen täydennyskoulutusohjelma (74 op)
Haluatko ammattiosaajaksi? - ammatillinen koulutus mahdollisuutena
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Johdatus tutkimusmetodologiaan
SIVUAINEKURSSIT TIEDEKUNTIEN OPINTO-OPPAAT • PAINETUT OPPAAT → student center, kirjasto, tiedekuntien palvelupisteet • PAINETTUJEN OPPAIDEN.
Koulutusohjelman ja linjan valinta, sekä sivuainevalinnat
Jatkokoulutukseen hakeutuminen
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
Pyritty hyödyntämään jo aiemmin tehtyä työtä.
Elsa Savolainen T Johdatus opiskeluun tietotekniikan tutkinto-ohjelmassa.
Oulun aikuislukio 2014.
Oikeustieteiden tutkintotavoitteiset opinnot (HTK/HTM-tutkinnot) Hämeenlinnassa
Infotilaisuus Sosiaalityön uudesta tutkinto-ohjelmasta
AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Tutkintotavoitteiset opinnot
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista
Yhteishaku keväällä 2015.
Oikeustieteiden tutkintotavoitteiset opinnot (HTK/HTM-tutkinnot) Hämeenlinnassa.
VOKKE1 Kysymyksiä tiedekunnille tutkintorakenteeseen liittyen: 1.Hyväksytäänkö lähtökohdaksi ajatus tutkinnon rakentumisesta pääainetta painottavaksi?
Psykologian koulutuksen abi-info 2012
RS2014 SyyslukukausiKevätlukukausi HISTORIAN PERUSOPINNOT (14 op) VALTIO-OPIN PERUSOPINNOT (10 op) ENGLANTI (5 op) HISTORIAN PERUSOPINNOT (11 op) HISTORIAN.
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Opintopolku.fi ja opiskelijavalinta
Haussa käytettävä tutkinto ja hakeminen Mikäli hakijalla useampi tutkinto, hän voi valita seuraavista parhaan pistemäärän tuottavan vaihtoehdon: a)Ylioppilastutkinto.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Tiedotus- ja keskustelutilaisuus vanhoille opiskelijoille
Yhteistyöhön kanssamme -seminaariin
Tutkinnonuudistus kemistin koulutusohjelmassa
Kurssivalinnat ykkösille
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa Tervetulotilaisuus
Mihin lukion jälkeen? Kaikki tarvittava tieto keskitetysti: opintopolku.fi.
Lapin yliopiston Avoin yliopisto Tervetuloa Avoimen yliopiston infotilaisuuteen.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos n. 900 tutkinto-opiskelijaa jatko-opiskelijoita n. 50 henkilökuntaa n. 50.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos 2  n tutkinto-opiskelijaa  jatko-opiskelijoita n. 70  henkilökuntaa n. 50  yli 1000 avoimen yliopiston.
Kriminaalipolitiikka ja rikollisuuden tutkimus. Monitieteinen pääaine Opinnoissa annetaan syvälliset tiedot sekä rikos- ja prosessioikeudesta että empiirisestä.
Eurooppaoikeus ja integraatiohallinto. Monitieteinen pääaine ●Opiskelija saa monipuolisen juridis-lingvistisen tieto-taidon vaativiin oikeudellista osaamista.
Oikeustieteet Oikeustieteiden laitos  Sijoittuu yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan  n. 600 tutkinto-opiskelijaa, yli 1000.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos 2  n. 900 tutkinto-opiskelijaa  jatko-opiskelijoita n. 50  henkilökuntaa n. 50  yli 1000 avoimen yliopiston.
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö Orientoivat opinnot, syksy 2016 Sosiaalityön orientoivat opinnot Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö.
OTK infotilaisuus opinnoista lukuvuonna Dekaani Juha Karhu klo ls 10.
AHOT Humakissa AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 1 Syksy 2015 HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU.
Opettajan pedagogiset opinnot Kielten opettajien koulutukseen valitut 2016.
Romaaniset ja klassiset kielet. Avoimet oppiaineet kielten laitoksella Seuraavia oppiaineita voi opiskella vapaasti kielten laitoksella: Latinan kieli.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Tutkinnonuudistus kemistin koulutusohjelmassa
Kieli-/ viestintäopinnot 15 op. sekä valinnaiset kurssit 30 op.
Yleiset valintaperusteet lv alkaviin opintoihin
YHTEISHAKU 2015 Aikataulut Valintaperusteet
Erilaisia vaihtoehtoja….
Lukion jälkeen voi hakea opintopolku.fi
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
HOPS-työpaja.
Turun kauppakorkeakoulu Opiskelijavalinta 2019
Kasvatustieteiden tiedekunta
Opettajan pedagogiset opinnot Humanistinen koulutusala
Ope osaa -hanke opettajan pedagogisten opintojen kehittäjänä Kasvatustieteellinen tiedekunta Helsingin yliopisto Inkeri Ruokonen.
Korvaavuudet syksy 2019 varhaiskasvatuksen koulutus
Esityksen transkriptio:

HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen Jatkavat opiskelijat Hämeenlinna 4.8.12 HTM Riina Keskinen

Tervetuloa jatkamaan opintoja! Missä mennään? Opintojen tilannekatsaus Syksyn ohjelma ja aikataulu Opintojen suunnittelu

Opintojen tilannekatsaus Millä mielellä jatkat opintoja? Miten opinnot ovat edenneet? Yllätyksiä? Ongelmia? (ajankäyttö, opiskelutekniikka, materiaalit ym.)

Huomiotaavaa syksyllä Muista tarkistaa mahdolliset uudet tenttivaatimukset ennen tenttiä!

Syksyn luentoaikataulu Johdatus oikeusteoriaan ja oikeushistoriaan 10-11.8 Ympäristöoikeuden perusteet 25.8. alkaen Oikeudellinen ratkaisutoiminta 31.8. alkaen

Yleiset oikeusjärjestysopinnot suoritettu- mitä seuraavaksi? Perus- ja aine opinnot: Finanssioikeuden perus- ja aineopinnot Hallinto-oikeuden perus- ja aineopinnot Rikos- ja prosessioikeuden ja rikollisuuden tutkimuksen perus- ja aineopinnot Siviilioikeuden perus- ja aineopinnot Ympäristöoikeuden perus- ja aineopinnot

HTK-Tutkintorakenne Viestintä- ja aloitusopinnot 14 op Äidinkieli Ruotsi Englanti

Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op Johdatus oikeudellisiin opintoihin 2 op Johdatus oikeusteoriaan ja oikeushistoriaan 5 op Oikeudellinen ratkaisutoiminta 5 op Lainsäädäntötutkimuksen ja oikeussosiologian perusteet 4 op Yritysoikeuden perusteet 6 op Johdatus yksityisoikeuteen 3 op Perhe- ja perintöoikeus 5 op Valtiosääntöoikeus 5 op Yleishallinto-oikeus 5 op Finanssioikeuden perusteet 5 op Eurooppaoikeuden perusteet 5 op Ympäristöoikeuden perusteet 5 op Rikos- ja prosessioikeuden perusteet 5 op

Pääaineen perus- ja aineopinnot 60 op Pääaineen omat perus- ja aineopinnot 50 op (saa sisältää 19 op muita oikeudellisia opintoja) Kandidaatin tutkielma ja -seminaari sekä kypsyysnäyte 10 op

Valinnaisia opintoja 46 op Mitä tahansa yliopistotasoisia opintoja

Joitakin perus- ja aineopintojen luentoja järjestetään Hämeenlinnassa: -> kurssit jotka kuuluvat myös yleisiin oikeusjärjestysopintoihin. -> Kaavoitus- ja rakentamisoikeus -> Kandiseminaari -> Hallintoprosessioikeus

Väylä Hakuaika 17.9-2.10.2012 klo 16.15 mennessä Tarvittavat opinnot tulee olla suoritettuna hakuajan päättymiseen mennessä Syksyn haun valintatulokset julkistetaan viimeistään 2.11.2012.

Syksyn haun valintaperusteet Opiskelijaksi hyväksytään hakija, joka on suorittanut Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen opetussuunnitelman mukaiset Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op TAI Yhden oikeustieteiden pääaineen (tai vastaavan oppiaineen) perusopinnot ja aineopintoja yhteensä 60 op (kandidaatin tutkielman 10 op ei ole välttämätöntä sisältyä edellytettyyn 60 op:seen ja 60 op voi sisältää enintään 19 op toisen oikeustieteiden oppiaineen opintoja oikeustieteiden laitoksen opetussuunnitelman mukaisesti). Valittaville ei ole asetettu enimmäismäärää. Valituille myönnetään opinto-oikeus 1.1.2013 alkaen.

Haku jatkossa vain syksyllä Vuodesta 2013 alkaen haku hallintotieteiden kandidaatin ja maisterin tutkintoja suorittamaan aiemmin suoritettujen opintojen perusteella toteutetaan vain syksyn hakuaikana ja valituille myönnetään opinto-oikeus kevätlukukauden alusta lukien.

Hakumenettely Haku tapahtuu sähköisesti www.yliopistohaku.fi -sivustolla

Maisterihaku Kuka voi hakea? Jos sinulla on aikaisempi yliopistotutkinto ja olet suorittanut yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op ja jonkin pääaineen perus- ja aineopinnot 60 op yht. 120op. Valittaville ei ole asetettu enimmäismäärää. Valituille myönnetään opinto-oikeus 1.1.2013 alkaen.

Tai olet suorittanut: Osana ammattikorkeakoulututkintoa vähintään 50 opintopisteen laajuisesti oikeudellisia opintoja (10 opiskelijaa) Ammattikorkeakoulututkinnon rikosseuraamusalan koulutusohjelmassa (10 opiskelijaa) Poliisipäällystön tutkinnon (poliisialan ammattikorkeakoulututkinto, (10 opiskelijaa) Ammattikorkeakoulututkinnon turvallisuusalan koulutusohjelmassa (5 opiskelijaa)

Valituksi tulleelta hakijalta voidaan edellyttää täydentäviä, lähinnä oikeustieteellisiä opintoja enintään 60 opintopistettä (eivät sisälly maisterin tutkintoon). Haussa otetaan huomioon 1.8.2001 tai sen jälkeen suoritetut tutkinnot. Valituille myönnetään opinto-oikeus 1.1.2013 alkaen. hakuaika päättyy 17.9. - 2.10.2012, vaadittava tutkinto ja opinnot tulee olla suoritettu hakuajan päättymiseen mennessä

Lisää tietoa erillisvalintojen valintaperusteista osoitteesta: http://www.uef.fi/oikeustieteet/erillisvalinnat

Tutkinto-opiskelijat Mikä muuttuu kun siirryn tutkinto-opiskelijaksi – vai muuttuuko mikään? Voit edelleen jatkaa opintoja Hämeenlinnasta käsin. Maksut pienenevät Hämeen kesäyliopistossa opiskelevilta Itä-Suomen yliopiston läsnäolevilta tutkinto-opiskelijoilta laskutetaan vain ko. opintojakson / opintokokonaisuuden avoimen yliopiston maksu -> lisätietoja maksuista Kesäyliopistolta Saat käyttöössi opiskelijan edut kuten VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset.

Opiskeluintoa! Tuutorin yhteystiedot: rikeskin@student.uef.fi 050-5233522