Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kurssivalinnat ykkösille

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kurssivalinnat ykkösille"— Esityksen transkriptio:

1 Kurssivalinnat ykkösille
Huhtikuu 2015

2 Kurssivalintojen aikataulu
kurssivalinnat Wilmaan Wilma avautuu sunnuntaina klo MUISTA TEHDÄ KURSSIVALINNAT ENSI VIIKON AIKANA! Jos ryhmä on jo täysi, ota yhteys opoon.

3 Muistilista kurssivalintoihin
Ennen kuin teet valintoja tutustu tulevan lukuvuoden kurssioppaaseen Rellun kotisivuilla voit käyttää apuna samalta sivulta löytyvää opintokorttia. Aloita kurssivalintojen tekeminen niistä kursseista, joista on tarjolla vain yksi ryhmä. Palkille 9 sijoitetut kurssit toteutetaan hajautetusti, opintoretkenä tai verkossa. Jos ryhmä on täysi, kokeile myös muita vaihtoehtoisia ryhmiä.

4 Wilma-klinikka Atk-luokassa maanantaina ja torstaina klo Ohjausta kurssivalintojen tekemiseen non stop -periaatteella ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoille.

5 Kurssivalintojen suunnittelu
Lukion oppimäärä Lukio kolmessa vuodessa → 60 kurssia toisen vuoden lopussa. Lukio 3,5 vuodessa → 50 kurssia toisen vuoden lopussa. Lukio neljässä vuodessa → kurssia toisen vuoden lopussa. YO-kirjoitussuunnitelma Mieti alustavasti, mitä aineita aiot kirjoittaa ja millä aikataululla. Jos aloitat kirjoitukset keväällä 2016, neljän pakollisen aineen on oltava kirjoitettuna keväällä 2017. Huomioi valinnoissasi myös syksyn 2016 kirjoitukset → pakolliset kurssit oltava suoritettuna jo ensi keväänä.

6 Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
TUTKINNON RAKENNE Näistä valittava kolme pakollista koetta: Kaikille pakollinen koe: Toinen kotimainen kieli Mate- matiikka Reaali- koe Vieras kieli Äidinkieli Tutkintoon tulee sisältyä 4 pakollista koetta, joista yhdessä (vieras kieli tai toinen kotimainen kieli tai matematiikka) tulee olla laajempi koe Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita: Vieraan kielen kokeita Reaali-kokeita Matematiikka

7 YO-kirjoituksiin ilmoittautuminen
Kevään 2016 kirjoituksiin ilmoittaudutaan marraskuussa Maksut tulevat tammikuussa 2016. Lisätietoa YO-tutkinnosta osoitteessa

8 Kesäkurssit Huomioi, että Tampereen kesäyliopisto sekä eri kesälukiot ympäri maata tarjoavat lukiokursseja ja preppauskursseja kesällä. Myös verkkokurssitarjottimella on kursseja, joita voi suorittaa kesällä.

9 Jos ryhmä on täysi… Jos ryhmä on jo täysi, tule Wilma-klinikalle tai opollesi. Kaikki pääsevät haluamilleen kursseille, mutta eivät välttämättä haluamaansa ryhmään.

10 TOIMINTAOHJEET Merkitse ensi vuoden kurssisi kurssitarjottimelle.
Aloita kursseista, joissa on yksi tai vain muutama ryhmä, kuten valinnaiset kielet. Sitten aineet, jotka aiot kirjoittaa. Varmista, että ensimmäisen vuoden pakolliset kurssit on valittu! Jos LI2-kurssi on jaettu kahteen jaksoon, muista valita sama ryhmä kummastakin jaksosta! Tallenna valinnat Wilmaan


Lataa ppt "Kurssivalinnat ykkösille"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google