Kaikkien osapuolien yhteinen ohjelma yhteydenpitoon sekä hyvinvointialan tekoälyn ja robotiikan kehittämiseen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
P.O. BOX 4600, University of Oulu • tel. (08) , fax (08) • Sosiaali- ja terveysalan uudet mahdollisuudet.
Advertisements

RuokaKouvola2020 TR/Ohjausryhmä Kouvolan kaupunki.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
Projektipäällikkö Päivi Tiilikainen
Kansainvälisten tutkimuskeskusten tietotaito Kainuulaisten PK-yritysten käyttöön Projektipäällikkö, Pasi Puhakka, KE.
Kohti suunnittelu- ja konsulttialan tulevaisuutta Toimenpide-ehdotuksia Ohjausryhmä TEKES MK.
Perjantai, 27. kesäkuuta 2014 SOVELTAVAA TUTKIMUSTA TYÖ- JA ELINKEINOELÄMÄN TARPEISIIN Ammattikorkeakoulut osana suomalaista innovaatiojärjestelmää Arenen.
Suupohjan seutuportaali –hanke
Elinvoiman edistäminen kunnan toiminnan keskiössä
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
M. Vanhasen II hallituksen ohjelma 4.3. Alueiden kehittäminen Aluepolitiikan painotukset ovat elinkeino- ja yritystoiminta, osaaminen ja työvoima, palvelut.
Osaamispäällikkö Finn-Savotta Oy:n kumppanina
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta Kuinka rajata ja määritellä TKI-opintopisteet? Kaisu Piiroinen.
Lasse Lyytikäinen 2005 Kivialan tutkimus-, tuotekehitys- ja koulutusprojekti Kajaanin yliopistokeskus Taideteollinen korkeakoulu Suomen kivikeskus.
Oulun seutu KOKO KOKO , Rovaniemi - Mitä tällä hetkellä tehdään - Mitä suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle Mitä alustavia.
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENNIN PRIORITEETTITOIMET Alustava esitys
V INKA Road Show &Meripohjolan uudistuva metalli- ja konepajateollisuus Risto Pietilä Nivala, Raahe, Oulu, Kemi
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Marja-Leena Rinkineva ”Pyöreän pöydän keskustelu” Hyvinvointisektorin elinkeinopoliittiset linjaukset Marja-Leena Rinkineva.
Kansallisen terveyshankkeen ydintietomäärittelyt ja jatkohoidonsuunnitelma Jari Porrasmaa Kuopion yliopisto/HIS-T&K Suomen kuntaliitto.
Kauppakamarien Venäjä –kysely jäsenyrityksille 2015 – Helsingin seudun kauppakamarin tuloksia Kaikkien kauppakamarien jäsenyrityksien kyselyyn vastasi.
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Helsinki Anu Perttunen.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Opin Ovi -hankkeet OSUVUUTTA JA KYSYNTÄLÄHTÖISYYTTÄ AIKUISOPISKELUUN TIETO-, NEUVONTA- JA OHJAUSPALVELUJEN VALTAKUNNALLISELLA KEHITTÄMISOHJELMALLA
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Tausta-aineisto.
Oskelle ominaiset toimintamallit: Verkostoituminen (matala kynnys, avoimet kehittämisen ympäristöt) Uudet avaukset (viestintä, asiantuntijat, FinNode …)
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska.
© SUOMEN AKATEMIA 1 Suomen Akatemia Tehtävät Myöntää rahoitusta tieteelliseen tutkimukseen, tutkijankoulutukseen ja tutkimusedellytysten kehittämiseen;
Verkko-opetuksen laadunhallinta- ja laatupalveluhanke (Vopla) Helsingin yliopisto, Kuopion yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto Verkko-opetuksen.
Hyvinvointialan yritystoiminnan kehittäminen Satakunnassa - strategioista toimenpiteisiin Palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Porin.
Kyberturvallis uus on arjen turvallisuutta TIEKARTTA.
W w w. h a m k. f i Kanta-Hämeen haasteita Matala kansainvälistymisen taso Yritystoiminnan rakenne Verkostoituminen ja yhteistyö Palveluliiketoiminta,
TraiNet –tapaaminen Rajat ylittävä yhteistyö TURKU AMK Paneelikeskustelu.
Innovatiiviset hankinnat vauhdittamaan SOTE-kehitystä Kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee STM, Meritulli.
HEIDI, PÄIVI JA ANU Vammaisasioiden oppimis- verkoston koordinaattorit Mikä Innokylä on? Juha Koivisto.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
Lapin ja Länsi-Pohjan sote- seminaari Varautuminen ikäihmisten palvelujen tarpeen kasvuun Ylitorniolla Eeva Leukumaa Kari Askonen.
Strategian kansalaisosion toimeenpano Johtoryhmä Teemupekka Virtanen, STM Karri Vainio, Kuntaliitto/AKUSTI.
Sarana - Työelämän moniammatillinen oppimis- ja kehittämisareena - sosiaalialan pilotoinnista visioita hyvinvointialalle 4/2010-3/ Helsinki.
YK on julistanut Kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 OSUUSTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNTA.
Tiina Harjunpää, Keski-Pohjanmaan liitto Alueelliset innovaatiot ja kokeilut Keski-Pohjanmaalla.
TUTKE Koordinoivan hankkeen ja klusteritutkimusten väliraportti
Digitalisaation ohjausmalli
BerryGrow –hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet
Kansallisen palveluväylän viitearkkitehtuurin päivitys
Koulutuksen tavoite Tavoitteena on, kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön valmiuksia havaita ja arvioida kotonaan asuvien asiakkaidensa palo-
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
20 Yritykset käyvät ulkomaankauppaa s
Osahanke: Kokemusasiantuntijuus ja
Opetusneuvos Olli Poropudas Opetus- ja kulttuuriministeriö
Yrittäjyyskasvatuspäivät Outi Sutinen Jaana Uusitalo
Elinikäisen ohjauksen / tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kokonaisuus ns. OHJAAMO – malli (luonnos TEM) Kansalainen oppimisen ja työn siirtymissä.
Elämää yhteisöstä – kasvua yrityksistä Juupajoen kuntastrategia 2025
Team Finland – palvelutarjonta
Kiinni työelämään elinikäisen oppimisen avulla
Venäjän vienti kasvuun Päijät-Hämeessä –hanke
Saatteeksi PP-pohjan käyttäjälle
Turvaa, luottamusta, toimintaa Perusturvan
Maakunnan konserniohjauksen työkalut
Tervetuloa innopajaan
Kahdeksan edellytystä sujuvaan opinnollistamiseen
Hanketyö johtamisen ja kehittämisen välineenä
ALUE-työryhmän kokous
Kaikkien osapuolien yhteinen ohjelma yhteydenpitoon sekä hyvinvointialan tekoälyn ja robotiikan kehittämiseen.
Hyteairo-esiselvitys pilotointiympäristöjen perustamiseksi kodin ja itsenäisen asumisen robotiikan ja tekoälyn edistämiseksi ja vaikuttavuuden tutkimiseksi.
Eettistä tietopolitiikka tekoälyn aikakaudella
Ajankohtaiskatsaus kasvupalveluihin
Järjestö 2.0: mukana muutoksessa - avustusohjelma yhdenvertaisuuteen digitalisoituvassa toimintaympäristössä Hankesuunnitelun tueksi käydystä yhteisestä.
Esityksen transkriptio:

kaikkien osapuolien yhteinen ohjelma yhteydenpitoon sekä hyvinvointialan tekoälyn ja robotiikan kehittämiseen

Toimenpiteiden Yleinen tilannekatsaus

Ohjelman sisältö ja Rakenne Yhteiset tavoitteet ja toimenpiteet Yhdessä samaan suuntaan Hyödyllistä, luotettavaa ja turvallista Kasvua ja kansainvälistä menestystä yrityksille Analy-tiikka Asiakohta 4 Keskeiset hyödyntämiskohteet Kotona asuminen Sairaala-ympäristö Lääkehoito- ja huolto Hyvinvointi-valmennus ja kuntoutus Asiakohta 3 Asiakohta 5 7.2.2019 HyteairoHUB

Poimintoja Hyteairon toimenpiteiden tilasta 7.2.2019 HyteairoHUB

Edellytykset – Osaaminen Etenee suunnitellusti yliopistojen ja tutkimuslaitosten yhteistyö: Tori 26.9. ammattikorkeakoulujen toimenpiteet, esittely / Päivi Haho, Metropolia ammattiopistojen osallistamisen tavat 7.2.2019 HyteairoHUB

Edellytykset – kansainvälinen yhteistyö Vaatii toimenpiteitä Tilanne: TEM, BF ja STM ovat laatineet päivitetyn ehdotuksen tavoitteista / toimenpiteistä. Työtä jatketaan käymällä läpi tämän alueen tarkemmat tehtävät läpi. Alustava lista priorisoitavista yhteistyötahoista Japani UK Saksa Hollanti Ruotsi Tanska Venäjä Komissio 7.2.2019 HyteairoHUB

Edellytykset - Yrityksille syntyy kasvua ja kansainvälistä menestystä Vaatii toimenpiteitä Tilanne: TEM, BF ja STM ovat laatineet päivitetyn ehdotuksen tavoitteista / toimenpiteistä. Työtä jatketaan käymällä läpi tämän alueen tarkemmat tehtävät läpi. Päivitetyt toimenpiteet Vahvistetaan olemassa olevien osaamiskeskittymien ja testauspaikkojen kehittymistä ja edistetään tarpeen mukaan uusien luomista. Edistetään hyvinvointialan tekoälyn ja robotiikan keskeisten vientituotteiden kehitystä yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyönä. Kehitetään vientiin erityisesti palvelukonsepteja, joissa yhdistyvät asiakkaiden, omaisten ja ammattilaisten välinen tiedonvaihto, julkishallinnon käyttämät tietojärjestelmäratkaisut sekä yritysten eri tuotteet. Kehitetään yhteistyömalleja yrityksille kansainvälistymisen ja viennin tukea tarjoavien tahojen kanssa potentiaalisten menestystuotteiden tunnistamiseksi ja viennin tukemiseksi. 7.2.2019 HyteairoHUB

SairaalaYmpäristö Vaatii toimenpiteitä Lyhyt yhteenveto 6.5 palaverista yliopistosairaaloiden ja Eksoten kanssa Tilanne: Käynnissä paljon yksittäisiä toimenpiteitä ja kokeiluja (Hyteairo työpaja 18.12.2018) Löydettävä kansallinen vastuutaho ja toimijat Keskusteluun yliopistosairaaloiden kanssa 7.2.2019 HyteairoHUB