Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Elinikäisen ohjauksen / tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kokonaisuus ns. OHJAAMO – malli (luonnos 1 8 2014 TEM) Kansalainen oppimisen ja työn siirtymissä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Elinikäisen ohjauksen / tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kokonaisuus ns. OHJAAMO – malli (luonnos 1 8 2014 TEM) Kansalainen oppimisen ja työn siirtymissä."— Esityksen transkriptio:

1 Elinikäisen ohjauksen / tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kokonaisuus ns. OHJAAMO – malli (luonnos TEM) Kansalainen oppimisen ja työn siirtymissä TNO – palvelujen ydintoimijat Asiakas . SOTE TYP 2.0/ Kuntoutus Kela Vak. Yht. Kunta Oleellista on: Sopimukseen perustuva yhteinen konsepti niin kasvokkain palvelussa kuin sähköisissä palveluissakin, yhteinen rahoitus, yhteiset tilat, yhteinen kehittyvä orientaatio ja osaaminen, yhteinen koordinointi/johtaminen, hyvät ja toimivat palvelut eri toimijoilla Ohjaamo TE- Palvelut Koulu Etsivä Asiak-as Työ-pajat Kolmas Sektori Järjes-töt Oppi-laitok-set Oppimisen ja työn maailmaan liittyvät välillisesti vaikuttavat palvelut


Lataa ppt "Elinikäisen ohjauksen / tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kokonaisuus ns. OHJAAMO – malli (luonnos 1 8 2014 TEM) Kansalainen oppimisen ja työn siirtymissä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google