Jäsenhankinta ja –huolto 2019

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Punaisen Ristin viikko Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä?
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Punaisen Ristin kansainvälinen nuorisotoiminta
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Järjestö- ja nuorisotiimi Vapaaehtoisen rooli Punaisessa Ristissä.
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Viestiupseeriyhdistys ry
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Punainen Risti on valtioiden valtuuttama järjestö
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
Viestiupseeriyhdistys ry
Punaisen Ristin vaikuttamistyö Miten se näkyy senioritoiminnassa?
Kasvatamme uutta auttajien sukupolvea Suomen Punainen Risti Lasten turvallisuuden edistäminen SPR:ssä.
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
Sosiaalinen media opetuksessa Katrina Vartiainen Turun normaalikoulu.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Avainvapaaehtoisten polku Projekti Avainvapaaehtoisten polku Projektin tarkoitus Selkeyttää ja parantaa Suomen Punaisen Ristin avainvapaaehtoisten.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta Havaintoja jäsenkysely 2012:n pohjalta
Suomen Punaisen Ristin toimintalinjaus
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Jäsenhankinta 2015.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.

Lisämääre, esim. piirin/osaston nimi, 1 ILOA YSTÄVYYDESTÄ, ILOA AUTTAMISESTA Ystävänpäivä 2016.
Punainenristi.fi/jasen Jäsenhankinta Punainenristi.fi/jasen Jäsen – vaikka periaatteesta Jäsenyys on tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden.
AVUN KETJU ALKAA SINUSTA Nälkäpäivä 15. – Sinä voit auttaa! Kuva: Leena Koskela Nälkäpäivä 15. – 17.9.
Vapaaehtoistoiminta Suomen Punaisessa Ristissä Tulijan tukena pikakoulutus.
ILOA AUTTAMISESTA Punaisen Ristin viikko Punaisen Ristin viikko 9.–
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Jäsenhankinta 2017.
Rasisminvastainen kampanja
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Ammattikeittiöosaajat ry | Marjut Huhtala | Ammattilaisseminaari 14
Kassos ry.
Lions tietoa uusille jäsenille
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Oma osaston käyttöön! Esityksen tavoitteena:
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Oma osaston käyttöön! Esityksen tavoitteena:
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Kirjastopäivät 2019 tulee! Kirjastoseuran ajankohtaiset
Esityksen transkriptio:

Jäsenhankinta ja –huolto 2019

Jäsen – vaikka periaatteesta Jäsenyys on tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden puolesta. Jäsenyys ei velvoita muuhun kuin maksamaan jäsenmaksun. Jäsenenä voit vaikuttaa työhömme toimimalla vapaaehtoisena tai luottamushenkilönä. Jäsenenä saat jäsenetuja ja tietoa avustustyöstämme, mm. Avun maailma-jäsenlehden ja alennusta ensiapukursseista. Punaisen Ristin jäsenenä olet osa turvaverkkoa, joka kannattelee apua tarvitsevia. Omalla paikkakunnallasi ja kauempana.

Miksi jäsenyys on tärkeää? Jäsenet ovat Punaisen Ristin sydän. Me tarvitsemme toimijoita: jäsenet toimivat vapaaehtoisina. vaikuttajia: jäsenet ovat järjestön päätöksentekijöitä. tukijoita: jäsenmaksuilla katetaan toiminnan kuluja. puolestapuhujia: Punaisen Ristin painoarvo yhteiskunnallisena vaikuttajana kasvaa.

Jäsenyysmuodot Vuosijäsen Vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Nuorisojäsen Alle 29-vuotiaille jäsenmaksu on 10 euroa /vuosi. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Ainaisjäsen Ainaisjäsenmaksu on 300 euroa.

Jäsenhankinta Jäsenhankinnan kolme periaatetta ovat: Pyydä Pyydä uudestaan Pyydä vielä kerran! Henkilökohtainen kontakti on tehokkain tapa saada uusia jäseniä mukaan. Jäsenhankintaa kannattaa tehdä kaikissa kohtaamisissa, kuten tapahtumissa, kursseilla, koulutuksissa. Menkää mukaan paikkakuntanne tapahtumiin esittelemään toimintaanne ja hankkimaan jäseniä. Kertokaa jäsenyydestä myös osaston nettisivuilla ja Facebookissa. Muistathan yhteistyökumppaniemme tarjoamat kanavat. Lisää tietoa ja vinkkejä: rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

Neljä tapaa liittyä jäseneksi Internetissä: www.punainenristi.fi/liity Kasvokkain paikallisissa tapahtumissa. Liittyä voi käteismaksulla. Jäsenflyerin lomakkeella.

Jäsenhankinnan materiaalit Jäsenflyer (A6, 4 sivua) Rekrytointiin, jaettavaksi tapahtumiin, kursseille jne. Saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi Jäsenjuliste (A3) Saatavilla suomeksi, ruotsiksi Jäsenpostikortti Toivota uudet jäsenet tervetulleiksi tai kutsu tapahtumiin Käteiskuittivihko Roll up Maksullinen, tilattavissa suomeksi ja ruotsiksi. Tilattavissa maksutta verkkokaupasta punaisenristinkauppa.fi Lisää tietoa rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

Jäsenistä huolehtiminen takaa tulevaisuuden Jäsensuhde on kuin mikä tahansa ihmissuhde. Sitä on hoidettava ja huollettava, niin se kestää. Jokainen kontakti jäseneen vahvistaa tai heikentää tunnetta kuuluvuudesta järjestöömme. Kiitä, huomioi, tiedota ja kutsu jäsenet mukaan! Osastojen on mahdollista tilata verkkokaupasta tervetuloa-kortteja, jotka voi postittaa uusille jäsenille.

Jäsenedut 2019 Vaihtuvia jäsenetuja tuotteista verkkokaupasta www.punaisenristinkauppa.fi. 10 % alennus Suomen Punaisen Ristin järjestämästä ensiapukoulutuksesta. 10 % alennus Stellan turvapuhelinpalveluista koskien uusia sopimuksia. Alennusta Suomen Hostellijärjestön majoituksesta ja kansainvälisestä hostellikortista. 30 % alennusta Otavamedian uusista laskuttamattomista lehtitilauksista kotimaahan. Alennusta Hertzin vuokra-autoista maailmanlaajuisesti (varaustunnus CDP 702088) Tietoa järjestön toiminnasta: Avun maailma –lehti 4 kertaa vuodessa. Ajankohtaiset tiedot löydät www.punainenristi.fi/jasenedut Lisäksi piireillä voi olla omia paikallisia ja alueellisia jäsenetuja. Kysy asiaa piireistä!

Näytä, että välität. Liity jäseneksi. Punainen Risti on olemassa, jotta kukaan ei jäisi yksin hädän hetkellä. Tule mukaan ja ole osa koko maailman kattavaa turvaverkkoa. Liity jäseneksi nyt. Liity verkossa: punainenristi.fi/liity