Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vinkkejä sähköiseen viestintään

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vinkkejä sähköiseen viestintään"— Esityksen transkriptio:

1 Vinkkejä sähköiseen viestintään

2 Sähköistynyt Suomi ”Kaikki” käyttävät yhteisöpalveluja
69% koko väestöstä käyttää nettiä älypuhelimen kautta (10% v) Valtaosa etsii tietoa verkosta ennen ostopäätöstä ”Kaikki” tieto on jatkuvasti saatavilla Asiakas päättää itse kenen antaa myydä itselleen jotain Hyvä ja huono asiakaspalvelu leviävät netissä heti Suomen virallinen tilasto (SVT): Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö [verkkojulkaisu]. ISSN= , 2. Internetin käyttö mobiililaitteilla . Helsinki: Tilastokeskus [viitattu: ]. Saantitapa: Yrityssalo

3 Vieläkö tarvitsen nettisivut?

4 Nettisivut Google Uutiskirjeet Verkkokauppa
Nettisivut ovat paikka, jonne ohjaat liikenteen kaikista muista kanavistasi Some Maksettu mainonta Yrityssalo

5 Ole löydettävissä, koska
Uudet asiakkaat etsivät yrityksesi googlesta, ei somesta Jos et ole olemassa netissä, sinua ei voi löytää Jos asiakas ei tiedä palvelusi olemassaolosta, hän ei voi sitä etsiä Muista olla löydettävissä myös niille, jotka eivät tiedä etsiväsi sinua Yrityksesi ovet ovat netissä avoinna 24/7 75% googlaajista ei koskaan käy Googlen toisella sivulla Vanhentunut tieto ja toimimattomat nettisivut eivät rohkaise asiakkaitasi. Teet ensivaikutelman vain kerran!

6 Miten? Huolehdi, että sivustosi toimii mobiililaitteilla eli on responsiivinen Pidä huoli, että sisältö ja linkitykset ovat kunnossa (SEO – hakusanaoptimointi) Hyödynnä esim. Googlen oheispalvelut (MyBusiness, kartat, ym.) Seuraa kävijäliikennettä ja tunne kohderyhmäsi Etsiikö sinua kukaan? Kenen haluaisit etsivän sinua? Mitä he etsivät? Mikä toimii, mikä ei? Varmista, että nettisivusi ja some-kanavasi toimivat yhdessä Käytä kanavia tehokkaasti ja monipuolisesti – löydä omat paikkasi viestiä palveluistasi. Naapurifirmalla saattaa olla täysin eri kohderyhmä, joten samat kanavat eivät toimi Tee perustyö huolella!

7 Kiitos!


Lataa ppt "Vinkkejä sähköiseen viestintään"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google