Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KOKEESEEN KERTAAMINEN. ENNEN LUKEMISTA  Herätä kiinnostuksesi:  Mieti, mikä sinua kiinnostaa luettavassa  Mihin tarvitset tietoa, jota olet ryhtymässä.
Advertisements

Kesätyöt Tehtäviä. Luokkagallup Kuinka moni on ollut kesätöissä? Kuinka moni on ollut useammassa kuin yhdessä kesätyössä? Kuinka moni on hakenut kesätöihin?
Innostunut oppilaskunta Koulutus peruskoulun oppilaskuntatoiminnan ohjaajille.
Lääkekasvatus -ohje apteekeille Katri Hämeen-Anttila, FaT dosentti, kehittämispäällikkö Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Kokonaisuus 2 Mistä luotettavaa tietoa lääkkeistä? Lääkekasvatustunti 7–9-luokkalaisille Oppimistavoite: Tavoitteena.
Office mix Tee powerpointeistasi elävämpiä! Valitse yläriviltä ”mix” -välilehti.
Yh 2 - taloustieto Kurssin tenttiminen.
Kodin ja koulun välinen yhteistyö
Kysely sosiaalisen median käytöstä
Mikä EduMAP? Rahoitus EU Horizon2020-ohjelmasta Tampereen yliopiston johtama hanke, yhteistyössä Foredata Oy & 7 kumppania Euroopasta.
Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013
Arviointi ja vaikuttavuus
Laaja-alaisen oppimiskokonaisuuden julkaisut, raportit ja esitykset
Hyvinvointiraportti-hanke
1. Monimuotoinen terveys
Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.
Harjoituksia II.
Sähköisen hyvinvointikertomus hyvinvointiklinikalla
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Tervetuloa Innokylään
Ohjelma Kahvit, avaus Lisenssin tuotteistaminen, Chess Events, muut liiton ajankohtaiset (Juha Sundelin) Palvelut seuroille (Aleksi.
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskartta Heta Malinen Lähde: Pirjo Kovalainen, Osaamiskartta testiversio.
KUIVAKETJU10 Uudella kosteudenhallinnan toimintamallilla tulevaisuuden haasteita vastaan.
Peda.netin oma tila Luo peda.netin omaan tilaasi sivu Hiekanpään koulu 7-9lk Lisää sivun lukijoiksi kaikki sinua opettavat opettajat Tee sivun alle uusi.
Instagram.
MEDIAKASVATUS BLOGIARTIKKELIT.
Finský intensivní Titta Hänninen.
EPortfolio Väline oman osaamisen kehittymisen seurantaan ja dokumentointiin. HOPS-koulutus Ilona Laakkonen, Student Life.
Vinkkivideo työnhausta
OPETUSVINKKI 3 Prometheus-myytti Luku 2 – Myytit.
Kotitehtävä: suunnittelu
Kaivosteollisuus ry:n asiakirjat
OSUMA-Visio syntynyt työpajassa
Tuotteen nimi Esityksen otsikko.
Finanssialalle.fi – alan koulutus, urapolut ja oppimateriaalit
Avainresurssit ja kyvykkyydet
Ohjeita posterin (seuraava slide) käyttöön Voit käyttää koko pohjaa tai valita soveltuvat osat Tulosta H3 lopetustilaisuuteen posterisi koossa A3 Tiedot.
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
Verkoston toiminta kehittyy – missä mennään?
Hyvinvointikompassi.fi
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Muutokset matematiikan opetuksessa
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
THL:n tuki kehittämishankkeille
Mitä avuksi esiintymiseen?
Hyvinvointikompassi.fi
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
Suodattaminen Valitse suodatustapa Anna hakukriteeri(t) Katso tulos
Rajat ylittävä terveydenhuolto ja järjestöyhteistyö
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Mitä uutta töissä.fi-palveluun?
Yhteinen keittiö -hanke Marttaliitto
Arvokas-aloitusseminaarin pienryhmät Jaana Joutsiluoma
Hyvinvointikompassi.fi alueellisen hyvinvoinnin seurantaan
KAUPPAHALLI PAIKKA: ”Kauppahalli”, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat
Istumajärjestyksen luominen
Arviointi, vaikutukset ja vaikuttavuus HYTE -työssä
Kumppaniksi Voimavarat työssä vertailu
Oma osaston käyttöön! Esityksen tavoitteena:
”Projektin nimi” -projekti
HYVINVOINTITIEDON KLINIKKA
VINKIT VAIKUTTAVAAN VIESTINTÄÄN
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Järjestötieto muutoksessa
Työpöytäharjoitus 2.1. Reitinvalinta
Suomi.fi-viestien käyttöönotto
IPPO työkalu uuden opetussuunnitelman mukaiseen toimintaan
Ammattikorkeakouluopinnot​
Nuorten kuuleminen Valtakunnallisen nuorisotyön ja –politiikan ohjelman valmistelu Materiaalin tuottaneet 1. vuosikurssin yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijat.
Esityksen transkriptio:

Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto 23.5.2016 Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Mikä Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto on? Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto on THL:n ylläpitämä aihesivusto Voit hyödyntää sisältöä päätöksenteon ja suunnittelun tukena kunta-, alue- ja valtiotasolla Sivustosta saat Tietoa hyvinvointi- ja terveyserojen syistä ja niihin vaikuttavista tekijöistä Keinoja ja esimerkkejä hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamiseksi Materiaalia oman työn tueksi Ajankohtaista tietoa julkaisuista ja tapahtumista 23.5.2016 Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Mitä erityistä saat tästä palvelusta? Löydät tietoa sosioekonomisista hyvinvointi- ja terveyseroista kootusti yhdestä sivustosta Sivuston sisältö tuo esiin hyvinvointi- ja terveyserojen koko ”kehityskaaren”: Mitkä ovat eriarvoisuuden taustatekijät Miten hyvinvointi- ja terveyserot ilmenevät Mitä erojen kaventamiseksi voidaan tehdä Saat käyttöösi tietoa ja materiaaleja, joita voi hyödyntää Lisäämään ymmärrystä eriarvoisuudesta ja hyvinvointi- ja terveyseroista Käyttää oman työn tukena; katso Työkalut ja Materiaalipankki 23.5.2016 Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Esimerkki käyttötilanteesta: Kunnassa toimiva hyvinvointikoordinaattori valmistelee esityksen kunnan hyvinvointi- ja terveyseroista. Hän haluaa tietää millaisia hyvinvointi- ja terveyseroja kunnassa on tällä hetkellä ja mitä niiden kaventamiseksi voidaan tehdä. Mistä saa tutkittua tietoa hyvinvointi- ja terveyseroista?: Tilastot ja indikaattorit –sivu Mitä hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamiseksi voidaan tehdä?: Keinot-sivu Mitä työkaluja voidaan käyttää hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamiseksi?: Työkalut -sivu 25.2.2019 Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Esimerkki käyttötilanteesta jatkuu… Minkälaisia toimia hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamiseksi on tehty muualla?: Esimerkkejä-sivu Mistä löytyy esityksiä ja materiaalia?: Materiaalipankki-sivu: Tiedä ja toimi -kortteja (esim. Tarkituslista), tietopaketteja ja video, materiaaleja voi hyödyntää oman työn tukena Hyvinvointi- ja terveyserot sivustolta koordinaattori löytää myös: Tietoa hyvinvointi- ja terveyserojen taustalla vaikuttavista tekijöistä Eriarvoisuus-osiosta Perusteluja hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamisen tärkeydestä 25.2.2019 Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto

Tehtävä Etsi ja tutustu hyvinvointi- ja terveyserojen tarkistuslistaan Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto Pohdi, miten voisit hyödyntää listaa omassa työssäsi? 25.2.2019 5.2.2016 www.teaviisari.fi

Kokemusten vaihtoa Oletko käyttänyt sivustoa työssäsi? Ketkä saattaisivat hyötyä sivuston sisällöstä? Millaisissa työtehtävissä olet käyttänyt sivustoa? Jos et ole ennen käyttänyt sivustoa, mihin voisit käyttää sitä jatkossa? Mitä haasteita olet kohdannut käyttäessäsi palvelua? 25.2.2019 5.2.2016 www.teaviisari.fi