Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa 

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Alueverkoston ohjelma Nuorten Ystävien tervehdys, pääsihteeri Arja Sutela Järjestöjen mahdollisuudet Oulun kaupungin kuntalaislähtöisen kaupunkikehittämisen.
Advertisements

SOSIAALISEN TUEN KESKUS OSANA MIELENTERVEYSKUNTOUTUJAN SOSIAALISTA KUNTOUTUMISTA Rauman kehittämisosio PPPR-hankkeen loppuseminaari Raision Martin.
TYÖPAJOJEN STARTTIVALMENNUS VALTAKUNNALLISESSA JA AJANKOHTAISESSA VALOSSA Starttivalmennuksen Kumppanuusfoorumi Mea Hannila-Niemelä Projektipäälikkö Startti.
Tiina Markkula Verkkoterkkari –hanke (Terke) Merja Saukko Lasten ja nuorten verkkososiaalipalvelut- (Vespa) hanke (Sosvi) Sosiaalinen media ja verkko nuorten.
Change Day on työkalu kohti parempia palveluita Change Day tuo asiakkaan äänen kuuluville henkilöstön kautta. Change Day on työkalu henkilöstölle oman.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata.
Nuorisotakuu nuorisotoimen näkökulmasta Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, Opetus- ja kulttuuritoimi.
Suomen YK-liiton toimintastrategia hallitukselle
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Yhteisöllisyydellä elinvoimaa Kolmivuotinen hanke paikallisten yhdistysten, lasten ja nuorten hyväksi Oulun Seudun Leader ry | Pohjois-Pohjanmaan Liikunta.
EU-ruokajakelun tulevaisuuden näkymät Hävikkiseminaari – ylijäämäruoka köyhille vai kaatopaikalla Sari T. Niemi.
Alueverkoston ohjelma Rovaniemen Järjestötalon esittely, Suvimaria Saarenpää Sote-uudistus Lapissa, Sanna Hiltunen Sote-uudistuksen valtakunnallinen.
Yhteistyöllä hyvinvointia Erityisasiantuntija Marjo Riitta Tervonen Yhteistyöfoorumi Kajaanissa.
MIPA Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma – mistä oikein on kyse? Järjestötyöpaja I DIAK Jouni Tourunen 2015Jouni Tourunen1.
Monipuolista tietoa nuoren elämään liittyvistä asioista yhdestä paikasta asuminen, opiskelu, työ, terveys, miten maailmalle, vapaa-aika ja niin edelleen.
Kuntoutusta uudistamaan kuntoutujan etu edellä
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Uusi aika, uudet haasteet - tieto- ja viestintä-tekniikan käytön vajeet ja miten niitä poistetaan Online ITK-puheenvuoro Marja-Liisa Viherä, FT.
Kodin ja koulun yhteistyö Lähde (diat 1-5): Laatua kodin ja koulun yhteistyöhön, Opetushallitus ja Suomen Vanhempainliitto Ensisijainen ja kokonaisvaltainen.
Ohjeet digikasvion täyttämiseen, osa 1
Lukemisesteiset lapset ja nuoret kirjaston asiakkaina
TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ
Päijät-Hämeen alueverkosto

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Millaisin mittarein vaikuttavuutta voidaan mitata?
Tervetuloa Innokylään
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Kiinnostus osallistua hankesuunnitteluun tai toteuttamiseen
Työhyvinvointia järjestötyöpaikoille
Mikä Change Day? Change Day on työkalu kohti parempia palveluita
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Ohjelman graafinen ilme ja viestintä
Koulutusesityksen otsikko
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Tuotteen nimi Esityksen otsikko.
Sosiaalialan tehtävärakenne
Kuntoutuksen kuumat perunat
Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallinen kehittämishanke SOSKU
Tervetuloa Innokylään
Tehdään yhdessä entistä tiiviimpi, tasavertaisempi ja monitoimijaisempi Yhteinen Päijät-Häme
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
Jokaisen kasvu osallisuuteen – millaiset yhteisöt sen mahdollistavat?
Vanhusneuvostojen yhteistyöseminaari
YTY AKATEMIA: MIHIN SUUNTAAN KUNTOUTUS? YTY & STM
Ajankohtaista tietoa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn avustuslinjauksista JYVÄSKYLÄ.
Erityisasiantuntija Nella Savolainen, THL
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN RYHMÄÄN – VERTAISUUDESSA ON VOIMAA!
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Tervetuloa sosiaalisen kuntoutuksen kehittäjäverkoston ensimmäiseen tapaamiseen!
Mielenterveys ja päihdestrategia 2012
Tervetuloa Innokylään!
PERHEEN AITO KOHTAAMINEN
12 suositusta pelastustoimen viestinnästä
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-haku
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Arvokas-aloitusseminaarin pienryhmät Jaana Joutsiluoma
Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto
Teemaryhmätyöskentelyn yhteenvetoa
Järjestölähtöiset uudet toimintatavat ja asiakkaiden osallisuus
Järjestölähtöiset uudet toimintatavat ja asiakkaiden osallisuus
Järjestötieto muutoksessa
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
IkäArvokas-hanke Löytävää vanhustyötä edistämässä
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Haastavimpien asiakkaiden asumisen tukeminen
Esityksen transkriptio:

Huom! Tämä ensimmäinen dia kannattaa aina poistaa  Dioja voi vapaasti poistaa ja lisätä, aina kuhunkin tarpeeseen sopivasti. Dioissa on tarkoituksella jonkin verran päällekkäisyyttä. Käytä JOKO diaa 3 TAI dioja 4–6. Huomaathan, että osassa dioja (esim. dia 8) on ns. placeholder- tekstiä. Vaihda se omaan tekstiisi tai poista. Placeholder-tekstin erottaa siitä, että se on kirjattu kursiivilla ja keltaisella korostaen.

Lisää tähän oma nimesi, tapahtuman nimi, päivämäärä tms. Sinä olet arvokas! Lisää tähän oma nimesi, tapahtuman nimi, päivämäärä tms.

Arvokas Eriarvoisuuden vähentämisen ohjelma Arvokas-avustusohjelmaa (2018– 2021) tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla Ohjelmaa koordinoi Suomen Setlementtiliitto ry Mukana on 25 yhdenvertaisuutta ja osallisuutta lisäävää hanketta (ks. seur. dia)

Arvokas-hankkeet Aseman Lapset Barnavårdsföreningen i Finland rf EHYT ry ja Kehitysvammaliitto ry Epilepsialiitto ry Helsingin Diakonissalaitos Helsingin NMKY ry Jyvälän Setlementti ry Kehitysvammaisten tukiliitto ry Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry Kukunori ry Kölvin Monikulttuurinen Nuorisotyö ry Lahden Diakoniasäätiö Loisto setlementti ry Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten kuntoutussäätiö Mannerheimin lastensuojeluliitto ry Pesäpuu ry Perheidenpaikka ry Porttiteatteri ry Rauman Seudun Katulähetys ry Romano Missio ry Satakunnan Yhteisöt ry Sirkkulanpuiston toimintayhdistys ry Sirkus Magenta ry SOS Lapsikylä ry Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Lyhyesti ohjelman tavoitteet ja toimenpiteet Arvokas-ohjelman tavoitteena on ehkäistä eriarvoistumista ja lisätä mahdollisuuksia osallisuuteen löytämällä uusia järjestölähtöisiä toimintatapoja haasteellisissa elämäntilanteissa olevien tueksi vahvistamalla heidän osallisuuttaan Arvokas-koordinaatiohankkeen tavoitteena on lisätä Arvokas- hankkeiden tuloksellisuuttaa ja kohderyhmien saaman tuen vaikuttavuutta tukemalla Arvokas-hankkeiden keskinäistä yhteistyötä ja yhteiskehittämistä tekemällä vaikuttavaa vaikuttamistyötä ja vaikuttajaviestintää osoittamalla hankkeissa aikaansaadun yksilötason muutoksen ja avustusohjelman yhteiskunnalliset vaikutukset

Arvokasta työtä #arvokas

Oma hanke Kerro tässä oman hankkeesi Arvokas-työstä

Ajankohtaista asiaa Tässä voit nostaa esiin ajankohtaisia aiheita ja toimintoja hankkeilta tai vaikka uutisista

Arvokas verkossa sinäoletarvokas.fi facebook.com/sinaoletarvokas twitter.com/sinaoletarvokas @sinaoletarvokas instagram.com/sinaoletarvokas @sinaoletarvokas #arvokas

Arvokas haaste Tässä voit heittää yleisölle haasteen – voisiko koko porukka vaikka käyttää muutaman minuutin ja twiitata koulutussession herättämistä ajatuksista?

Arvokas-ohjelmakoordinaatio / Suomen Setlementtiliitto ry arviointi- Jenni viestintä- Heidi koordinaattori- Jaana järjestöjohtaja- Mona www.sinäoletarvokas.fi www.facebook.com/sinaoletarvokas www.twitter.com/sinaoletarvokas, @sinaoletarvokas www.instagram.com/sinaoletarvokas, @sinaoletarvokas