Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jokaisella lapsella on mahdollisuus…
Advertisements

Innostaa, uudistaa ja yhdistää. Annetaan jokaisella lapselle mahdollisuus…
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
Unelma hyvästä urheilusta Lasten ja nuorten urheilun eettiset linjaukset Kuva: Suomen Palloliitto.
Kilpailutoiminnan suositukset
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
 Kysely avoinna sivuilla www.pesis.fi  Kyselyyn saatiin 93 vastausta  Kysely oli osin yhtenevä SLU:n keväällä 2012 järjestämään.
Copyright ME YHDESSÄ – TOIMINTAKULTTUURIN MUUTOSPROSESSI.
MINÄ URHEILEVAN LAPSEN VANHEMPANA!
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
LAPSEN ESIOPETUSSUUNNITELMA Lapsen nimi Esiopetuspaikka ja toimintavuosi Esiopetuksesta vastaava opettaja Syntymäaika HuoltajuusYhteishuoltajuusYksinhuoltajuus.
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
Palkitaan seuroja ja tekijöitä 2016 Palkintojen nimetPalkittavat summathaeMissä jaetaanKriteeriytk Vuoden Sinettiseura5000 € + 14 x 1000 €/alue18.9.Sinettiseminaari.
Suomen Suunnistusliitto Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset Valmentajakoulutuksen taso.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Voimistelu liikuttaa! Meidän seurassa opitaan yhdessä. Opitaan yhdessä!
Unelma hyvästä urheilusta
Lapsen oikeudet toteutuvat arjessa
KEHITYSKESKUSTELU - Ennalta sovittu ja suunniteltu keskustelu esimiehen ja työntekijän( voi olla myös tiimin) välillä Tuija Takkula,
Laatua lasten voimisteluun!
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Yrittäjä, sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkein voimavara!
Varhaiskasvatuksen liikuntasuositukset
TOIMENKUVAKARTTA / VALMENTAJAT
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Hyvinvointiraportti-hanke
Valmennuksen pelisäännöt
Taustatietoa Kysely avoinna sivuilla
HKV VOITTAMINEN JA VAATIMUSTASO
Valmentajan osaamisen arviointi valmennustilanteessa
Vanhempainilta AKRO Ansa kello

Osallisuuden jälkiarviointi: case __________________________________
Ops-iltapäivä Raumanmeri
Maahanmuuttajaoppilaiden arviointi
Oppilaitoksen nimi Päivämäärä
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
Suomen Suunnistusliitto Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset
Ylpeästi amis, tavoitteena varma työpaikka –
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
VALMISTAUDU MEININKI-HENKILÖSTÖKYSELYYN työntekijä
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
11–17-vuotiaiden psyykkinen kehitys
11–17-vuotiaiden psyykkinen kehitys
Jokaisen kasvu osallisuuteen – millaiset yhteisöt sen mahdollistavat?
Talvityhyt-seminaari turvallisuutta - terveyttä - työkykyä -
TFT Toimintalinja
FB FActor Strategia
RAI-välineiden arviointi Rovaniemen omaisten työryhmässä
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Suomen Suunnistusliitto Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Harjoituksen ohjaaminen
167. Sinettiseurojen tyytyväisyyskysely - Seuratoimijat ja valmentajat
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Harjoituksen ohjaaminen
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
TYÖHYVINVOINTI Työhyvinvointi  .
Esityksen transkriptio:

Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura TÄHÄN SEURAN NIMI JA LOGO

Voimisteluseuran arvot, visio ja missio Meidän seura Voimisteluseuran arvot, visio ja missio Yhdessä tekemällä parempiin tuloksiin Innostus Laadukas harjoittelu…

Olemme mukana Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmassa

TÄHTIseura - mitä se tarkoittaa? Meidän seuramme haluaa kehittää lasten ja nuorten toimintaa. Haluamme seurata aikaamme ja olla uudistumiskykyinen. Tähtiseurat auditoidaan joka kolmas vuosi. Laatuasiat otetaan huomioon seuran johtamisessa ja hallinnossa, urheilu- ja liikuntatoiminnassa, osaamisen kehittämisessä ja koulutuksissa, viestinnässä ja markkinoinnissa Tähtiseurassa lasten ja nuorten harjoittelu on innostavaa ja turvallista.

Voimistelu liikuttaa!

Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset VOIT VALITA NOSTOT: Laatutekijät Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen yhdenvertaisina aikuisten rinnalla. Seura on tietoinen lasten ja nuorten turvallisuutta edistävistä toimintatavoista ja niitä koskevista suosituksista. Seura on huomioinut toiminnassa turvallisuuteen liittyvät asiat. Seura tekee mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä koulujen kanssa. Seura noudattaa maltillisuutta osallistujien kustannuksissa.

Voimistelu liikuttaa!

Innostuksesta intohimoon VOIT VALITA NOSTOT: Laatutekijät Innostuksesta intohimoon Seura on tehnyt tyytyväisyyskyselyt ja käsitellyt kyselyn tulokset seurassa. Kyselyyn ovat vastanneet: lapset, nuoret, valmentajat, vanhemmat Seurassa on hyvä ja kannustava ilmapiiri. Mitä keinoja voimme käyttää tämän asian edistämiseksi? Lasten urheilemisessa näkyy innostus ja ilo. Lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan omaan harjoitteluun, valmennukseen ja kilpailuihin vaikuttaviin päätöksiin. Seuralla on yhteisiä seurahenkeä vahvistavia tilaisuuksia. Ryhmillä / joukkueilla on omia yhteishenkeä nostattavia tapahtumia. Urheilun pelisääntökeskustelut on käyty lasten ja nuorten sekä heidän vanhempien kanssa.

Voimistelu liikuttaa!

Monipuolisista liikuntataidoista lajitaitoihin VOIT VALITA NOSTOT: Laatutekijät Monipuolisista liikuntataidoista lajitaitoihin Lasten/ nuorten kokonaisliikuntamäärää seurataan. Omaehtoiseen liikkumiseen kannustetaan. Monipuolisuus: Lapsilla on ohjelmassa muiden lajien harjoittelua varsinkin sellaisilla lapsilla, jotka harjoittelevat seurassa useita kertoja viikossa – miten monipuolisuus näkyy harjoituskerran sisällä. Seura ei estä muiden lajien harrastamista. Harjoitukset on hyvin organisoitu ja ne varmistavat jokaiselle osallistujalle mahdollisimman paljon suorituksia. Seura tarjoaa eri tavalla kehittyneille / motivoituneille tai erityistarpeita omaaville lapsille ja nuorille vaihtoehtoja harrastamiseen. Seura voi olla profiloitunut pelkästään kilpa- tai harrasteurheiluseuraksi ja on kertonut siitä selvästi omassa viestinnässä. Lapsella ja nuorella on mahdollisuus seurata omaa kehittymistään taidoissa ja fyysisissä ominaisuuksissa.

Voimistelu liikuttaa!

Urheilullisilla elämäntavoilla terveeksi urheilijaksi VOIT VALITA NOSTOT: Laatutekijät Urheilullisilla elämäntavoilla terveeksi urheilijaksi Edistetään urheilullisia elämäntapoja (lepo, ravinto, päihteettömyys, riittävä liikunnan määrä, henkinen hyvinvointi, antidoping) ja seurataan niiden toteutumista Viestitään lasten vanhemmille, valmentajille sekä lapsille että nuorille urheilullisista elämäntavoista huomioiden eri ikätasot Vanhemmille kerrotaan monipuolisen harjoittelun merkittävyydestä sekä lasten kehityseroista Toiminnassa mukana olevat aikuiset toimivat esimerkillisesti lasten ja nuorten kanssa toimiessaan.

Kilpaileminen ja harrastaminen kehittävät VOIT VALITA NOSTOT: Laatutekijät Kilpaileminen ja harrastaminen kehittävät Kilpaileminen ja harrastaminen on lapsille innostavaa Seuralla on yhteisesti sovittu toimintatapa, miten sovitaan, mihin kilpailuihin / turnauksiin osallistutaan ja päätettäessä asioista kuunnellaan vanhempia ja lapsia/nuoria. Kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan. Seurassa, jossa on tasojoukkueita ja –ryhmiä, on etukäteen sovittu, miten joukkueet muodostetaan sekä miten joukkueesta toiseen siirtyminen on mahdollista ja miten asiasta viestitään. Ilmapiiri on sellainen, että lapset ja nuoret voivat aidosti kertoa omia fiiliksiä omasta kilpailuun osallistumisesta ja suoriutumisesta. Huomio on suoritusten onnistumisen arvioinnissa sijoitusten sijaan. On arvokasta harrastaa liikuntaa/ urheilua osallistumatta kilpailuihin.

Voimistelukoulu on laadun tae Voimistelukoulu on lasten ja nuorten voimistelutoiminnan laadun tae. Konsepti on luotu lasten ja nuorten voimistelun laatuseurojen käyttöön. Voimistelukoulun valmentajat ja ohjaajat ovat koulutettu Voimisteluliiton koulutusjärjestelmän mukaisesti ja heidän osaamistaan kehitetään koko ajan. Voimistelukoulumateriaalit innostavat lapsia liikkumaan sekä tukevat valmentajia ja ohjaajia heidän työssään. Materiaalit on kehitetty yhteistyössä lasten voimistelun ammattilaisten kanssa. Voimistelukoulun sisällöt tukevat lasten urheilun laatutekijöiden sekä -kriteerien toteutumista.

Voimistelukoulu on laadun tae Huomio halutaan kiinnittää mm. -Jonottamisen vähentämiseen/poistamiseen lisää liikettä tunneille -Tunnin rakenteeseen tunti etenee loogisesti lämmittelystä loppuverryttelyyn -Lasten osallistamiseen lasten toiveet kuullaan ja niitä toteutetaan -Motoriseen kehittymiseen ja oppimiseen tunti tukee lapsen kehitystä ja kasvua -Ilo, innostus ja motivaatio niin ohjaajat kuin lapset

Voimistelukoulu on laadun tae Kerro tähän mitä seuranne Voimistelukoulussa tehdään

Voimistelukoulu on laadun tae Kerro tähän milloin seuranne Voimistelukoulut ovat ja kuka niistä vastaa sekä ketkä ovat valmentajat

Kiitos! TÄHÄN YHTEYSTIEDOT