Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valmennuksen pelisäännöt

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valmennuksen pelisäännöt"— Esityksen transkriptio:

1 Valmennuksen pelisäännöt
Joukkuevoimistelu on voimistelijoiden, valmentajien ja vanhempien välistä yhteistyötä ja yhdessä onnistumista

2 Voimistelija Voimistelen, koska itse haluan.
Noudatan turvallisuusohjeita ja käyttäydyn yhteisten pelisääntöjen mukaan. Tulen ajoissa harjoituksiin. Olen kaikkien kaveri ja autan muita. Huomioin kaikki joukkuetoverini. Kannustan muita. Sitoudun joukkueen yhteisiin tavoitteisiin ja teen parhaani kehittyäkseni voimistelijana. Muistan, että harrastan joukkuelajia. Olen vastuussa omasta suorituksestani, mutta joukkue on aina kokonaisuus.

3 Valmentaja Olen esimerkkinä tytöille. Huolehdin turvallisuudesta.
Opetan voimistelijoita kunnioittamaan sovittuja Reilun-pelin pelisääntöjä. Olen kohtuullinen ja huomioin tasapuolisesti kaikkia tyttöjä. Kannustan ja opetan lajia omalla positiivisella asenteellani. Asetan joukkueelle lajitavoitteet kausisuunnitelmaa tehdessäni. Koulutan itseäni. Teen parhaani joukkueeni eteen. Arvostan yhteistyötä vanhempien kanssa.

4 Vanhemmat Lapseni voimistelee, koska se on kivaa.
Opetan ja kannustan lastani toimimaan sovittujen pelisääntöjen mukaan. Noudatan myös itse Reilun pelin sääntöjä. Opetan lapselleni, että riidat ratkaistaan puhumalla. Hän on yksi joukkueen jäsen. Tuen ja kannustan lastani hänen harrastuksessaan. Kannustan kehumalla. Annan valmentajille työrauhan. En arvostele valmentajia, muita voimistelijoita, muita joukkueita tai tuomareita. Jos jokin asia mietityttää minua, puhun siitä avoimesti valmentajan kanssa. Arvostan valmentajia, jotka omalla vapaa-ajallaan tekevät työtä lapseni hyväksi. En odota erikoiskohtelua, olemme saman joukkueen vanhempia. Sitoudun joukkueen tavoitteisiin ja huolehdin että lapseni käy harjoituksissa säännöllisesti.

5 Yhteistyöllä eteenpäin!
Emme voi aina muuttaa asioita, mutta joka päivä on tarjolla mahdollisuus muuttaa suhtautumistamme niihin. Yhteistyöllä eteenpäin!


Lataa ppt "Valmennuksen pelisäännöt"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google