Kalajoen viiden tähden koulureitit

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kokemuksia ja kommentteja arvioinnista Rehtori Maija Vehviläinen Lahden Diakoniasäätiö Lahden diakonian instituutti.
Advertisements

Koulumatka & käyttäytyminen koulukuljetuksissa Ykspihlajan koulu; Vingen koulurakennus.
Alueverkoston ohjelma Nuorten Ystävien tervehdys, pääsihteeri Arja Sutela Järjestöjen mahdollisuudet Oulun kaupungin kuntalaislähtöisen kaupunkikehittämisen.
Turvallisuustekniikan neuvottelukunta (TENK), Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Kemianteollisuus ry Kirsi Levä I Turvallisuusosaamisen kehittäminen.
Koordinaatti – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus -Valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja kehittämiskeskus. Toiminta käynnistyi Koordinaatin.
Ammatillisen kuuntelemisosaamisen vaikutus työhyvinvointiin organisaatiomuutoksessa FT Sanna Ala-Kortesmaa Yliopisto-opettaja Tampereen teknillinen yliopisto.
+ Ammatillisella koulutuksella on vientiä Toimintasuunnitelma ammatillisen toisen asteen koulutuksen viennille Hankkeen lopputilaisuus Mervi.
Työhyvinvointikysely Koulutuksen tutkimuslaitos Kysymysten ja osa-alueiden keskiarvot 2012, 2011 ja 2010 Vastaajia
MYK Päivätoiminnan sisällön kehittäminen Päivätoiminnan laajentuminen Vuosikello Henkilöstölle ja asiakkaille Haasteita: -Muistisairaita 1599.
ALOITUSINFO PROJEKTIKOORDINAATTORI SARI ÅGREN Toimintakulttuurin kehittäminen.
Kirsi Verkka POL Peruskoulujen ympäristöjärjestelmä Ympäristökartoitus 2005 > 2009 Ympäristöohjelma Toimenpiteet Seuranta ja arviointi.
Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 ETR/Aluekouluttaja- ja nuorisotuomariryhmä
PITKÄLAHDEN JA PYÖRÖN KOULUT.  Rehtori (toimii ryhmän vetäjänä)  Apulaisrehtori  Apulaisjohtajat  Kouluterveydenhoitajat  Koululääkärit  Koulupsykologi.
Lapsen oikeudet toteutuvat arjessa
EURAJOEN KUNNAN LIIKENNETURVALLISUUSSUUNNITELMA
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
HelliTalent Moniammatillisesti toimien - yhdessä yrittäen
Luokkatunnit Toimintakulttuuri 4.2..
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Mitä Yhteispeli tarjoaa koululle? Miten ilmoittaudutte Yhteispeliin?
Arja Holm, Rinnekodin koulun rehtori
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen.
Maahanmuuttajille suunnattu kieli- ja kotoutumiskoulutus Koulutuksella tuetaan aloittavia yrittäjiä ja uutta yrittäjyyttä. Yhteishankintakoulutukset.
17. LIIKENNE ON YHTEISPELIÄ
Fyysisen aktiivisuuden lisääminen oppilaitosten arjessa
Infoa tutoropettajille
Miten koulu ympäristönä edistää terveyttä, turvallisuutta ja toiminnallisuutta
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Perehdy, Opi ja Kehitä - Arvioi! (POKA)
Meidän koulumme on Liikkuva koulu
Ops-iltapäivä Raumanmeri
Opiskelijayhdistys toiminta
Jämsän ammattiopiston opiskelijayhdistys on perustettu
Opetustoimi osana Jyväskylää
LAPE kutsuu ja haastaa ”En usko, että milloinkaan aiemmin seurakuntien tekemä pitkän linjan työ lasten, nuorten ja perheiden parissa on nostettu näin.
TK- johdon ja PPSHP:n yhteistyöseminaari
AIKATAULU & VIESTINTÄ:
YLEINEN TUKI TEHOSTETTU TUKI ERITYINEN TUKI YLEINEN TUKI
Skanssin monitoimitalon tarveselvitys
VERSO (kehitteillä) VERSO eli vertaissovittelu on ratkaisukeskeisyyteen pohjautuva menetelmä, joka tarjoaa vaihtoehtoisen ja vapaaehtoisen tavan ratkaista.
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Ammatinen koulutus uudistuu
Joustavuutta oppimiseen, Merja Rui
Vantaan ammattiopisto Varia Projektit Syksy 2014
(Amiedun koordinaatiohanke)
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Hankeen tavoitteet ja toimenpiteet
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
KOULUTULOKKAIDEN TUTUSTUMISPÄIVÄ
Väliaikaisten koulureittien turvallisuus Hanke-esittely
KA1 - Yhdessä olemme enemmän
TäsmäKoulutus ja muut osaamisen kehittämisen palvelut
Kestävän kehityksen projektit Espoossa
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
VÄHÄN LIIKKUVIEN AKTIVOINTI
Laadunvarmistuksen työkalut Laadunvarmistus, toimijat ja niiden roolit
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
Lasten ja perheiden palvelut: tiedotettavat asiat
Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-haku
Pohjois-Pohjanmaan Digituen toimintamalli-pilotti
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Tervetuloa! Kouluvuosi [Vuosi].
Oulun kaupungin vuorovaikutussuunnitelma
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Aseman koulun kosteusvauroiden tilannekuva
Sunan koulun vanhempainilta TERVETULOA!
Palveluasuminen Suomen Kuurosokeat ry:n kuntoutumis- ja asumispalvelut tuottavat kuurosokeille ja kuuroille suunnattua asiakaslähtöistä palveluasumista.
Esityksen transkriptio:

Kalajoen viiden tähden koulureitit Meriluonnon ja jokilaaksojen aurinkoinen Kalajoki tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, mahdollisuudet monipuolisiin peruspalveluihin ja opetukseen, yrittämiseen, työhön sekä hyvään elämään kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.  Lasten ja nuorten perusopetukseen valmistuu vuonna 2020 Merenojan yhtenäiskoulu, joka muuttaa ja uudistaa koulureittejä.

Tavoite ja kohderyhmä Hankkeen tavoitteena on laatia uutta yhtenäiskoulua ja koulureittien turvallisuutta palveleva koulureitti-suunnitelma, jossa on huomioitu kestävä liikkuminen jalkaisin ja pyörällä ohjata ja kouluttaa kestävään ja turvalliseen liikennekäyttäytymiseen. Kohderyhmänä ovat oppilaat ja vanhemmat, koulun henkilökunta sekä liikennöitsijät.

Taustatiedot Vastuutaho: Kalajoen kaupunki Yhteyshenkilö: Annukka Takalo (tekniset palvelut) Osallistujat: tekniset palvelut (yhdyskuntatekniikan insinööri), opetustoimen edustajat (rehtorit, kouluhenkilökunnan kuljetuksista vastaavat edustajat), Sitowise Oy:n asiantuntija, liikennöitsijöiden ja poliisin edustajat Aikataulu: 10/2019-12/2020

Osavaiheet Perustetaan työryhmä ohjaamaan toimintaa. Työryhmässä ovat mukana kaikki hankkeen osapuolet. Tehdään perusselvitys Kalajoen uuden Merenojan koulun koulureittien haasteista ja kehittämismahdollisuuksista ja laaditaan koulureittien kehittämis- ja kestävän liikkumisen toimintasuunnitelma ja ohjeet. Suunnitelmassa määritellään muutoksen johdosta syntyvät turvattomat reitit. Ideoidaan ja luodaan esityksiä liikenneturvallisuuden parantamiseksi ja etsitään ratkaisuja turvallisuuden parantamiseksi. Luodaan käytännöt, joiden pohjalta koulumatkat sujuvat koulureiteillä turvallisesti ja kestävästi. Laaditaan ohjeistusta ja järjestetään koulutusta koulureittien turvallisuudesta ja kestävästä liikkumisesta sidosryhmien kanssa. Hankkeessa edistetään myös jalkaisin ja polkupyörällä liikkumista. Tiedotetaan ja järjestetään tilaisuuksia.

Tulokset Kalajoen nykyisten koulureittien haasteet ja kehittämistarpeet. Koulureittien turvallisen ja kestävän liikkumisen suunnitelma, jota pannaan toimeen parantamalla liikenneympäristöä ja ohjaamalla kestävään ja turvalliseen liikennekäyttäytymiseen. Ohjeistukset ja koulutukset suunnitelman täytäntöönpanemiseksi.

Lisätietoja Yhdyskuntatekniikan insinööri Annukka Takalo Kalajoen kaupunki annukka.takalo@kalajoki.fi puhelin 044 4691 217