- ja tähän mahdollinen ala

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
Advertisements

YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
KEMIA, seutukunnallinen, vuosiluokkaistettu Tampereen seutu.
Liikenneturvallisuussuunnitelma Rakokiven koulu Huoltajat Turvatiimi 2015.
Osaamisen ja sivistyksen asialla Lahjakkuutta ja erityisvahvuuksia tukevan opetuksen kehittämishanke Kirjoittajan nimi Tilaisuuden nimi Päiväys/
Omalle huipulle Turun Kisa-Veikot. Turun Kisa-Veikkojen linjaukset harrastetoimintaan ViVa - vihreä-valkoinen tie - koko elinkaaren mahdollisuus pysyä.
Lääkekasvatus -ohje apteekeille Katri Hämeen-Anttila, FaT dosentti, kehittämispäällikkö Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.
Kolkkien vanhempainilta TERVETULOA KOLKKIEN VANHEMMAT! Illan eteneminen: Opettajien esittely Englannin opiskelu Luokassa luokan omia asioita.
Mummolaan kun pyöräilemme, pilvenhattaraa ei näy. Tea Luukkonen, Jenina Pyhäjärvi & Hanna-Kaisa Rautio.
8-luokan terveystiedon sisältö, suoritustavat, tavoitteet ja arviointi KILPELÄNAHO
Opitaan yhdessä  Nordplus Junior ohjelmassa vahvistetaan pohjoismaisten ja balttialaisten koulujen yhteistyötä ja verkostoitumista. Laatu, luovuus ja.
Helmikuu RANUAN YLÄKOULU NIVELVAIHE ALAKOULUSTA YLÄKOULUUN TAVOITTEENA: ”Onnistunut, yhteistyössä toteutettu siirtyminen alaluokilta yläluokille Maaliskuu.
KUVIEN KESKELLÄ MEDIASTA JA VAIKUTTAVISTA KUVISTA.
LAPSEN ITSEARVIOINTI Alueelliset koulutukset Itäinen, Pohjoinen ja Eteläinen alue Syksy 2016.
Ompeluseurat kouluissa
Laatua lasten voimisteluun!
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Kodin ja koulun yhteistyö Lähde (diat 1-5): Laatua kodin ja koulun yhteistyöhön, Opetushallitus ja Suomen Vanhempainliitto Ensisijainen ja kokonaisvaltainen.
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Tulevaisuuden uutta osaamista
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Kansainvälisyys uudistetuissa opetussuunnitelmissa – Lupa sanoa!
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
ERASMUS + -PROJEKTI LUKUVUODET JA
KAVERIKAHVILA Vertaisoppimisen menetelmiä kouluihin
Finnan viestintäkatsaus
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Perehdy, Opi ja Kehitä - Arvioi! (POKA)
Maailmanlaajuinen jäsentyöryhmä
TVT suomen kielen ja kirjallisuuden opetussuunnitelmateksteissä
Ohjelma Kahvit, avaus Lisenssin tuotteistaminen, Chess Events, muut liiton ajankohtaiset (Juha Sundelin) Palvelut seuroille (Aleksi.
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Teknologia ja toinen varapiirikuvernööri
15ytov Äidinkieli, suomi, Kaiken maailman mediat 1 osp
Yrityksen kilpailijat
Kanit-ja jyrsijät opintojakso
1. Blogin pitäminen ja hallinta
Vanhempainilta c.
Oppilaitoksen nimi Päivämäärä
Liikkumiseen innostavat videot
Tampere: Linnainmaan kouluikäiset lapsiperheet
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Lions tietoa uusille jäsenille
Kouluissa tehtävä työ Hubu®-menetelmällä
TERVEYSTIETO 8 4. Perheen merkitys.
Omalla painollaan – kielikahvila
TFT Toimintalinja
Puistopolun peruskoulu
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Polut hoitoon ja kuntoutukseen – projekti OTE7
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Syksyn 2016 vanhempainiltoihin
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Ystävällisyys ja avuliaisuus
Kiva Koulu-kyselyn hyödyntäminen
Ajanhallinta opiskelussa
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
LCB-5800 Ruotsinkielinen yritysviestintä 1
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
Tervetuloa! Kouluvuosi [Vuosi].
Maaliskuun päivämääriä Oppimisen ilo ja sisäinen motivaatio
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Koulutulokkaiden aamu Maunulan ala-asteella Tervetuloa
RAI Espoossa
IPPO työkalu uuden opetussuunnitelman mukaiseen toimintaan
Ruokakasvatusta yhdessä
Esityksen transkriptio:

- ja tähän mahdollinen ala Tähän tulee otsikko - ja tähän mahdollinen ala

”TÄRKEIN TAVOITE ON KASVAA EHYEKSI IHMISEKSI” Lions-klubit perheiden asialla - turvallisen netinkäytön puolesta. Lasten internetin ja sosiaalisen median käyttö lisääntyy ja monipuolistuu. Osana Lions Quest -elämisentaitoja - ohjelmaa, lions klubit, joita on suomessa noin 950, jakavat klubien omana palveluaktiviteettina 9–10-vuotiaiden koululaisten (peruskoulun 3. luokka) perheille VASTUU ON MEIDÄN -opasvihkoa. 4.10.2018 Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi

Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi Elokuussa 2018, peruskoulun kolmannen luokan aloitti noin 60.000 koululaista. Tarkoitus on auttaa perheitä kohtaamaan kotitietokoneen, tablettien, älypuhelimien ja internetin käyttöön liittyviä haasteita ja huomioon otettavia seikkoja. Oppaasta löytyy konkreettista apua ongelmatilanteiden välttämiseen ja niistä selviämiseen. Oppaassa on myös tiivistetty, Internetin käyttöä ja terminologian ymmärtämistä helpottava sanasto aiheeseen liittyen. Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi 4.10.2018

Vastuu on meidän 107 A , RC Pertti Tofferi Vastuu on meidän -oppaan tärkeimpiä tavoitteita on antaa vanhemmille välineitä keskustella lasten ja nuorten kanssa tietokoneen ja internetin käyttöön liittyvistä asioista sekä kehittää lasten medialukutaitoja. Opas jaetaan koulujen kautta vuosittain 3. luokkalaisille ja sen sisältöä on tarkoitus käydä kotona läpi perheen kesken. 3. luokan opettajille on valmis opetusmateriaali esityksineen, oppitunnin pitämistä varten. Vastuu on meidän 107 A , RC Pertti Tofferi 4.10.2018

Vastuu on meidän 107 A , RC Pertti Tofferi VASTUU ON MEIDÄN -kampanjaa toteutetaan paikallisissa Lions klubeissa koko lukukauden ajan. Syksyn aikana kampanjaa toteutetaan useissa kouluissa ja kunnissa. VASTUU ON MEIDÄN - aktiviteetti on myös osa kansallisen MEDIATAITOVIIKON Lions-aktiviteetteja (helmikuussa 2019). Lukukaudella 2018-2019 kampanja on kaikkien koulujen saatavilla elokuun lopulta toukokuun 2018 loppuun asti. Vastuu on meidän 107 A , RC Pertti Tofferi 4.10.2018

Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Viikon aikana kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisotaloissa ja harrasteryhmissä käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Lions Quest / Vastuu on meidän -kampanja on mukana Mediataitoviikon tapahtumissa Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi 4.10.2018

Vastuu on meidän 107 A, RC Pertti Tofferi 4.10.2018