Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta 31.8. 2016 3c.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta 31.8. 2016 3c."— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta c

2 Luokan vanhempien hyvä teko: Kysyn koulukuulumisia ja autan läksyissä!
#viimeinenkiusaus LUPAUKSET: Luokan oppilaiden hyvä teko: ”Jos huomaan jonkun yksin, menen ainakin juttelemaan!” Vi hälsar på varandra! Opettajan hyvä teko: ” Annan oppilaan kohtaamiseen aikaani! Eli pysähdyn ja kuuntelen oppilasta keskittyen häneen.” Luokan vanhempien hyvä teko: Kysyn koulukuulumisia ja autan läksyissä!

3 Välipalavälitunti klo 13.15 Wilma
Yleistä infoa Välipalavälitunti klo 13.15 Wilma Merkitsemme wilmaan läksyt, myös unohdusmerkinnät Peda.net Ops –sivut Koulun sivut Luokan sivut

4 Luokkatoimikunta Kokonniemessä 20 lasta + perheenjäseniä
Varainkeruu: Tehdään oma korttisarja myyntiin (koulussa) oppilaat myyvät. Myydään myös esim. torilla kojussa (vaikkapa joulun alla). Korttiaiheita: aforismit, joulukortit Oppilaat tekevät jonkin hyväntekeväisyystempauksen, jonka ”palkkana” vanhemmat maksavat tillille 20 euroa lukukaudessa Tilinumero (Inka Akkanen) FI

5 Lukuläksy ja teema Växter i närmiljön
Lue lisää luokan omilta peda.net sivuilta

6 Uusi opetussuunnitelma
Pääsette lukemaan peda.netin kautta Monialaisuus Eheyttävä opetus Yhdessä oppiminen Arviointi muutoksessa Jatkuva arviointi Vertaisarvioínti Arviointikeskustelujen sisältö? Esittäkää toiveitanne opettajalle. Oppituntien seuraaminen, olette tervetulleita seuraamaan opetusta ja keskustelemaan siitä Monilukutaito Ajattelu ja oppimaan oppiminen Koulussamme muuten näkyy mm. monialaisina oppimiskokonaisuuksina (kielikylvyssä Sadut ja legendat tammikuussa)

7 ÄIdinkieli Kolmannella luokalla luetaan ja kirjoitetaan paljon.
Nyt on käynnissä ”lukuintoa luokkaan”- projektin. Lapset lukevat yhdessä kirjoja koulussa ja kotona. Kirjoista keskustellaan ja tehdään pieniä tehtäviä. Kirjat ovat kirjastosta lainassa Reetta-open kortilla, joten niistä tulee pitää hyvää huolta! Lukuläksykin saattaa tulla tästä kirjasta!  Läksyunohduksia merkataan Wilmaan syyskuun alusta alkaen. Ai-tunneilla oltava mukana kaikki tunnilla tarvittavat välineet! Arviointi muuttuu: kokeiden lisäksi/tilalla teemme ”ai-kansiota.” Tähän portfolioon lapsi kerää parhaat työnsä, kirjoitelmansa, kirja-arvionsa ja oppimista mittaavat tehtävät. Teemme myös itsearviointeja. Portfolio on tärkeässä osassa arviointia suoritettaessa.  –> Lapsille tulossa lisää ohjeita pitkin syksyä.Arviointi on jatkuvaa ja esim. vertaisarvioinnin tekemistä harjoittelemme. Muita työtapoja: tvt:n käyttö mahdollisuuksien mukaan, leikit, pelit, ilmaisu, perustaitojen harjoittelu / kielitiedolliset tavoitteet / lause- ja tarinatason kirjoittaminen Jos lukemisen sujuvuudessa on haasteita, suosittelen kotona Ekapeli sujuvuuden- lataamista ja päivittäistä harjoittelua. 


Lataa ppt "Vanhempainilta 31.8. 2016 3c."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google