Tervetuloa kouluun!.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Advertisements

Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Kaustarin Pienten lasten koulu
Oppimisen pelejä alakouluun
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Oman äidinkielen ja kotikielen opiskelun merkityksestä
Valmentajana ja ohjaajana toimiminen Erilaisten ryhmien ja yksil ö iden kohtaaminen: Vinkkejä ohjaamiseen Riikka Juntunen, Heli Laitinen, Sari Rautio,
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Vanhempainilta Hamulan koulu 3 B
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Nelkkien vanhempainilta
5B -luokan vanhempainilta
Kielivalinnat 2. luokalla
3. luokan englanti Vanhempainilta
JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
Koulun aloitus oppilashuollon palveluiden näkökulmasta Koulupsykologi Maria Ruohola & kuraattori Aira Heikkilä.
Koulun aloitus oppilashuollon palveluiden näkökulmasta Koulupsykologi Anniina Vatanen & kuraattori Aira Heikkilä.
KOULUTULOKKAAN TAITOJA Pukee itse ja osaa sitoa kengännauhat. Syö haarukalla ja veitsellä. Osaa käydä itsenäisesti WC:ssä ja pesulla/suihkussa. Liikuntatuntien.
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
1B Tervetuloa vanhempainiltaan OPE: ERJA ASKOLIN.
Kolkkien vanhempainilta TERVETULOA KOLKKIEN VANHEMMAT! Illan eteneminen: Opettajien esittely Englannin opiskelu Luokassa luokan omia asioita.
Miten tukea lukio- opiskelijaa? Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut Oppilashuoltoyksikkö Lukion koulupsykologit ja –kuraattorit Kevät 2014.
Kodin ja koulun välinen yhteistyö: RO-työ Lokakuu 2015 Katrina Vartiainen.
Tervetuloa Kuparivuoren kouluun TUTUSTUMISPÄIVÄ
1lk vanhempainilta Tutustumista - Yhdessä olemista - Toisten huomioimista - Erilaisuuden hyväksymistä Sääntöjen noudattamista Turvallisuutta,
NUOREN SISÄINEN KAMPPAILU LAPSEN MAAILMA -lyhytjänteisen toiminta - leikin ja holhouksen suoman turvallisuuden maailma NUORI AIKUISEN MAAILMA - pitkäjänteinen.
Vieraat kielet Opetussuunnitelmassa Kieltenopetus Pöljän koululla Englantia opettaa Juhamatti Kalima, ruotsia Sari Korhonen. Saksan hoitavat etäopetuksena.
Elokuussa 2016 Hamulan kouluun tulevien koululaisten vanhemmille.
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
Sosiaalisen median käytöstä Sosiaalisen median käyttö kuuluu nykyajan lapsen elämään. Yhteydenpito ja viestiminen netissä ovat lapsille ja nuorille luonteva.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
Kurkimäen koulun vanhempainilta
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
2F Pohjois-Ritaharjun koulu
3.c
Vanhempainilta
Tervetuloa vanhempainiltaan!
YO-info Syksy 2017.
Kurs 1 i svenska Oppikirjana Fokus, kurs 1 (Otava),
Kasvatuskeskustelu- ja rangaistuskäytänteet
Tehostetun tuen lapsen 1. luokalle ottaminen
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Koulu alkaa klo 9.00.
Arviointi.
Tervetuloa vanhempainiltaan!
MITÄ OPPILAANOHJAUS ON?
3. luokan englanti Vanhempainilta
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Tervetuloa vanhempainiltaan
1.Luokan vanhempainilta
Vanhempainilta Luokka Tuuli Rantala Raija Pulkkinen.
3. luokan englanti Vanhempainilta
Matematiikkaa 3a, Kerto- ja jakolaskuja © Varga–Neményi ry 2016
Vanhempainilta c.
4B-lk vanhempainilta Tervetuloa!
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Oman äidinkielen opetus Porvoossa
1. luokkien vanhempainilta
SÄÄNNÖT.
Lukuvuosi Tilat Ops, tuntijako, sisällöt Työajat
3. luokka Mervi Pietilä Perusopetuksen lehtori
Lukuvuosi [Lisää vuosi] Koulun nimi Opettajan nimi Luokka-aste
3.lk vanhempainilta.
Tervetuloa uudelle luokalle!
Poissaolojen seuranta / poissaoloihin puuttuminen
3. luokka Lukuvuosi
KOULUTERVEYDENHUOLLON TEHTÄVÄT Oppilaan terveyden ja hyvinvoinnin
Koulun aloitus: Uusi askel lapselle ja vanhemmalle
Ajatuksia itsesäätelystä koulun näkökulmasta
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa kouluun!

Tehtävä: Hae ikkunalaudalta tai luokan edestä oikealta kortti, joka kuvaa sinun lastasi jollain tapaa (muistuttaa lasta, persoonaa, harrastukset, mielenkiinnonkohteet…)

Vanhempainillan rakenne 1. Esittely (vanhemmat ja opet) YHTEISTIETOLISTA! TARKISTUS 2. Yleisiä asioita 3. Mahdollisuus kysellä (opettajilta)

Opettajan yhteystiedot WILMA on ensisijainen tiedotuskanava! -Muista tarkistaa/ lisää sähköpostimuistutin! Poissaolot: Wilma/ koulun puhelinnumeroon

Tärkeää opittavaa 2.-luokalla Äidinkieli -lukemisen sujuvoituminen -oikeinkirjoituksen kehittyminen -Lyhyiden tarinoiden kirjoittaminen Matematiikka Uusi kirjasarja Tuhattaituri Kertolaskut, jakolaskun alkeita, geometriaa, kello, suuremmat luvut, ohjelmointi...

O365-tunnukset ja oppilaanmateriaali Oppilaan O365-tunnuksella pääsee käyttämään sähköisiä oppilaan aineistoja/tehtäviä (Lukukirja ja Tuhattaituri). Koulussa tehdään myös samantyyliset peda.net tunnukset (toimii koulun sivuilla) Ohjeistus

Mitä kotona kannattaa tehdä: Kirjastokortti Kysyä tukiopetusta tarvittaessa! Puhua koulusta positiiviseen sävyyn Tärkeää että lapsi nukkuu, lepää ja liikkuu tarpeeksi. Myös aamupala ja syöminen! Kannattaa aina viestitellä, jos kotona herää huoli oppimisesta

Kotitehtävistä Äidinkielen ja matikan kirjat aina mukana edelleen Läksyt kannattaa tarkistaa koulun sivuilta tai kaverilta (jos joskus ope ei pääse/muista merkitä) Unohdukset ope merkitsee wilmaan. Kotitehtävät tehdään aina SEURAAVAKSI PÄIVÄKSI!

Oppilaiden kehittelemät luokan säännöt Otan mukaan leikkiin Annan työrauhan Autamme ja puolustamme toisiamme Pidän huolta omista ja yhteisistä tavaroista

Muista huomioita/keskusteltavaa: * Liikuntatunnit/ osallistuminen * Poissaoloihin puuttuminen (koulun käytännöt) *Arviointi (tavoitteet/keskustelut/tornit)