Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1. luokkien vanhempainilta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1. luokkien vanhempainilta"— Esityksen transkriptio:

1 1. luokkien vanhempainilta
Vaajakummun koulu

2 Tänään tiedossa: Wilma Peda.net Yhteys opeen Päiväjärjestys
Lukemaan oppiminen ja opetus Lukuryhmät Läksyt Joustava koulun aloitus

3 Wilma Kaikilla on? Molemmilla huoltajilla?
Tuntimerkinnät. Ei vielä mitään huolta. Lähinnä opettajien muistiinpanoja varten. Ei mikään rangaistuskirja, positiivinen palaute kasvotusten. Poissaolomerkinnät tuntimerkintöihin. Näkyy kaikille opettajille. Lue usein! Pääasiallinen viestintäkanava.

4 Peda.net Luokan sivut Pikkuhiljaa lisää tietoa. Lukkari, kalenteri, tulevia tapahtumia, Linkkejä hyödyllisiin sivustoihin Ennemmin luokan omaa käyttöä varten, ei varsinainen tiedotuskanava Keväällä tehdään henkilökohtaiset peda.net tunnukset

5 Yhteydenpito kouluun Wilmalla. Opettajat lukevat päivittäin.
Koulun numero Jätä soittopyyntö. Koulupäivän aikana saa täältä kiinni. Soitamme takaisin koulupäivän jälkeen. Koulusihteeriltä Wilma-tunnukset ja osoitteenmuutokset. Apulaisrehtori Jerker hoitaa kyyteihin liittyvät asiat. Koulukuraattorin ja koulupsykologin yhteystiedot löytyvät koulun sivuilta.

6 Päiväjärjestys 1. tunti Välitunti 2. tunti tunti tai Ruokailu ja pitkä välitunti tunti tunti

7 Lukemaan oppiminen ja opetus
Uudet asiat opitaan koulussa, kotona tuetaan harjoittelua. Äidinkieltä opiskellaan neljässä lukuryhmässä. Ryhmät jaetaan tämän hetkisen lukutaidon mukaan, jotta kaikki oppilaat saisivat omaa oppimistaan parhaiten tukevaa harjoitusta. Ryhmät ja opettajat voivat vaihtua vuoden aikana. Opettajana voi olla Kati, Katja, Päivi (eo) tai Tatu Lukudiplomia aletaan kerryttämään pikkuhiljaa kevään aikana.

8 Läksyt Lukuläksy tulee ma-to: Lukukortti, johon aikuinen kuittaa lukuläksyn luetuksi. Repussa on vain läksykirja. Läksyt tehdään aina seuraavaksi päiväksi ja kirjat tuodaan kouluun. Aikuinen kuittaa myös tehtäväkirjojen tehtävät tehdyksi, nimikirjaimet. Voi myös kirjoittaa, miten läksy on sujunut. Viestiä opettajalle, jos läksyjä on liikaa / liian vähän tai läksyn ovat liian helppoja/ vaikeita. Läksyt ovat eri oppilailla erilaisia.

9 Joustava koulunaloitus-yhteistyö
Eput tekevät yhteistyötä eskareiden kanssa. Tehdään monialaisia ja oppiainerajat rikkovia projekteja. Neljä jaksoa vuoden aikana. Torstaiaamuisin 9-11. Oppilaat jaetaan pienempiin sekaryhmiin. Ryhmissä on aina joko eskarin tai eppuluokan opettaja.


Lataa ppt "1. luokkien vanhempainilta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google