Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta 11.02.2016.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta 11.02.2016."— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta

2 Luokan sosiaaliset suhteet:
opetellaan kaveritaitoja, ketään ei jätetä yksin. opetellaan parityöskentelyä opetellaan ryhmätyöskentelyä opetellaan kuuntelemista LEGO-projekti jatkuu

3 Yhteiset retket: "Ulos luokkahuoneesta, monipuolisia oppimisympäristöjä etsimässä"
Vanhemmat järjestävät esim.Kokonniemeen keväällä. Paikka varataan Mikko Kaunistolta. Rahan keräämisenperiaatteet, 1B -luokka on sopinut 40€ (20€ syksy ja 20€ kevät) laittamisesta luokan tilille. Tilinumero on FI Teatteri koulupäivän aikana (Herra Hakkarainen ) Liput 5e/lapsi. Museokäynnit kuukausittain, katso luokan sivulta. Kulttuurintuntemus, katso luokan sivulta.

4 Kulttuurintuntemus luokassamme
Tammikuu kurdikulttuuri (Rojhat) lastenlaulu, lasketaan kymmeneen, kiitos, ole hyvä, päivää, näkemiin ja anteeksi. Helmikuu suomalainen kulttuuri (Erja-ope) Maaliskuu 4.3. klo venäläinen kulttuuri (Anna ja Anton-ope) lastenlaulu, lasketaan kymmeneen, kiitos, ole hyvä, päivää, näkemiin ja anteeksi. Huhtikuu klo suomenruotsalainen kulttuuri (Johnny ja Jonas) lastenlaulu, lasketaan kymmeneen, kiitos, ole hyvä, päivää, näkemiin ja anteeksi. Toukokuu viikko 21 kazakstanilainen kulttuuri (Shinar, retki Shinarin takapihalle, otamme eväät mukaan koululta ja grillaamme makkaraa) lastenlaulu, lasketaan kymmeneen, kiitos, ole hyvä, päivää, näkemiin ja anteeksi. Ensi syksy: virolainen kulttuuri

5 Kirjastobussista lainaaminen
Kirjastobussi vierailee pienluokkien / pikkukoulun edessä joka toinen viikko. Omalla kortilla lainatessa kirjan saa viedä kotiin. Kirja tulee muistaa palauttaa tai lainata uudelleen, muuten menee sakkomaksu. Luokan kirjastokortilla lainaajat eivät vie kirjaa kotiin. Ne palautetaan yhdessä kahden tai neljän viikon kuluttua lainaamisesta.

6 Kouluun pyöräily suoritetaan 2. luokan keväällä. Jos vanhemmat katsovat reitin turvalliseksi ja ovat harjoitelleet sen oppilaan kanssa, ei laissa kielletä pyöräilyä. Koulun säännöissä: 3. luokalla saa pyöräillä kouluun.

7 Oppisisällöt matematiikka, toiminnallinen matematiikka, eriyttäminen ylös- ja alaspäin Lukujonotaidot sujuviksi, kymmenylitys kevään ”pääasia” Laskeminen helmillä –laskustrategiat drillaus joka toinen viikko läppäreillä äidinkieli Apilatien aapinen Kevään tavoite on saavuttaa sujuva MEKAANINEN lukutaito + kirjoittamisessa lausetasoinen kirjoittamistaito. (Kokeet allekirjoitetaan kotona ja palautetaan opettajalle / kansioon.)

8 Yhteydenpito *Wilma toimiiko kaikilla? *Pedanet: luokan omat sivut
*Viikkosuunnitelma Muista: Loma-anomukset: 1-3 päivää lupa omalta opelta ja sitä pidemmät poissaolot anotaan rehtorilta. Vanhempi merkitsee sairauspoissaolon.

9 Yhteydenpito opettajaan:
tekstiviesti (akuutit asiat) Wilma (lapsen henkilökohtaiset asiat) Keskusteluja tarpeen mukaan

10 Läksyt: Läksyjen tarkoituksena on kerrata opittuja asioita ja jättää muistijälkiä aivoihin. Siksi on tärkeää tehdä läksyjä säännöllisesti. Läksyjen teon rutiinit! Säännöllinen ääneen lukeminen joka ilta! Ekapeli (lukeminen ja matikka)

11 Koululääkäri Terveystarkastuksen esitietolomake
palautettava mahdollisimman pian koululle terveydenhoitaja Eija Kristénille. Oppilaat tulevat koululääkärin tarkastukseen vanhempiensa kanssa. Alkaa ma 15.2.

12 Kevään tapahtumat: o Atte show 21.4. klo 18.00 o Kevätjuhla ke 1.6.
o kevätkirkko pe 3.6. o Todistustenjako la 4.6.

13 Kysymyksiä, kommentteja…


Lataa ppt "Vanhempainilta 11.02.2016."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google