Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Advertisements

Ohjeita kotiopiskelun tueksi
Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan.
YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Porin yksikkö 1 Opintotoimisto,Marja Karttunen TENTTIOHJESÄÄNTÖ.
Ohjeet ja aikataulut Ohjeet kesällä valmistuville
Reaalikoe Fysiikan ja kemian yo-ohjeita
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan. Laskimien.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
Kurssivalinnat Ykköset, syksy Kurssit valitaan O Pääsääntöisesti numerojärjestyksessä O (opinto-opas s , 77) O etenkin VIERAAT KIELET, ÄI,
YO-info K2015.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Poimintoja Sanomalehti opetuksessa -kyselystä. Kartoitimme Sanomalehtien Liitossa opettajien kokemuksia sanomalehden opetuskäytöstä, Sanomalehtiviikosta.
Korkeakouluopiskelutaidot 5 op Tutkinto-opetuksen seuraaminen
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
YO-INFO Opo/apulaisrehtori Kristiina Heikura.
Ohjeita ykkösille yo suunnitelmia varten Hanna Närhi 2013.
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle SYKSY Onnea ja menestystä kirjoituksissa!
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä.
TEHOKKAA JA MIELLYTTÄVÄN KOULUTYÖN EDELLYTYKSET POISSAOLOT ja TUNTITYÖSKENTELY AMMATTILUKIOSSA.
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Avaimia oppimiseen  Kuuntele tarkkaavaisesti  Tee muistiinpanoja  Selvitä asiat, joita et ymmärrä  Keskustele, kysy, kyseenalaista, arvioi  Etsi lisätietoja.
RO-tuokio YKKÖSTEN KURSSIVALINNAT: YO-SUUNNITELMA JA KOLMEN VUODEN OPINTOSUUNNITELMA WILMAAN.
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
YO-INFO SYKSY aikuislukio
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN AJANKOHTA Tarkista päivämäärä YTL:n sivuilta.
Ryhmänohjaus Tervetuloa Nakkilan lukioon!
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Prosesseista palveluihin
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Opiskelu eLukiossa
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
TE2 NUORET, TERVEYS JA ARKIELÄMÄ
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
MIKSI LUKIOON???.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Koeviikko Jokainen jakso päättyy koeviikkoon  oma lukujärjestys verkkopenaalissa Jokaiselle kokeelle yksi ilta Koe klo 16.30–19.30 poistua saa aikaisintaan.
Näin toimit yo-kokeessa
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Terveystiedon ainereaali
Tervetuloa.
4B-lk vanhempainilta Tervetuloa!
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
MIKSI LUKIOON???.
1. luokkien vanhempainilta
SÄÄNNÖT.
Lukion tehtävä antaa laaja-alainen yleissivistys
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle
Tervetuloa uudelle luokalle!
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABI-INFO Lyseon lukio Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä Kokeet ovat päivittäin kl 9-11.40 (poikkeuksena ne, joilla on lisäaika kokeeseen) Kl 10 saa aikaisintaan poistua Jos myöhästyt, menen kansliaan. Siellä arvioidaan, voitko vielä mennä kokeeseen. Jos sairastut tai sinulla on muita välttämättömiä menoja, ilmoita siitä opettajalle ENNEN koetta > uusimismahdollisuus

Käytännön ohjeita Ota mukaan kirjoitusvälineet Ma, Fy, Ke kokeissa saatat tarvita lisäksi taulukkokirjan, laskimen, viivaimen, geokolmion ja harpin Koulun tarjoaa konseptipaperit Laita ennen koetta kännykkä kiinni ja reppuun (Huom! Kännykän pito taskussa on kielletty) Laita laukku ym. ylimääräinen luokan etuosaan Kokeessa ei syödä eikä juoda (poikkeuksena vesipullo saa olla mukana) Kokeen aikana ei voi mennä vessaan Lunttaaminen ehdottomasti kielletty, siitä seuraa kurssin hylky sekä mahdollisia muita

Kokeessa onnistuminen

Ennen koetta Olen osallistunut tunneilla asian käsittelyyn Olen tehnyt kotitehtävät Tiedän, mitä asioita kokeeseen tulee Olen tehnyt itselleni aikataulun kokeisiin lukemista varten Olen tehnyt muistiinpanoja lukemastani ja merkannut tärkeät kohdat Olen opiskellut hankalia kohtia kaverin kanssa Olen jakson kahdella viimeisellä viikolla kerrannut opiskeltuja asioita Hyödynnän mahdollisen pohjatunnin (tärkeimpien asioiden kertausta)

Kokeessa Luen kysymykset tarkasti ja tarkistan, että vastaan kysymykseen Jos on kyse esseevastauksesta tai ainekirjoituksesta, suunnittelen vastaukseni rakenteen ja sisällön (miellekartta, lista) Aloitan vastaamisen helpoimmasta tehtävästä En takerru yhteen tehtävään, sillä aikaa on rajoitetusti, vaan jätän hankalat tehtävät alitajuntaan "hautumaan" Käytän koko koeajan Vastaamisen jälkeen tarkistan, että vastaus on ymmärrettävä Osoitan ymmärtäneeni asian, en vain toista ulkoa opittua Perustelen henkilökohtaiset mielipiteesi faktatiedolla

Menestystä koeviikkoon!