Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
MERIMIES-UNIONI.
Advertisements

Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Tervetuloa laulamaan ja osallistumaan Suvivirsi- tapahtumaan. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!
Väkivaltatyön kokonaisuus ja eri toimijoiden roolit
Kulttuuri- ja nuorisoalojen kunta- ja järjestötoimijoiden koulutus- ja verkostoitumispäivä Yhteisöllisyys ja hyvinvointi Hannu Kareinen.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
Projekti ja siinä työskentely
Meri Heinonen Kestävän kehityksen kasvatuksen pääsuunnitteluryhmän kokous
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
Seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät "Kirkko iholla"
Kaikki lapset kouluun Schools for Africa DIA 1 (aloitus)
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
BPW Finland BPW ja samapalkkaisuus Samapalkkaseminaari, Leena Roivas BPW Finland Puheenjohtaja
LAPSEN OIKEUDET.
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Tampere Seurakunnan aamu- ja iltapäivätoiminta lapsen ja perheen tukijana verkostojen viidakossa Miten turvaamme yhdessä jokaiselle pienelle.
LATAAMO osallisena yhteisössä. Lataamo -työskentelyn tavoitteet Kuulla ihmisten kokemuksia ja saada uutta tietoa. Tehdä näkyväksi osallisuuden toteutumista.
Y LEISTÄ Vanhempien ja opettajan erilaisia näkemyksiä lapsen toiminnasta ryhmän jäsenenä Yleensä puhutaan kodin ja koulun välisestä yhteistyöstä Vanhempien.
Women in fire and rescue services Mira Leinonen Helsinki.
Hannele Niemi Kodin ja koulun yhteistyö opettajankoulutuksen sisältöalueena Hannele Niemi.
Oppiaine-kokonaisuus
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Oikeusperustainen ohjelmatyö lasten näkökulmasta Case Nace la Esperanza, Kolumbia Annette Gothóni, Suomen World Vision.
AVUN KETJU ALKAA SINUSTA Nälkäpäivä 15. – Sinä voit auttaa! Kuva: Leena Koskela Nälkäpäivä 15. – 17.9.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Kauneimmat Joululaulut kajahtavat rauhan puolesta.
Opetusteknologioista Mikko Myllymäki. Tekniikkalähtöisyys vs. tarvelähtöisyys TeknologiaOpetus Miten voitaisiin käyttää.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
Pelastusalan naiset Tilannekatsaus Komission ajankohtaiset asiat  Viimeisin, järjestyksessään 8.kokous Lontoossa lokakuussa 2015  Päätettiin.
Innostunut oppilaskunta Koulutus peruskoulun oppilaskuntatoiminnan ohjaajille.
Valtaosa maailman miljardista köyhästä ihmisestä asuu maaseudulla. He yrittävät saada elantonsa maataloudesta, mutta yli puolella ei ole käytössä lainkaan.
Kummina olet korvaamaton! MUGUN TYTÖT NEPALISSA. ”Aloin uskoa tulevaisuuteen” ”Jos en olisi päässyt mukaan kummiohjelmaan, olisin päätynyt lukutaidottomaksi.
MINULLA ON #SUUNNITELMA. Taustaa naisten oikeudesta toimeentuloon Vuonna 1979 solmittiin naisten oikeuksia edistävä CEDAW-sopimus, jota 189 YK:n jäsenjärjestöä.
Diaesitys työterveyshuollon esimiesten vertaisfoorumipilottiin Toisesta diasta alkaa esitys vertaistuesta. Voit lisätä tähän alkuun omaa tekstiäsi.
YK on julistanut Kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 OSUUSTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNTA.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
Ohjeistus kouluttajille
Johdatus uuteen rippikoulusuunnitelmaan
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Itä-Afrikassa lukemattomat lapset elävät köyhyydessä ja vailla huolenpitoa.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Yhdessä työskentelyn prosessi, yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Kaikki viestintä, toiminta perustuu ihmiseltä ihmiselle.
Lions tietoa uusille jäsenille
Kelpo-hanke Amisto
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
NET – Nivelvaiheessa erityistä tukea - koulutus 6 op
Miksi toiset nääntyvät, kun toiset ahmivat?
IT-järjestelmät Teija Kaltio-Rein Projektipäällikkö, Kirkkohallitus
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
OULUN NORMAALIKOULUN TAKSVÄRKKIKOHTEET
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN

Menestys tiimityön kautta
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
SVENSKA DAGEN den sjätte november.
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Tuetun päätöksenteon koulutus
Kierrättäminen on helppoa ja tärkeää! Hei!.
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
Esityksen transkriptio:

Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin. Ääni ILMAN oikeutta? Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.

TASAUS 2017 Naiset tietävät paljon elämästä konfliktien keskellä, mutta rauhanprosesseissa heitä ei haluta kuulla. Lahjoittamalla Tasaukseen autat konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin!

Naiset VAILLA ÄÄNTÄ Monissa maissa naisten paikka on ollut perinteisesti kodin piirissä, ei yhteiskunnallisten asioiden hoitamisessa. Esimerkiksi naisten alhainen koulutustaso vaikeuttaa heidän osallistumistaan yhteisöjen päätöksentekoon.

KESTÄVÄÄ RAUHAA Kun myös naiset osallistuvat rauhanprosesseihin, on tutkitusti 35 % todennäköisempää, että rauhansopimus on kestävä.

Naiset rauhantekijöinä Kestävää rauhaa ja rauhanomaisia yhteisöjä rakennetaan parhaiten ruohonjuuritasolla. Jotta naiset voivat osallistua rauhan rakentamiseen ja konfliktien ratkaisemiseen, heidän asemaansa yhteisöissään täytyy vahvistaa. Koulutus ja vertaistuki antavat naisille mahdollisuuden osallistua perhepiirinsä, kylänsä tai laajemman yhteisönsä ongelmien ratkomiseen.

NEPAL Lähetysseura tukee nepalilaisten naisten ryhmiä, joissa naiset kohtaavat toisiaan ja ratkovat yhteisönsä ongelmia ja konfliktitilanteita.

NEPAL Koulutuksen avulla naiset oppivat oikeuksistaan ja rohkaistuvat myös laittamaan omat tyttärensä kouluun.

NEPAL Naisryhmien toiminnan ansiosta uskontoryhmien väliset ennakkoluulot ovat hälvenneet ja naiset mm. viettävät yhdessä eri uskontoryhmien juhlia

ETELÄ-AFRIKKA Etelä-Afrikassa apartheidin perintö, maakonfliktit ja muukalaisvihamielisyys varjostavat yhä ihmisten elämää.

ETELÄ-AFRIKKA Lähetysseuran tuella mm. järjestetään keskusteluja, jossa naiset voivat käsitellä henkilökohtaisia ja yhteisöjensä kipeitä kysymyksiä.

ETELÄ-AFRIKKA Lähetysseuran tuella naiset kouluttautuvat fasilitaattoreiksi ja oppivat toimimaan rauhan ja sovinnon lähettiläinä yhteisöissään.

KOLUMBIA Kolumbiassa Lähetysseura vahvistaa naisten roolia rauhansopimuksen jälkeisen ajan rauhanrakennuksessa.

SYYRIA Syyrian rauhantyössä Lähetysseura tukee syyrialaisia naisryhmiä ja -organisaatioita. Lähetysseura tekee vaikuttamistyötä, jotta naisten rooli rauhanprosesseissa vahvistuisi.

MITEN OSALLISTUA? Sinun seurakuntasi voi osallistua Tasaukseen juuri teille sopivalla tavalla! Perinteisiä keräystapoja ovat esimerkiksi lipaskeräys, markkinat ja myyjäiset sekä kirkkokahvit ja kolehdit Tasauksen hyväksi Voitte myös luoda juuri teille sopivan tapahtuman Tänä vuonna Lähetysseura on luonut myös Tasaus-teemaan sopivia jumalanpalvelusmateriaaleja seurakuntien käyttöön

MATERIAALIT Lähetysseuralta saat tarvittavat lippaat, listat ja keräysliivit sekä ilmapallot – tilaa osoitteesta http://kampanjat.mission.fi/ Muista tilata materiaalit ajoissa! Osoitteesta http://suomenlahetysseura.fi/aineistopankki löydät ladattavina ja tulostettavina materiaaleina mm. arvontalomakkeen, hartausmateriaalit, materiaalit Tasaus-jumalanpalvelusta varten jne Tasaus-kampanjan kuvia voit ladata käyttöösi osoitteesta http://tasaus.fi/seurakunnille

Tekstiviestillä TASAUS5 ( 5 euroa) TASAUS10 (10 euroa) numeroon 16155 LAHJOITA! Tekstiviestillä TASAUS5 ( 5 euroa) TASAUS10 (10 euroa) numeroon 16155

Kiitos, että olette mukana tasaamassa!