Koulun kandiopiskelijoiden opintojen jatkaminen maisteriohjelmissa: siirtymävaiheen ohjeet, prosessi ja aikataulu 2017 3. vuoden opiskelijainfotilaisuus.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Advertisements

LUK-TUTKINTO Pääaine Maantiede tai aluetiede. Vuosi •
Tohtoriopinnot CMT:ssä Pekka Isotalus Kaikki kuuluvat •Tampereen yliopiston tutkijakoulu •Viestinnän, median ja teatterin tohtoriohjelma •Oppiaineet:
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
RAKENNETUN YMPÄRISTÖN DIPLOMI- INSINÖÖRIKSI? DIPLOMI-
Hops Sibelius-Akatemiassa Hannele Ketomäki.
Ajatuksia Lapin yliopistosta – Helka Urponen Tutkintotavoitteista koulutusta neljässä tiedekunnassa Lisäksi Arktisessa keskuksessa, kv- maisteriohjelmia.
Elsa Savolainen T Johdatus opiskeluun tietotekniikan tutkinto-ohjelmassa.
Tutkinnonuudistus voimaan tänä syksynä – Mikä muuttuu?
Kandidaatin tutkinnon rakenne, sisältö ja tutkinnon uudistuminen
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
Alla olevissa kaavioissa havainnollistetaan, miten aineenopettajan opetettavat aineet muodostuvat diplomi- insinöörin tutkinnon opinnoista. Pedagogisten.
AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Yhteishaku keväällä 2015.
YLEMPI AMK-TUTKINTO Tietoa tutkinnosta : - valtakunnallinen verkkolinkki: Ylempi korkeakoulututkinto: -
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
Työvaltainen merkonomiryhmä ammatillisia ja yhteisiä opintoja työssäoppien 1. opiskeluvuotena Tavoitteet Toimintasuunnitelma.
Haussa käytettävä tutkinto ja hakeminen Mikäli hakijalla useampi tutkinto, hän voi valita seuraavista parhaan pistemäärän tuottavan vaihtoehdon: a)Ylioppilastutkinto.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Uusi tutkintorakenne - Bolognasta eteenpäin Yliopiston ja ammattikorkeakoulujen neuvottelukunta
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Muut WebOodin muutokset Versio 2.9. Oodin hops Submit-napin (esim. poista, lisää, tallenna) klikkaaminen useamman kerran tutkintorakenteen muokkauksen.
Opettajatutoreiden info Opiskelijoiden kansainvälistymistä tukevat mahdollisuudet tekniikan yksikössä Tekijä, pvm.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ workshop Haku- ja valintaprosessi
Prosessin pää-/ongelmakohdat  Ilmoittaja – Opettaja, ohjaaja, tentinvalvoja, toinen opiskelija, ulkopuolinen henkilö, epäilty opiskelija itse – Nimetön.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Rajauslain sallimat opintoajat kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa sekä lisäajan saamisen periaatteet 3+2 = 5 vuotta Tavoiteaika 5+2 = 7 vuotta Rajauslain.
OPINTO-KOKONAISUUS pakolliset suun. suor. ~~~~~~ kv ~~~~~~ kv04 ~~~~~~~ s05 valitse jompikumpi ~~~~~ ~~~~ valitse 8ov mitä haluat seuraavista.
Suomenkielisen koulutuksen yhteishaku valinnan periaatteissa ei muutoksia vuodelle 2007 valintaperusteet samansisältöiset vuoteen 2006 verrattuna Ohjauksessa.
YHTEISHAKU KEVÄÄLLÄ SUOMEN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ Aikuisten amm. koul.
VANHEMPAINILTA 9.LK HUOLTAJILLE Lielahden koulu.
Tietojen kerääminen korkeakouluilta Tietovarastointi korkeakouluissa-seminaari Vesa Hämäläinen
YFIn opetussuunnitelmatyö Laitoskokous O-PM.
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
AHOT Humakissa AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 1 Syksy 2015 HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU.
Yleiset valintaperusteet lv alkaviin opintoihin
Tavoitteet Toimintasuunnitelma
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
SOSIAALITYÖN OPISKELIJOIDEN INFOPÄIVÄ
Valmistuvien ryhmien ryhmänohjaajakoulutus
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
Tutkintojen kokoaminen Korpissa
ASPA-ryhmän kuulumiset
Rakennettu ympäristö: orientaatio kandiopintoihin
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Osaamisen näytön prosessi
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
Abiturientin ohje syksy 2017
Tutkintorakenteen tekninen malli
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Osaamisen näytön prosessi
Rakennettu ympäristö: orientaatio kandiopintoihin
Fly Further! Täydennyshaku saakka Katja Kurasto Kv-palvelut
SISU-koulutus: tutkintorakenteen tekeminen
Insinööritieteiden korkeakoulu Aalto-yliopisto
Uusien opiskelijoiden info Liikkuvuuspalvelut Juhani Moisio
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Opinnot ja harjoittelu ulkomailla
Opintopolku-info
Englannin ja ruotsin tasokokeet
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Opintopolku-info
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
Opiskelijavaihtoinfo 10. 4
Aalto-yliopiston yleisten opetusta ja opiskelua koskevien sääntöjen päivitys Aalto-yliopiston alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon tutkintosääntö.
Esityksen transkriptio:

Koulun kandiopiskelijoiden opintojen jatkaminen maisteriohjelmissa: siirtymävaiheen ohjeet, prosessi ja aikataulu 2017 3. vuoden opiskelijainfotilaisuus 15.9. 2016 Aalto ENG, oppimispalvelut, Learning Services LES

pääaine kone- ja rakennustekniikka johtaa maisteritasolla ohjelmiin - koneenrakennustekniikka ja - rakennustekniikka pääaine energia- ja ympäristötekniikka johtaa maisteritasolla ohjelmiin energiatekniikka geoinformatiikka georakentaminen vesi- ja ympäristötekniikka pääaine rakennettu ympäristö johtaa maisteritasolla ohjelmiin - kiinteistötalous - maankäytön suunnittelu ja liikennetekniikka.

Mechanical Engineering MEC Building Technology CIV Advanced Energy Solutions (new) Geoengineering GEO Geoinformatics GIS Water and Environmental Engineering WAT Real Estate Economics REC Spatial Planning and Transportation Engineering SPT

maisteriohjelman opiskelijaksi voi siirtyä vasta sen jälkeen, kun tekniikan kandidaatin tutkinto on suoritettu. Pääsääntö

Koulun akateemisen komitean päätöksiä 1. Opiskelijat ilmoittavat maisteritason ohjelmatoiveensa sen vuoden tammikuun loppuun mennessä, jolloin aikovat suorittaa kandidaatin tutkinnon (useimmiten kolmannen vuoden keväällä). 2.-31.1.2017, hakutoiveet 2-4 järjestyksessä, virkailija ottaa suoritusotteet, liitteeksi mahdollinen kv-agreement 2. Jos hyväksyminen edellyttää karsintaa, valintakriteerinä on opintomenestys, jota arvioidaan kanditutkinnon opintopistekertymän A, painotetun keskiarvon B ja opintoajan C perusteella. Tarvittaessa käytetään vertailulukua, joka saadaan mallilla A/C x (1+B/3). 3. Maisteriohjelman johtaja päättää ohjelmasta. Tavoite 15.3.2017 mennessä VRT. alustava HOPS-käsittely

4. Ehdollinen päätös ohjelmasta voidaan tehdä niille, joilla kandidaatin tutkinto on kesken. Opinto-oikeus diplomi-insinöörin tutkintoon tietyssä maisteriohjelmassa myönnetään saman lukuvuoden aikana kuitenkin vasta sen jälkeen, kun kandidaatin tutkinto on suoritettu. HUOM poikkeuksina kv-vaihto ja lomien aiheuttamat ruuhkat kesällä 5. Jos kandidaatin tutkintoa (lue tutkintoon johtavia opintoja) ei ole suoritettu sen lukuvuoden loppuun mennessä, jolloin ohjelmatoive on jätetty, asia raukeaa. Seuraavan kerran maisteriohjelmatoiveen voi esittää seuraavana vuonna

  Kolmessa vuodessa kandiksi ja pääset haluamaasi maisteriohjelmaan (myös hakumenettely) Koulun akateeminen komitea on edelleen täydentänyt siirtymismenettelyä 1.12.2014 ja päättänyt, että kolmessa vuodessa kandidaatin tutkinnon suorittaneet pääsevät haluamaansa maisteriohjelmaan ns. takuupaikassa. Laskennassa otetaan huomioon myös opiskelijan aikaisemmin suorittamat opinnot ja perustellut syyt, joiden vuoksi opintoaika on pidentynyt (esimerkiksi hoitovapaa, sairausloma)

Jos kanditutkintoon sisältyy kv-vaihtoa Hakemuksen mukaan kv-vaihtoa koskeva agreement 10 opintopisteen jousto on sallittua siitä syystä, että vaihdossa suoritetut opinnot yleensä kirjautuvat suoritusrekisteriin kovin myöhään. Tutkinto voidaan hyväksyä näin ollen vasta myöhemmin ja aikaa annetaan hakuvuoden loppuun

2. -31. 1. 2017 haku. 15. 2. 2017 suoritustilanne. 15. 3 2.-31.1.2017 haku 15.2.2017 suoritustilanne 15.3.2017 alustavat tulokset 29.5.2017 tutkinnon haku 13.6.2017 tutkinnon hyväksyminen 15.6.2017 tutkinnon haku 31.7.2017 tutkinnon hyväksyminen 31.7.2017 ehdoton deadline: vaaditut suoritukset hyväksyttyinä Lopulliset päätökset viimeistään elokuussa ja kv-vaihtotapauksissa vuoden loppuun mennessä