Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Fly Further! Täydennyshaku saakka Katja Kurasto Kv-palvelut

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Fly Further! Täydennyshaku saakka Katja Kurasto Kv-palvelut"— Esityksen transkriptio:

1 Fly Further! Täydennyshaku 13.10. saakka Katja Kurasto Kv-palvelut

2 “Exchange is the one in a lifetime experience,   so it would be a waste not to take that opportunity” 

3 1. VALITSE KOHDE Tutustu kumppanikorkeakouluihin ja vaihto-ohjelmiin uuden opinto-oppaan Kansainväliset opiskelu- ja harjoittelumahdollisuudet –osiossa. Voit hankkia vaihtopaikkasi myös itse (freemover-vaihto) mutta muistathan tällöin hyväksyttää kohteen tutkinto-ohjelmassasi.

4 2. SUUNNITTELE SISÄLTÖ Onnistuneen vaihdon A ja O on opintojen suunnittelu. Tutustu kohteesi opintotarjontaan ja suunnittele osastosi akateemisen kv-koordinaattorin kanssa, mitä opintoja/millaista harjoittelua sinun kannattaa vaihdossa suorittaa. Näin takaat opintojen hyväksiluvun eikä tutkinnon suorittaminenkaan viivästy vaihdon vuoksi. Vaihdossa vaadittavat min. kestot ja opintopistemäärät: opiskeluvaihto, min. 3kk, 5op/apurahakk harjoitteluvaihto, min. 2kk, 3op/apurahakk

5 3. HAE!​ Kun kohde ja alustava opintosuunnitelma on selvillä, tee vaihtohakemus MoveON-järjestelmässä  mennessä.​ ​ Huom! Haku lukuvuoden paikkoihin on tammi-helmikuussa, nyt haetaan kevään-17 paikkoja. ​ Itsehankittuihin opiskelu- ja harjoittelupaikkoihin ja niiden apurahoihin on jatkuva haku.

6 4. APURAHAT EUROOPPAAN: - opiskeluvaihto: 310€ tai 360€ /kk kohdemaasta riippuen - harjoitteluvaihto: 410€ tai 460€/kk kohdemaasta riippuen KAUKOKOHTEET: - opiskeluvaihtoon 1200€ - harjoitteluvaihtoon 300e/kk € matka-apurahaa Lisäksi saat myös opintososiaaliset / Kelan etuudet. Erasmus+ -ohjelmassa on tarjolla lisäapurahaa perheellisille tai opiskelijoille, joilla on erityistarpeita.

7 We wish you a good journey!
In case of questions, please contact: Ms Katja Kurasto Kotkantien & Kontinkankaan kampus


Lataa ppt "Fly Further! Täydennyshaku saakka Katja Kurasto Kv-palvelut"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google