Valmistuvien ryhmien ryhmänohjaajakoulutus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Opiskelijakyselyt Opiskelijan ohje : ArPa / Mittarityöryhmä.
Advertisements

Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Koulutuskeskus SEDU
WILMAN KÄYTTÖÖNOTTO KANGASALAN KOULUISSA
Wilma ja työssäoppiminen Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.
- Opettajan materiaali
Työpaikkaohjaajakoulutus
2+1-mentorointi Liisa Uusitalo
12DAT2O Yleisiä asioita lukuvuoden aluksi. 1.päivän ohjelma • Lukujärjestykset • Uudet käyttäjätunnukset ja salasanat • Wilma • Omien tietojen päivittäminen.
4. Opiskelijan osaamisen arviointi työpaikoilla
5.1 Näyttöjen tuloon voi varautua Tarkastelemalla  vastaako opetussuunnitelma työelämän tarpeita opetussisällön, -menetelmien tarpeita opetussisällön,
Opiskelijan arviointi työpaikalla
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Täydennyskoulutus Yhdessä tekemällä – hanke 2010
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
Minä oppijana 1 ov..
Valmistuvien ryhmien ryhmänohjaajakoulutus. Arviointilomake: Omnia – valmistuvat 2009.
OPISKELIJAN ARVIOINTI työssäoppiminen näyttö
ERITYISOPISKELIJAN ARVIOINTI Erityisopettaja Marjatta Kannisto
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
Näytöt Kiipulan ammattiopiston puutarhatalouden yksikössä
Ammattiosaamisen toimielimen tehtävät ja Ammattiosaamisen toimikunnan toiminta Koulutuskeskus Salpauksessa Heikki Tuomainen lehtori, opetuksen kehittäminen.
Ohjaa ja kannusta OK–koulutus 2 op Arvioi ja innosta AI–koulutus 2 op
Ammattiosaamisen näyttö -prosessi
Työssäoppiminen eli TOP
KEHITYSKESKUSTELUT OPISKELIJOIDEN KANSSA
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
Elina Kauhanen Vantaan ammattiopisto Varia, Talvikkitien toimipiste
MITÄ LUKION JÄLKEEN? Kati Seise
TAO, Turun Ammattiopistosäätiö
Henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman Tarkistaminen 1. vuoden keväällä Opintopolun rakentaminen - Opiskelija - Ryhmänohjaaja/opinto-ohjaaja - Työpaikkaohjaaja.
Opintokohteiden tunnisteiden ja asteikkojen ylläpito WinOodissa Hilkka Hanhenoja.
Lukion oppimäärä.
Työryhmät 5.3 aamu 1.OPSit 2.Muut taustatiedot 3. & 4. Todistukset.
Suomenkielisen koulutuksen yhteishaku valinnan periaatteissa ei muutoksia vuodelle 2007 valintaperusteet samansisältöiset vuoteen 2006 verrattuna Ohjauksessa.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Tutkintouudistus ja osaamispisteisiin siirtyminen opintohallintojärjestelmän näkökulmasta SePPO-hankkeen työseminaari Hanna Rajala,
TOP ja Näytöt kirjaaminen Wilmassa opas wilma.tampere.fi Tuula Tiainen ja Arja-Leena Pöri päivitetty
Tietoa ammattiosaamisen näytöistä AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT Riitta Karvonen.
AHOT Humakissa AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 1 Syksy 2015 HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU.
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN JA TUNNUSTAMINEN Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
ARVIOINNISTA 3. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT luokan valinnaiset AINEET 8. ja 9. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT.
Arviointi osana oppimisprosessia
Lukion oppimäärä = mitä, montako, milloin kursseja
SOSIAALITYÖN OPISKELIJOIDEN INFOPÄIVÄ
Arviointi Arviointiasteikko ja -merkinnät Tutkinnon osan arviointi
Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOS)
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
Kahden tutkinnon suorittaminen - info-tilaisuus ti 15. 8
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
Arviointi.
Kotiväen foorumi laatupäällikkö Marita Syrjälä
Osaamisen näytön prosessi
Ohjauspalvelut Tredussa
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
Abiturientin ohje syksy 2017
Aluekokeilu Pohjois-Karjala
Wilman käyttäjätunnukset
Milloin oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto
7lk:n arviointi.
Mitkä määräykset ja ohjeet ohjaavat ammatillisen koulutuksen/korkeakoulutuksen opiskelija-arvioinnin toteutusta? Anna, Marko, Sonja, Suvi
Osaamisen näytön prosessi
Yhteisten verkkokurssien tarjonnan laajentaminen
2. ja 3. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Oodin versio 2.9 Tulleet muutokset
Laaja-alainen arviointi
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Esityksen transkriptio:

Valmistuvien ryhmien ryhmänohjaajakoulutus

Arviointilomake: Omnia – valmistuvat 2009

Mikä seuraavista vaihtoehdoista kuvaa parhaiten tilannettasi opintojen päättyessä? %   Minulla on työpaikka koulutusta vastaavalta alalta 70 37 Minulla on työpaikka muulta alalta 24 13 Haluan mennä töihin, mutta minulle ei ole vielä työpaikkaa 38 20 Työllistän itseni yrittäjänä Minulla on jatko-opiskelupaikka nykyiseltä koulutusalalta 3 2 Minulla on jatko-opiskelupaikka muulta alalta 6 Haluan jatkaa opiskelua mutta minulle ei ole vielä opiskelupaikkaa 10 5 Menen armeijaan / siviilipalvelukseen 14 7 En ole vielä varma mitä aion tehdä tulevaisuudessa 11 Muu

INKA-kysely valmistuville Tutkinnoittain vastaaminen Avoinna koko lukuvuoden Tunnukset ja salasanat lähetetään suoraan teille Ryhmänohjaajan aktiivisuus vaikuttaa vastausprosenttiin Kannustakaa opiskelijoita antamaan palautetta!

Arviointiasteikko on nyt kaikilla opiskelijoilla T1, H2, K3 Valmistuville opiskelijoille jaetaan opintokortit vanhasta Procapitasta vanhoilla arvosanoilla ja uudesta Procapitasta uusilla arvosanoilla. Opiskelijoiden kanssa yhdessä on tarkistettava, että kaikki arvosanat ovat siirtyneet Kesällä tehdyssä muutoksessa opintosihteerit ovat syöttäneet 14000 riviä käsin. Mitään tietoja ei ole kadonnut, kaikki arvosanat ovat tallessa vanhassa järjestelmässä Opettajat pääsevät näkemään vanhasta Web-arvioinnista arvosanat, mutta eivät pääse enää muuttamaan arvosanoja Jos kevään arvosanoja jäi viemättä Procapitaan 15.6. mennessä tai arvosanoja halutaan korottaa, vientejä voivat tehdä vain opintosihteerit, joille jätetään arvosanat kirjallisesti.

Ryhmänohjaaja tarkistaa opintokortin Jokainen ryhmänohjaaja tarkistaa, että opiskelijalla on opintokortissa arvioinnit, myös ammattiosaamisen näytöt Opiskelija ei voi valmistua, jos ammattiosaamisen näyttöjä ei ole suoritettu. Omnian Ammattiopiston kotisivulla ammattiosaamisen näyttöjen kohdalla on kunkin tutkinnon näyttösuunnitelma, josta näkyy montako näyttöä ja osanäyttöä tutkintoon kuuluu. Näyttö tulee jokaisesta ammatillisesta tutkinnon osasta. Jos kaikki osanäytöt on suoritettu viimeisen näytön vastaanottaja neuvottelee muiden kanssa lopullisesta arvosanasta

Ryhmänohjaaja tarkistaa ja tiedottaa Opintokortista tarkistetaan näytön kuvauksen tekstin oikeinkirjoitus Opintokortista tarkistetaan opinnäytetyön nimen oikeinkirjoitus ja arvosana Uusissa tutkinnoissa vain opinnäytteen nimi Jos opintokortista puuttuu näyttöjä, tarkistetaan, onko näytöt vain merkitsemättä vai onko näytöt antamatta Jos näyttöjä on rästissä, kirjataan hopsiin, milloin ja missä näytöt annetaan Opiskelijalle ja alaikäisen huoltajalle tiedotetaan puuttuvista näytöistä Ammatillisten opintojen nollasuorituksia on tarkasteltava erikseen ja tutkittava, onko näyttö sisältänyt opintojaksossa vaadittua osaamista vähintään T1 tasolla. Otetaan käyttöön kaikki olemassa olevat tukitoimet