Lähtötila, nykytila ja tavoite projektin lopussa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Korkeakoulujen laatujärjestelmien seuranta- ja kehittämisseminaari Saimaan ammattikorkeakoulun laadun ja laatujärjestelmän kehittäminen Terttu.
Advertisements

Elinikäisen ohjauksen alueellinen organisoituminen
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
Tulevaisuustyöryhmän linjaukset ja suunnitelmat.
Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
Hallinnon kehittämisen uudet tuulet
Anne Leppänen, Hannele Torvinen & Seija Koskela
STARTTI PAREMPAAN ELÄMÄÄN!
Laajennettu työssäoppiminen sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa Itsearviointi Tiivistelmä tuloksista.
Projektin alustavat tulokset ja tulevaisuuden kehittämisnäkymät Veikko Torvinen Pietari
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
Osaamisperustaisuus korkeakouluissa
Kunta- ja palvelurakennemuutoksen ICT-tuen ohjeistus
Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.
Pohjois- Suomen Kompassi Pohjois-Suomen strategia, s. 35: ”Lapin ja Oulun yliopistojen yhteistyöllä, verkottumalla myös Kainuuseen ja Keski-Pohjanmaalle,
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO RV/12/11/2004 Internet ohjausalan ammattilaisten, tutkijoiden ja päätöksentekijöiden yhteisenä työalustana Raimo Vuorinen Tutkija,
Suupohjan palveluhakemisto (yritys- ja yhdistysrekisteri)
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tietohallinto-ohjausryhmän.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tutkimushallinnon.
S Tietoverkkotekniikan diplomityöseminaari ASSESSING STRATEGY DEPLOYMENT IN SERVICE OPERATOR BUSINESS (STRATEGIAN TOIMINNALLISTAMINEN.
Ohjaus seminaari Jyväskylä Tuija Rantanen & Anne Vaahtio Innova Länsi-Suomen aikuiskoulutuskeskus Verkottuva kumppanuus aikuisohjauksessa.
TA Palvelurakenneuudistusprojekti II Päätöksenteko ja demokratia-työryhmä 2007.
SUUPOHJAN PALVELUPORTIT. Suupohjan palveluportit Suupohjan palveluportit-hankkeen tavoitteena on asumis- ja hoivapalvelujen sekä seudun yhdistysten verkkopalvelujen.
Kohti elinikäisen ohjauksen toimintamallia
TU Työpsykologian ja johtamisen erikoistyö (5 op) Seminaari Peiliaineisto ja palauttamistyöpajojen valmistelu Meri Jalonen
Investointi strategisena päätöksenä. ”PÖYTÄKIRJAOTE” Investointi on kannattava, Ei vaaranna yrityksen maksuvalmiutta ja Tukee yrityksen valitsemaa strategiaa.
Ryhmien tehtävistä : Etelä-Savon elinikäinen oppiminen ja nuorisotakuu Tuija Toivakainen ISO ELO -kokous.
Ministeriöiden kirjastoista Valtioneuvoston yhteiseen tietotukeen Yksikön päällikkö Outi Örn, VNK
Tutkimusprojektin hallinta Miten projektia johdetaan? Tutkimus- ja innovaatiopalvelut/Kirsi Murtosaari.
ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVIEN OPISKELIJOIDEN YKSILÖLLISTEN OPINTOPOLKUJEN TUKEMINEN YLEISISSÄ AMMATILLISISSA OPPILAITOKSISSA Opetus- ja kulttuuriministeriön.
Opetus- ja koulutusyhteistyöhön liittyvä korkeakoulujen tietojärjestelmien yhteentoimivuuden kehittäminen ja arkkitehtuurityö – HAHMOTELMAA
Tavoitteena alueellinen osaamiskeskittymä – matkalla Lapin koulutuskonserniin Lapin korkeakoulukonsernin neuvottelukunnan Tulevaisuusseminaari
Maastokortti (15) Versio
Projektin tilannekatsaus
Parkanon yksikön henkilöstön puheenvuoro
Asetus kokonaisarkkitehtuurin kuvauksista ja määrityksistä
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Ristiinopiskelun kehittäminen -hanke
Matkailukoulutuksen verkostopäivät Porvoossa
JHKA kehittämispolku JulkICT Jari Kallela
Innokylän innovaatiomalli
Kehitettävän asian arviointi osana kehittämisprosessia
Elinikäinen ohjaus Suomessa
I Selja Luostarinen ja Maarit Rajala YSR-kokous
Julkisen hallinnon yhteisten palvelujen kartta
Henkilöstöhallinnon käsikirja
I Selja Luostarinen KMR-kokous
Ehdotus: Janne Viskari, Joonas Kankaanrinne
Järjestöjen ja yritysten yhteistyöfoorumi -selvityshankkeen tuloksia Kari Kurkela, Ari Inkinen.
Koko esityksen otsikko
Hoidon saatavuus alatyöryhmä
Tarvekartoituksen yhteenveto
Projektin tilannekatsaus
ODA – Omat digiajan hyvinvointipalvelut
Verkko-ohjaushankeen tilannekatsaus
KOHTAAMO Verkko-Ohjaus
SOTE tietojen toissijaisen käytön KA
Espoolaiset Työllisyystalkoot
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
IDEA! Hyvinvointiklinikka
Projektin tilannekatsaus
Tiedolla johtaminen - työryhmä
Esityksen nimi / Tekijä
Keskustelukooste hyvien kehittämistyön edellytysten luomisesta
Koko esityksen otsikko
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
Digitiekartta ja Luova- laboratorio
Omavalvonta -työpaja THL:ssa
VERTTI Verkostojen suorituskykymittaristo.
Esityksen transkriptio:

Lähtötila, nykytila ja tavoite projektin lopussa (projektin nimi) Arviointimatriisi Lähtötila, nykytila ja tavoite projektin lopussa Lähtötila: päiväys Nykytila: päiväys Tavoitetila: päiväys

(projektin nimi:n) arviointimatriisi Arviointi-ulottuvuus Ohjauksen voimavarojen hajanaisuus ”Herääminen" Ohjauksen koordinoituminen 1. asteen kehittämisalusta Ohjauksen kokonaisvoimavaran yhteiskehittäminen 2. asteen kehittämisalusta 1 Tilanteelle kokonaisuutena ominaista Ohjausvoimavarat hajallaan, eivät tunne toisiaan, tahtotila puuttuu/ heikko Uuden yhteistyön tarve aktualisoitunut, yhteyksien päivittämistä, tutustumista, alustavaa verkottumista, palvelujen kartoituksia Keskinäinen tunnettuus, työnjako, tarpeet ja yhteistyönäkymät kartoitettu ja yhteistyön taso ja muodot vakiinnutettu Yhteiskehittäminen ja yhteinen toiminnan ja verkoston joustava muuntelu 2 Seudulliset strategiat Ei yhteisiä ohjaustyön strategioita Yhteisten suunnitelmien tarve tunnistettu, ensimmäisiä versioita Ensimmäiset yhdessä laaditut ohjaustyön strategiat, Joustava strategioiden ja konseptin jatkuvan tuottamisen menettely 3 Ohjauksen ”konsepti” ei yhteistä ohjausvoimaa eikä konseptia ohjaustyöllä yhdistävä konsepti 4 Foorumit, työpajat, työryhmät Ei yhteisiä foorumeita/ ei nähdä mielekkäinä/ toimivina Yhteistyöfoorumien ”elvyttämisen” ja/tai työmuotojen kehittämisen tarve tunnistettu Foorumi/ työpajatyöskentely vakiinnutettu Foorumi/ työpajatyöskentelyn joustava muuntelu 5 Virtuaalialustat ja palvelut Ei yhteisiä alustoja, kukin erikseen, ei yhteensopivuutta, ei käytetä Virtuaalitekniikan uudenlaisen käytön tarve tunnistettu, ensimmäisiä versioita Virtuaalikehittelyn ensimmäiset tulokset Virtuaalityöskentely luonteva ja kehittyvä osa toimintaa 6 Arviointi Kukin erikseen, ei tunneta toisten tietoja Ohjauksen tietojen kokonaisuuden kokoamista, toisten tietoihin tutustumista Kokonaisuuden ja osien monitorointitietojen ja arvioinnin vakiinnuttaminen Monitoroinnin ja arvioinnin yhteiskehittämistä 7 Vaikuttavuus ja tehokkuus Kokonaisuuden synergiat heikkoja Parantunutta vaikuttavuutta yhteistyön kehittyessä Parantunutta vaikuttavuutta, mutta edelleen osaoptimointia Vaikuttavuus ja tehokkuus paranee kokonaisuuden hallinnan myötä 1 2 3 4 5 6 7

(Tämän kalvon voi poistaa välistä) Oma matriisi kootaan vaaka- ja pystyviivoista sekä eripituisista nuolista. Tavoitetilan nuolet ovat katkoviivalla. Viivoja ja nuolia voi siirtää, kopioida pidentää, lyhentää tarpeen mukaan. Myös värin ja tyylin saa halutessaan valita itse. Hauskaa askartelua! (muista lähettää matriisi myös koordinaatioprojektille)

Tilanteelle kokonaisuutena ominaista lähtötaso (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo) (Tämä kalvo voi olla myös lopussa päättämässä esitelmää)

Seudulliset strategiat lähtötaso (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)

Ohjauksen ”konsepti” lähtötaso (arvo) nyt tasolla (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)

Foorumit, työpajat, työryhmät lähtötaso (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)

Virtuaalialustat ja palvelut lähtötaso (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)

Arviointi lähtötaso (arvo) nyt tasolla (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)

Vaikuttavuus ja tehokkuus lähtötaso (arvo) Perusteluita ranskalaisin viivoin nyt tasolla (arvo) projektin lopussa tavoitteena taso (arvo)