Brasilia Brasilia. Tietoa Pääkaupunki: Brasilia Asukasluku: (2014) Valuutta: Real Kieli: portugali.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Yleistä Pääkaupunki: Brasília
Advertisements

Täällä pohjantähden alla Maasta tähtiin ei ole helppoa tietä.
Maapallo – ihmisen koti
AVAINTURVALLISUUS Teemu Janger.
Kazakstan lippu ja vaakuna.
Viranomaistahon rooli- valvontaa ja neuvontaa
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Etelä-Amerikka Etelä-Amerikka on neljänneksi suurin maanosa.
Turvallisuusilta Ajatuksia varautumisesta ja turvallisuudesta
Pellervon Pirkanmaan seminaari Pellervo-Seuran valtuuskunnan puheenjohtaja Erkki Vähämaa.
Kappale 18 Tartuntataudit leviävät mikrobin välityksellä eliöstä toiseen. Tartuntataudit leviävät pisaratartuntana tai kosketustartuntana. Mikrobit pääsevät.
Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto jätteen synnyn ehkäisystä HSY Jätehuolto. Kulutusväittämiä Elena Saarikallio, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus.
OPISKELIJANA MAAILMALLA
Tekijät: Saara N, Laura & Mirella
Turkki – Aasian läntisin maa
ANGLO-AMERIKKA.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
KEINOT TARTTUVIA TAUTEJA VASTAAN
Matkailijan terveysriskit ja niihin varautuminen
Australialainen kulttuuripiiri
Brasilia Brasilia sijaitsee lounaassa maan keskipisteestä nähden.
Moi Anastasija Viktorovna! Minä olen Muumipeikko. Minä asun Suomessa Muumilaaksossa* Muumimaman ja Muumipapan kanssa. Me asumme Muumitalossa. Muumilaakso*
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 3/5 Ohje: voit liikkua esityksessä eteen- tai taaksepäin napsauttamalla sivun alareunassa olevaa nuolta Tämän esityksen on.
PSYKOOSI = vakava mielenterveyden häiriö, jossa todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy, synonyymi sanalle mielisairaus.
Tunne lääkkeesi Lääkityslista kuntoon  Kuvata mikä on lääkityslista  Kertoa mistä sen saa  Kertoa miksi ajantasainen lääkityslista on tärkeä.
Harjoittelussa Tanskassa Kirsi Hiltula, Laura Kosola ja Aino Lauhikari.
T YÖSSÄOPPIMINEN ULKOMAILLA Portfoliotyöskentelyn ohjeistus.
Kairo. Maantiede ja ilmasto Egyptin pääkaupunki Sijaitsee pohjois-Egyptissä Niilin rannalla 30°3’N, 31°14’E Aikavyöhyke UTC+2 Kuudenneksitoista suurin.
Rio de Janeiro. Yleistä  Väkiluku: kaupungissa n.6 milj ja metropolialueella.12 milj.  Rio de Janeiro osavaltion pääkaupunki  Pinta-ala: 1260 km².
TIEDELEIRIMATKAN KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT LUKIO/CERN-2016.
Japaniin matkustaminen. Turvallisuustaso Japanissa ei tarvitse olla erityisen varovainen Japanissa ainoat vaarat ovat taifuunit ja maanjäristykset Japanin.
Mitä on nettiketti? Esite A Ohjeita netin turvalliseen käyttöön Ole kohtelias sähköpostia kirjoittaessasi Älä kirjoita sähköpostissa.
Vrt. Tartuntatautien osuus kuolinsyynä…
Wiion lait Viestintä yleensä epäonnistuu - paitsi sattumalta.
Alueiden Eurooppa.
Sri Lanka Tuomo, Joonatan, Reko.
Latinalaisamerikkalainen kulttuuri
7. Taudit ja tuholaiset.
Bridgen jatkokurssi 2 – lähtökortit jatkuvat
INTIA Väkiluku: BKT: 4,99 biljoonaa USD
Tietoturva Tiedon turvaamisen ja suojaamisen menetelmät
Brasilia Yleinen turvallisuustilanne ja kulttuuri
Lääkeaineet Ennen laboratorion lääkeaineita ihmiset käyttivät lääkkeinä luonnosta saatavia aineita kuten piharatamoa ja pajunkuorta. Kasvit ovat parantamistaidon.
Yhdysvallat.
Pääkipu Pääkipua ilmenee kaikilla ihmisillä jossain vaiheessa elämää ja se on hyvin yksilöllistä. Päänkivun syitä ja muotoja on erilaisia. Yleisimmät.
Venäjä.
Etelä-Suomen rannikkoseutu
EGYPTI.
Terveystiedon työ Madagascar.
Madagaskar.
Putken asennustyö Yrittäjä asensi paineilmaputkea teollisuushallin seinään nosto-oven yläpuolelle noin viiden metrin korkeuteen. Yrittäjä (putkiliikkeen.
Uruguay - rauhallinen hyvinvointivaltio
Oppiainerajat ylittävä tehtävä
Matkustatko Islantiin ?
Kiina.
Venäjän matkustusturvallisuus
Kroatia.
SÄÄNNÖT.
OHJAUSRYHMÄ Seinäjoen seudun erityinen kuntajakoselvitys
Uuden teknologian vaikutukset työpaikoille
Belgia 5 asiaa, jotka tulee mieleen: EU:n päämaja Naton päämaja
Opiskelijaterveydenhuolto
Marjon matkatoimisto Anna Marjon suunnitella seuraava talvilomasi!
Kalalla on kysyntää – minne realistisia vientimahdollisuuksia
Margien matkatoimisto
TURVALLISESTI ULKOMAAN JAKSOLLA
Luku x Luvun otsikko Jakso III Perhe ja perintö.
Wiion lait Viestintä yleensä epäonnistuu - paitsi sattumalta.
Venäjän matkustusturvallisuus
Esityksen transkriptio:

Brasilia Brasilia

Tietoa Pääkaupunki: Brasilia Asukasluku: (2014) Valuutta: Real Kieli: portugali

Kulttuuri Brasilian kulttuuri on monimuotoinen Kirjavataustainen väestö Vauras etelä, köyhä pohjoinen Virkavallan halveksunta on vakava rikos Brasiliassa on aina oltava henkilöllisyystodistus mukana. Valokopio passista riittää, joten passi on syytä jättää hotellin tallelokeroon.

turvallisuusohjeita Älä liiku koskaan yksin pimeällä Vältä mielenosoituksia, sillä ne saattavat olla hyvin väkivaltaisia Noudata tavanomaista varovaisuutta Taskuvarkaita on paljon, joten passi, lentolippu, suuret raha määrät ja arvoesineet kannattaa säilyttää hotellin tallelokerossa Jos passisi varastetaan, tee siitä ilmoitus paikalliselle poliisille. Mikäli kohde maassa ei ole Suomen edustustoa, hae hätämatkustusasiakirja

Jatkuu Lapsia ei tule jättää ilman valvontaa Ryöstöjä esiintyy usein liikennevaloissa, joten ovet kannattaa pitää lukittuina autolla liikuttaessa Ryöstäjät ovat usein aseistettuja Käytä vain virallisia takseja Pankkiautomaatilla asioidessa on oltava valppaana

Terveys Kannattaa hankkia kattava matkavakuutus Useimmat lääkkeet ovat saatavana ilman reseptiä apteekista Rokotuksista pitää olla kunnossa Kurkkumätä- ja jäykkäkouristus Riskiarvion perusteella kannattaa hankkia myös rokote hepatiitti B:hen, keltakuumeeseen, lavantautiin ja kausi- influessaan Denguekuumetta esiintyy yleisesti sadekaudella. Sitä vastaan ei ole rokotusta, vaan tärkeintä on suojautua hyttysten pistoksilta Malaria esiintyy amazonin alueella ja osavaltioon matkustaville suositellaan estolääkitystä Jos sairastut tai kuolet sinun kotiuttaminen on erittäin kallista

Hygienia Brasiliassa hygienian taso ei vastaa eurooppalaista tasoa Kaupunkien ulkopuolella ja maaseudulla sekä yleisillä paikoilla kannattaa varautua alkeellisimpiin wc-tiloihin ja vessapaperin puutteeseen. Hyvä idea on ottaa mukaan hieman wc-paperia, kosteuspyyhkeitä ja pullo käsidesinfektioainetta

Tekijät Laura, Teea ja Jasmin K