Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Terveystiedon työ Madagascar.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Terveystiedon työ Madagascar."— Esityksen transkriptio:

1 Terveystiedon työ Madagascar

2 Terveys Madagaskarilla esiintyy muun muassa malariaa, bilharziaa, tuberkuloosia, vesikauhua sekä paise- ja keuhkoruttoa. Maan lääkintäpalvelut eivät ole kovin korkeatasoisia pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

3 turvallisuus Noudatettava erityistä varovaisuutta. Matkustajia kehotetaan varovaisuuteen etenkin Antananarivossa, suurimmissa kaupungeissa sekä maan etelä- ja lounaisosissa.

4 Liikenne Liikenne on pääkaupungissa Antananarivossa kaoottista, kadut ovat kapeita ja jyrkkiä. Ihmis- tai puhvelivetoisia kärryjä on liikkeellä runsaasti autojen joukossa. Pääkaupungin ulkopuolella tiet saattavat olla erittäin huonokuntoisia. Varsinkin sadekaudella ja hirmumyrskyjen aikana tiet ja sillat saattavat huuhtoutua jäljettömiin. Ajamista pimeällä kannattaa välttää, aseellisia ryöstöjä tapahtuu ajoittain.

5 vinkkejä Pimeällä liikkumista tulee rajoittaa. Suositellaan pitämään mukana passikopiota. Kidnappausten uhka on kasvamassa. Jos passisi katoaa tai varastetaan, tee siitä ilmoitus paikalliselle poliisiasemalle.

6 rokotteet Koska Suomessa ei esiinny keltakuumetta, ei suoraan Suomesta saapuva tarvitse rokotustodistusta. Malarian lääke-ehkäisy: meflokiini tai atovakoni + proguaniili tai doksisykliini. Lääke-ehkäisyn lisäksi on tärkeää suojautua hyttysiltä. Kaikille suositeltava rokotesuoja: Kurkkumätä-jäykkäkouristus


Lataa ppt "Terveystiedon työ Madagascar."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google