Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TYÖSSÄOPPIMISJAKSO BRNOSSA  –  Monikulttuurisen toiminnan ohjaus  Työssäoppimispaikat drop-in center Pavlac klub English kinderkarten.
Advertisements

HALSUAN VASU -avain kasvuun
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
ESIOPETUS lapsen ilo ja oikeus Varhaiskasvatuspäällikkö Pauliina Virta
Aamu- ja iltapäivätoiminnan toiminnansuunnittelu Suolahti
TEHDÄÄN HYVÄ PÄIVÄ YHDESSÄ
Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Kuopio
TEHDÄÄN HYVÄ PÄIVÄ YHDESSÄ
Kaustarin Pienten lasten koulu
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Jyväskylä Keski-Suomen aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulun kerhotoiminnan kehittämisverkoston kokoontuminen.
Aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulun yhteistyön vahvistaminen
Aamu- ja iltapäivätoiminnan toiminnansuunnittelu Kuopio
Toiminta suunnitelma Jälkkärissä, joka on yhteinen nimi kolmen kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnalle. Aamu- ja iltapäivätoiminnan lähtökohtana.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto Lapsi- ja perhetoiminta
Koululaisten iltapäivätoiminta TEHDÄÄN HYVÄ PÄIVÄ YHDESSÄ
©Tampereen kaupunki 1 Harrastava iltapäivä -toiminta (Hip) Kysely oppilaille kevät 2009 Hankekoordinaattori Leena Tiainen Tampereen kaupunki Hyvinvointipalvelut.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
YK:n lapsen oikeuksien sopimus (LOS)
KYSELY KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNASTA 2010
Kasvatus- ja opetuspalvelukeskus Vs. arviointisuunnittelija Mia Lumio
Jukka Läärä puheenjohtaja
FC Kontu Iltapäiväkerhotoiminta. FC Kontu -Olemme olleet EasySport toiminnassa mukana alusta saakka -Helsingin kaupungin liikuntavirasto kartoitti yhteistyöhön.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
KOTIKULLAN AAMU-JA ILTAPÄIVÄKERHON Toimintasuunnitelma
Nelkkien vanhempainilta
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN ILTAPÄIVÄKERHOON lukuv
Iltti Salmela 2014 Vanhemmat Vanhemmat Vanhempien kyselyNEOS A. Vanhempien kysely18 Iltti Napis 2014 Vanhemmat Vanhemmat Vanhempien kyselyNEOS A. Vanhempien.
Satu Lehto Vähän liikkuville koululaisille suunnattujen liikuntakerhojen toiminta koululaisten ja opettajien kokemana Turun Koulut.
Viinijärven koulun vanhempainilta 23.4.
Muksutuvan ja Tenavatuvan varhaiskasvatussuunnitelma Avoin varhaiskasvatus Avoin perhekerho - lapsiperheiden kohtaamispaikka Lasten kerhot - toimintaa.
Esiopetuksen vanhempainilta Kirkkojärven koululla
TURVALLINEN HOITOYMPÄRISTÖ 0-6 VUOTIAAT. 0-6 v. lapsille  ei pieniä esineitä, koska lapsi voi tukehtua  ulkona aidat, ettei lapsi karkaa  luotettavat.
Koulun aloitus oppilashuollon palveluiden näkökulmasta Koulupsykologi Maria Ruohola & kuraattori Aira Heikkilä.
KASVA VOIMISTELIJAKSI Kokonaisliikuntamäärä. Pienet valinnat ratkaisevat Pariporina: -Mitä ajatuksia video synnytti? -Miten oma arkesi pyörii? Voiko pienillä,
Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J
Ppky Selänne / Pyhäjärven Perhekeskus AARNOLA. Pyhäjärven perhekeskus  Toiminta alkoi vuonna 2012  Vaihtoehto kunnalliselle päivähoidolle  Ohjatut,
Sinisiiven vanhempainilta Lähes sama tuttu porukka kuin viime keväänä jatkaa päiväkodissa, osa siirtyi vain eskariin ja kouluun. Lisäksi meillä.
Hippiäiset Varhaiskasvatussuunnitelma vuotiaiden sisarusryhmä Pieni, kodikas päiväkoti Päiväkotihistoriaa 40 vuotta, Hippiäiset 2004 alkaen.
Toivion päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma. Toiminta-ajatus Kiireettömyys, turvallisuus, lasten osallisuus ja kasvattajan aito läsnäolo arjessa ovat.
Lapsen kanssa toimiminen Riitta Laakso/Arja Marila Lasten kuntoutus.
Perusopetuksen iltapäivätoiminta
Jonot mataliksi Liikettä pienissä tiloissa
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
Nano lasten ja nuorten kerhotoiminta
Luonto- ja liikuntaeskari
Kokemuksia pilottikouluista
VASTUUOHJAAJA TIIMIPARI TIIMI.
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja pedagogiikka varhaiskasvatuksessa Tiina Kulmala
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
Vanhempainilta
LASTEN LIIKUNTAMAA Vapaata, vauhdikasta, iloista ja monipuolista perheliikuntaa 1-12-vuotiaille Huhkolinnassa klo sunnuntaisin
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
KOTOUTTAMISPERHELUOKKA
Koulu alkaa klo 9.00.
-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry.
Ohjeita ja huomioita tämän slide-setin käytöstä
Lisää liikuntaa koulupäivään!
Loikkeliini päiväkodin toimintasuunnitelma 2017
Lisää liikuntaa koulupäivään!
Perusopetuksen iltapäivätoiminta
Nokian kaupungin liikuntapalvelut
osa-aikainen erityisopetus oppimissuunnitelma avustajapalvelut
HJK Ry:n iltapäivätoiminta ja futiskerhot
Lapsi-, nuoriso-, ja rippikoulutyö
TYÖHYVINVOINTI Työhyvinvointi  .
Sepon koulu Info Olettekaikki lämpimästi tervetulleita tänne Konalan ala-asteelle. Olen koulun v.s.rehtori Saija Holopainen ja tässä tilaisuudessa.
Koulun aloitus: Uusi askel lapselle ja vanhemmalle
Esityksen transkriptio:

Paijalan iltapäiväkerho

Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen läsnäolo ja ohjaus luovat lapselle turvallisen iltapäivän sekä turvallisen kasvuympäristön. Lapsen yksilöllinen huomioiminen, onnistumisen elämykset ja sosiaaliseen kasvuun liittyvät näkökohdat ovat suunnittelun lähtökohtana.

Tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustehtävää sekä lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kerhossa lapsi voi osallistua aikuisen ohjauksessa monipuoliseen ja virkistävään toimintaan, joka on suunnitelmallista, ohjattua ja valvottua. Iltapäivän aikana on mahdollisuus myös lasten omaan toimintaan, leikkiin, rentoutumiseen ja lepoon. Kerhoaikana tarjoillaan välipala noin klo 14:00 ja lapsilla on mahdollisuus tehdä läksyt ohjaajan avustuksella kerhotoiminnan aikana.

Paijalan kerho Paijalan iltapäiväkerho toimii ala- koulun yhteydessä samalla piha- alueella, josta lapsien on helppo ja turvallista siirtyä koulun päättymisen jälkeen. Toiminta-aika kerhossa on koulupäivinä klo 12:00-16:00, ei viikonloppuisin tai koulujen loma- aikoina. Kerhossamme aloitti viime vuonna 45 lasta, lukumäärä vaihtelee lukukausittain. Ohjaajia kerhossamme on neljä: vastuuohjaaja sekä kolme muuta ohjaajaa. Iltapäivätoimintaa toteutetaan Tuusulan kunnan toimesta ja toiminnasta vastaa iltapäivätoiminnan koordinaattori Eija Kenttälä. Kerhoihin haetaan hakulomakkeella, joka löytyy kunnan nettisivuilta ( kouluilta, esiopetuspaikoista sekä iltapäiväkerhosta.

Toiminta Kerhossamme on paljon ohjattua toimintaa niin ulkona, salissa kuin sisätiloissa. Unohtamatta kuukausittain vaihtuvaa askarteluteemaa. Special-perjantait ovat tapahtumia, joita järjestämme satunnaisesti noin kerran kuussa. Tällöin järjestämme erityisen tapahtuman esimerkiksi scootti- päivän tai merirosvoseikkailun. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme mahdollisuuden rauhalliseen läksyjen tekoon. Kerhomme ulkotiloista voisi mainita tekonurmikentän, joka soveltuu useammille pallopeleille. Ulkoilu mahdollisuutena on myös pikkumetsä, jossa voi leikkiä hienoissa luonnon puitteissa.

Yhteystiedot kerhollemme: Paijalantie 44, Tuusula kerhon puh: