Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry."— Esityksen transkriptio:

1 -kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry

2 Liikuntahaipakka (29.4. – ) Liikuntahaipakka alakouluilla, ohjaajina mm. yläkoulun Nuori Suomen Järkkää tapahtuma –koulutetut nuoret sekä luokanopettaja- tai liikunnan sivuaineopiskelijat sekä laji-/seuraihmiset. Mahdollisuus kokeilla eri lajeja monipuolisesti. (Lisänä iltatapahtuma perheille)

3 Perheliikunta - iltatapahtuma
Liikuntahaipakan toiminnot illalla ”vapaassa” käytössä perheille, lisänä pienten lasten toiminnot  ”Kuperkeikka”! Illalla myös InBody kehonkoostumismittauksia ilmaiseksi vanhemmille. Luennot vanhemmille ravinnosta ja lasten liikunnan suosituksista.

4 -kiertue TERVETULOA LIIKUNTAHAIPAKKA – TAPAHTUMAAN KEVÄÄLLÄ 2013!
KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYISTÄ: Tapahtuman toiminta – aika on päivisin klo – Iltatapahtumien toiminta – aika on iltaisin – 20.00 Tapahtumat ovat ulkona Iltatapahtumat maksuttomia yleisölle, päivätapahtumat 0 – 6 luokkalaisille Pääsääntöisesti kaikki päivän toiminnot tarjolla myös illalla PoPLin toimesta, seuroilla/yhdistyksillä mahdollisuus esitellä/tarjota toimintaansa yleisölle niin iltaisin kuin päivisinkin ilmaiseksi! Voitte osallistua vaikka vain yhteen tapahtumaan, esim. omalla ”toiminta – alueellanne”! Mutta toki myös kaikkiin  LISÄTIETOJA: MIIA MÄÄTTÄ, 040 –

5 -kiertue ILTAHAIPAKAT:
:00 – 20:00 Kaakkuri, Kaakkurin koululla (käytössä myös sisätilat) :30 – 20:00 Pöllökangas, Pöllökankaan koululla (käytössä myös sisätilat) + Koulun uuden pihan avajaiset! :00 – 20:00 Pateniemi, Pateniemen kenttä (käytössä myös sisätilat) :00 – 20:00 Heinäpää, Heinäpään Urheilu – alue :00 – 20:00 Lintulampi, Lintulammen kenttä :00 – 20:00 Ritaharju, Ritaharjun koulu (käytössä myös sisätilat)

6


Lataa ppt "-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google