Tervetuloa Joensuuhun!. Itä-Suomen yliopiston yleisesittely Kampukset –Joensuu –Kuopio –Savonlinna Perustutkinto-opiskelijoita yhteensä n. 15 000 Yliopiston.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
P.O. BOX 4600, University of Oulu • tel , fax (08) • Kiinnostaako kauppatieteiden opiskelu Oulun.
Advertisements

HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Yliopisto-opiskelu eroaa kouluopetuksesta
opintojaan pohtiville
Tervetuliaistoivotus
Alla olevissa kaavioissa havainnollistetaan, miten aineenopettajan opetettavat aineet muodostuvat diplomi- insinöörin tutkinnon opinnoista. Pedagogisten.
Fysiikan laitos Jyväskylän yliopisto
Jyväskylän yliopisto Fysiikan laitos.
Yhteishaun periaatteelliset muutokset 2006 Muutokset vuoteen 2005 verrattuna: yksittäiset arvosanat otetaan pääsääntöisesti ylioppilastodistuksesta lukion.
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus Leena Hiltunen Yliassistentti (OPE)
, 60 op = 25 op kandidaatin tutkintoon, = 35 op maisterin tutkintoon Aineenopettajan pedagogiset opinnot Filosofinen tiedekunta.
Tervetuloa IISALMEN LYSEOON!. Koulutus on paras investointi tulevaisuuden kannalta 2 Koulutettu saa varmemmin mieleisen työpaikan. Työpaikan täyttöperusteita.
Neuvoja ja vinkkejä opintojaan pohtiville
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa Tervetulotilaisuus
KIELTEN LAITOS Kielten laitos PÄÄAINEET … joita kaikkia voi opiskella myös sivuaineena: englannin kieli latinan kieli romaaninen filologia (ranska) ruotsin.
Lapin yliopiston Avoin yliopisto Tervetuloa Avoimen yliopiston infotilaisuuteen.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos n. 900 tutkinto-opiskelijaa jatko-opiskelijoita n. 50 henkilökuntaa n. 50.
MILLE ALALLE LÄHTISIN?. YLIOPISTOLLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS Humanistinen ala: kielen, kulttuurin, taiteen ja historian tutkimus (esim. historia,
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos 2  n tutkinto-opiskelijaa  jatko-opiskelijoita n. 70  henkilökuntaa n. 50  yli 1000 avoimen yliopiston.
Miten kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani suomeksi?
Opinto-ohjaajien ja ohjaustoimijoiden tiedotuspäivä Korkeakoulujen yhteishaku ja valintaperusteet
Oikeustieteet Oikeustieteiden laitos  Sijoittuu yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan  n. 600 tutkinto-opiskelijaa, yli 1000.
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella.
KAKSOISTUTKINTO Heini Palomäki |
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos 2  n. 900 tutkinto-opiskelijaa  jatko-opiskelijoita n. 50  henkilökuntaa n. 50  yli 1000 avoimen yliopiston.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
Tutkinnonuudistus kemistin koulutusohjelmassa
JATKO-OPINNOT OPO1 kurssi abeille Viherlaakson lukio
Jatko-opinnot Opinto-ohjaajat Terhi Kurri ja Noora Ranta
Liiketalouden opiskelu
JAMK tutuksi päivä HAKUINFO OPOILLE.
painotuslinjan esittely
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
Kemian laitoksen OPS-info 2.5.
Opettajaopinnot kahdessa aineessa
Infoa tutoropettajille
Kaksoistutkinto Mäntsälän lukio.
Opeka-kyselyn tulokset
Oulun normaalikoulun lukio
Kasvatusalan tutkintorakenne-suositukset
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
KEMIAN OPETTAJANKOULUTUS
Jatko-opintoinfo 2018.
Lentokonealan jatko-opinnot
Kiinnostaako lukio?
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
PERUSKOULUN TUKI AMMATINVALINNASSA
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Kahden tutkinnon polku
Opiskelu Oulun yliopistossa
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI
KA1 - Yhdessä olemme enemmän
Tietotekniikan laitoksen suuntautumisvaihtoehdot
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Neuvoja ja vinkkejä opintojaan pohtiville
Tulevien 7. luokkien vanhempainilta Etelä-Hervannan koulu
“Kemiaa kaikille” Joensuun Tiedeseura ry Itä-Suomen yliopisto
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Kaksoistutkinto.
Tiirismaan vesopäivät
Tilastoja kevään 2016 yhteishausta
Opiskelijavalinta 2019 Kasvatustieteiden tiedekunta
Kone- ja tuotantotekniikka
v Lääketiede ja hammaslääketiede
Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan tutkinto-ohjelma
Lukiolaisen jatko-opinnot
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Luokat A Minna Mäkelä 19B Satu Mäkinen 19C Juha Käkilehto.
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa Joensuuhun!

Itä-Suomen yliopiston yleisesittely Kampukset –Joensuu –Kuopio –Savonlinna Perustutkinto-opiskelijoita yhteensä n Yliopiston vahvuusalat, näihin panostetaan! –Metsä ja ympäristö –Terveys ja hyvinvointi –Uudet teknologiat ja materiaalit –Opettajankoulutuksen tietyt alat, mm matemaattiset aineet

Opettajalinja Matematiikan tai fysiikan aineenopettajan koulutusohjelma Sivuaineina opettajan pedagogiset opinnot ja toisen opetettavan aineen (usein matematiikka, fysiikka, kemia tai tietojenkäsittelytiede) aineopinnot. Matematiikan/fysiikan aineenopettajan ja luokanopettajan koulutusohjelma Antaa sekä matematiikan/fysiikan aineenopettajan että luokanopettajan pätevyyden. Sivuaineena suoritetaan luokanopettajan monialaiset opinnot. Opettajalinjalta voi valmistua myös tohtoriksi!

Matemaatikkolinja Tavoitteena usein tohtorin tutkinto Sovellukset: teknologiateollisuus, vakuutuslaitokset Laitoksen tutkimusalana kompleksianalyysi ja differentiaaliyhtälöt Polynomin p(z) = z 4 -1 nollakohtien laskeminen Newtonin menetelmällä kompleksitasossa.

Fyysikkolinja Laitoksen erikoisalana fotoniikka ja moderni optiikka Yksi kaikkein nopeimmin kehittyvistä fysiikan ja teknologian aloista! Erittäin kansainvälinen ja monipuolinen Vahva perustutkimus ja paljon sovellusaloja: –Fotoniikan teoreettinen ja kokeellinen perustutkimus –Optinen materiaalitutkimus; uudet materiaalit, esim. grafeeni –Sovellusaloja: Mobiili- ja viihdeteknologia – laitteiden valaisuratkaisut, kuvan muodostus Optinen tietoliikenneteknologia – kokonaan optinen tiedonsiirto Terveys- ja hyvinvointiteknologia – optiikkaan perustuvat mittalaitteet

Kuvia

SciFest ja kerhotoiminta  Fysiikan ja matematiikan työpajat - opeopiskelijat elementissään! - ohjattavina innokkaat ”tutkijanalut” - esittelyä suurelle yleisölle  Irtiotto luentokursseista - silti tiede taustalla - havaintovälineet - mittausvälineet  Koe Matematiikka! – toiminnalliset työpajat  Rikostutkimus fysiikan tietämystä käyttäen!

Symmetriakilpa SciFest 2011 Selviääkö rikos vai jääkö mysteeriksi?

Luma-keskus Linkki yliopiston, koulujen ja elinkeinoelämän välillä. Palvelee sekä opettajankoulutusta että tiedettä! Suomen parhaat ja moderneimmat kokeellisen työskentelyn tilat –Fysiikan kokeellisuus, tietokoneavusteisuus, moderni fysiikka –Matematiikan ohjelmistopuoli ja havainnollistaminen –Tietojenkäsittelytiede ja robotiikka –Kemian ja biologian osa-alueet tulossa mukaan

Opiskelusta Tutkinnot –Kandidaatti (n. 3 vuotta) –Maisteri (n. 2 vuotta) Sivuaineet –Vapaasti valittavissa –Yleensä matematiikka/fysiikka/kemia/TKT Opiskelu –Luennot –Harjoitukset –Laboratoriotyöt

Valintaperusteet Matematiikan/fysiikan aineenopettajan koulutusohjelma: –Fysiikan tai pitkän matematiikan M TAI –Fysiikka pääaineena: fysiikan C ja pitkän matematiikan C TAI –Valintakoe Lisäksi soveltuvuuskoe opettajan pedagogisiin opintoihin –Suoravalinta hakuvaiheessa (suositeltava) TAI –Opintojen aikana

Valintaperusteet Matematiikan/fysiikan aineenopettajan ja luokanopettajan koulutusohjelma: –Fysiikan tai pitkän matematiikan M Lisäksi hakuvaiheessa soveltuvuuskoe opettajan pedagogisiin opintoihin.

Valintaperusteet Matemaatikon koulutusohjelma: –Fysiikan tai pitkän matematiikan M TAI –Valintakoe Fyysikon koulutusohjelma –Fysiikan tai pitkän matematiikan M TAI –Fysiikan C ja pitkän matematiikan C TAI –Valintakoe

Hakuajat Kevään haku: Syksyn haku: Opettajankoulutuksen suoravalintaan liittyvä soveltuvuuskoe 18. ja (hakijalle yksipäiväinen) Matematiikan valintakoe klo Fysiikan valintakoe klo

Tervetuloa opiskelemaan! Toivottaa fysiikan ja matematiikan laitoksen väki Kiitos!