Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kone- ja tuotantotekniikka

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kone- ja tuotantotekniikka"— Esityksen transkriptio:

1 Kone- ja tuotantotekniikka
Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa insinöörejä, joiden taitoihin kuuluvat konealan ammattiosaamisen lisäksi tietotekniset valmiudet, tuotekehitystaito, yrityksen logistiikan perusasiat ja kustannustietous sekä ammatissa tarvittavan vieraan kielen hallinta ja ihmisten tarpeiden huomiointi teknologian soveltamisessa. Tutkinnon suorittaminen antaa valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä elinkeinoelämän eri aloilla.

2 Suuntautumisvaihtoehdot
1. Vuoden opinnon ovat kaikilla samat Valinta 5 suuntautumasta tehdään 1. vuoden keväällä: Tuotanto ja logistiikka Tuotantotalous Auto- ja kuljetustekniikka Energiatekniikka Koneautomaatio

3 Tuotanto ja logistiikka
Tuotannon ja logistiikan opetuksessa keskitytään yritysten tuottavuuden kehittämiseen sekä tehokkaan tuotannon hallintaan. Opintoihin kuuluu tavallisen 30 opintopisteen harjoittelun lisäksi yhteistyöyrityksissä 3. vuoden keväällä suoritettava, ohjattu 30 opintopisteen projektiharjoittelu.

4 Tuotantotalous Tuotantotaloudessa keskitytään tuotteiden ja tuotannon kehittämiseen ja yrityksen johtamiseen. Tuotekehitys ja -suunnitteluvalmiudet ovat kutakuinkin samat kuin koneautomaation suuntautumalla Pääasiallinen ero koneautomaation suuntautumaan on koneautomaation sijasta laajemmat yritystalouden opintojaksot.

5 Koneautomaatio Koneautomaation suuntautuman keskeinen sisältö on moderneilla työkaluilla tapahtuva suunnittelu Erona tuotantotalouden suuntautumaan on suurempi painotus koneautomaatioon ja koneiden ohjaukseen osana koneen suunnittelua.

6 Energiatekniikka Energiatekniikka keskittyy energialaitosten prosesseihin, laitteisiin ja kunnossapitoon. Muista suuntautumista poiketen vahva energialaitosten osaamisen painotus antaa valmiudet toimia vastuullisissa käytönvalvojatehtävissä voimalaitoksilla. Energiatekniikan suuntautumalla painotetaan myös suunnitteluvalmiuksia ja valmiuksia suunnittelutehtäviin.

7 Auto- ja kuljetustekniikka
Auto- ja kuljetustekniikassa on konetekniikan perusvalmiuksien lisäksi vahva painotus auto- ja moottoritekniikalla. Opinnoissa syvennytään käytännön tasolla myös autoelektroniikkaan, tiedonkeruuseen ja diagnostiikkaan. Vaihtoehtoisina opintoina perehdytään mm. korjaamotekniikkaan, työkonetekniikkaan ja katsastuksiin


Lataa ppt "Kone- ja tuotantotekniikka"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google