Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Reaalikoe/Fysiikan ja kemian yo-ohjeita 2009
Advertisements

Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan.
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Ohjeet ja aikataulut Ohjeet kesällä valmistuville
Reaalikoe Fysiikan ja kemian yo-ohjeita
 Laudatur (L)7  Eximia (E)6  Magna cum laude approbatur (M)5  Cum laude approbatur (C)4  Lubenter approbatur (B)3  Approbatur (A)2  Improbatur (I),hylätty.
Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan. Laskimien.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
YO-info K2015.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
2. vu0sikurssin opiskelijoiden vanhempainilta
YLIOPPILASTUTKINTO VANHEMPAINILTA
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
YO-INFO Opo/apulaisrehtori Kristiina Heikura.
Ylioppilastutkinto. OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo 8.00, nimenhuuto.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Kakkoset lähtökuntoon! Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
HUOLTAJAILTA. TUTKINNON SUORITTAMINEN Tutkinnon voi hajauttaa kolmeen perättäiseen kertaan Osallistumisoikeus kirjoituksiin  kirjoitettavan aineen pakolliset.
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle SYKSY Onnea ja menestystä kirjoituksissa!
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
Ylioppilastutkinto. Ylioppilaskokeet Valtakunnalliset loppukokeet Kaikille neljä pakollista koetta, lisäksi opiskelija voi suorittaa ylimääräisiä kokeita.
YO-INFO SYKSY aikuislukio
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN AJANKOHTA Tarkista päivämäärä YTL:n sivuilta.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Ylioppilastutkinto Lyseo syksy OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo.
YO-koejärjestelyt Jyväskylän aikuislukiossa s 2017
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Lyseo kevät 2017 Ohjeet ylioppilaskokelaille
Ohjeita valintaa varten
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Digitaalisen yo-kokeen ohjeistus
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Vanhempainilta
YO-info Syksy 2017.
Biologian YO-koe: syyskuun 18. päivänä (maanantai)
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Vanhempainilta Tervetuloa!
Matematiikan YO (uudistetut ohjeet ).
YLIOPISTOTENTTI / UNIVERSITY EXAM
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Näin toimit yo-kokeessa
YLIOPISTOTENTTI / UNIVERSITY EXAM
Terveystiedon ainereaali
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Terveystiedon ainereaali
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
Kevään 2018 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
SÄÄNNÖT.
Yleisohje Pitkä matematiikka
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle
MATEMATIIKAN DIGITAALISEN YO-KOKEEN MÄÄRÄYKSET
YO-kirjoitusten toimeenpano
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABI-INFO Lyseon lukio Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä

Syksyn/Kevään kokeessa Syksyn kokeesta Syksyllä ei ole koulusta vapaata! Lue siis kesällä. Samaan aikaan abivuoden vaativat kurssit on myös hoidettava kunnolla Yo-kokeet ja kurssikokeet samaan aikaan Kevään kokeesta Kevään tekstitaidon koe on ennen lukulomaa. Lukulomalla on hyvä olla lukusuunnitelma, jossa on tilaa myös ulkoilulle ja liikkumiselle Rästihommia ei kannata jättää Tarpeeksi unta  säännöllinen elämä!

Valmistautuminen Koeaamuna ainakin kaksi herätyskelloa soimaan  huolehdi puhelinnumerosi Wilmaan Ole ajoissa paikalla ja oikeassa paikassa Mukana henkilöllisyystodistus Jätä autosi kotiin tai opiskelijoiden parkkipaikalle Puhelimen voisi jättää kotiin, autoon tai kaappiin Tupakkataukoja ei ole, eikä tupakkatuotteita saa viedä saliin Eväät: – Mukaan ravitsevaa ja piristävää ruokaa ja juomaa kohtuullinen määrä – Pakkaa sellaisiin helposti kuljetettaviin, rapisemattomiin astioihin, joissa ei saa olla tekstiä YHTÄÄN. Koskee myös esim. huulirasvaa. – Liika juominen pissittää! Lääkkeet: Reseptilääkkeet  ilmoita asiasta rehtorille Salissa päävalvojalla mietoja kipulääkkeitä Varaudu riittävällä vaatetuksella  pitkähihainen paita, villasukat Pipon ja hupun käyttö koetilanteessa kielletty!

Välineet Lyijykynä, kumi, (kolmio)viivain, harppi ja varakynä ovat vastaajan perusvälineet Kuulakärkikynä vain allekirjoituksissa Luonnontieteissä mukana laskin ja MAOL- taulukkokirja, jotka palautettava edellisenä päivänä klo mennessä kansliaan Värikyniä saa käyttää piirroksissa, mutta EI punaista

Salissa Mene omalle paikallesi rehtorin ohjeen mukaan, PYSY PAIKALLASI ja OLE HILJAA! Voit nousta paikaltasi, jos haluat mennä WC:hen, jos jonotuspaikoilla on tilaa – Jonotuspaikat ovat vessojen ovien edessä Apuvalvojat auttavat tarvittaessa – nosta käsi ylös SELVÄSTI, kun esimerkiksi – pyydät apua, välineitä tai lisää paperia – kynä tai kumi putoaa Päävalvoja pysyy paikallaan ja kuittaa poistumisesi, kun palautat nimilapun

Vastaamisesta Lue YTL:n yleisohje tehtäväpaperin alusta huolellisesti Kokelastiedot kaikkiin vastauspapereihin Vastaukset vain koulun leimalla varustettuihin vastauspapereihin Lue tehtävät aina huolellisesti läpi Varmistu, että vastaat siihen mitä kysytään

Kokeesta poistuminen Kun lopetat vastaamisen, järjestä paperisi – Vastaukset numerojärjestykseen – Sutut erilleen  merkattava konseptiksi henkselein – Kaikissa papereissa nimitiedot Ota eväät poistuessasi mukaan, jottei tulisi liikaa liikennettä Palauta paperit oikeisiin lokeroihin, esimerkiksi: Näytä päävalvojalle henkilöllisyystodistus ja anna NIMILAPPU Vastaaminen lopetettava HETI, kun rehtori päättää kokeen SututFysiikkaBiologia … Kysymyspaperit Konsepti

Äidinkieli kaksi erilaista koetta: – tekstitaidon koe: kolme vastaustekstiä – esseekoe: yksi essee kertaa ai-kurssien sisältöjä ja termejä tekstitaidon kokeeseen

Matematiikka Kokeessa saa käyttää vain ylioppilastutkintolautakunnan määräysten mukaisia laskimia ja taulukkokirjoja Taulukossa ja laskimessa vain omistajamerkinnät Palautettava päivää ennen koetta klo mennessä kansliaan – Muistit tyhjennetään – Muista vaihtaa kulmayksikkö tarvittaessa

Reaaliaineet Vastaa vain 1. tehtävään kokoarkille tai varaa pelkkä kokoarkki vastaustesi kansioksi Jokainen muu vastaus ERI puoliarkeille, molemmin puolin vastattuna. Tarvittaessa jatka tehtävää uudelle puoliarkille. Tarkista, että kaikissa vastauksissa on tehtävänumero ja kokelastiedot Määrittele vastauksissasi käsitteet aina huolellisesti.

Reaaliaineet/Kemia ja fysiikka Käytä kaavoja, piirroksia ja muita malleja Selventävää tekstiä sopivasti myös laskuihin Myös esseevastaukseen kuvia, kaavoja ja reaktioyhtälöitä Perustele kaikki muut paitsi itsestään selvät asiat