Jalkapalloturva –Aon vertailu 2016

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Milloin on kyse lääkevahingosta?
Advertisements

Palkkatuki.
Rahoitus- ja tukiklinikka 2012 Työharjoittelu ja palkkatuki rekrytoinnin apuna Hämeenlinnan seudun TE-toimisto Raatihuoneenkatu 11.
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
OP-Pohjola-ryhmä. OP-Pohjola-ryhmä SISÄLLYS OP-Pohjola-ryhmä lyhyesti Lakisääteinen tapaturmavakuutus.
Hautamuistomerkkien vakuuttaminen
Ajankohtaista Melasta
Pelaajalisenssit ja minitiikeripassi Lisenssi-infon sisältö : • Ajankohtaista • Sporttirekisterin jäsenpalvelu • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin.
PELAAJALISENSSIT JA HARRASTEPASSIT Lisenssi-infon sisältö: • Uudistukset kaudelle • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin hankinta • Tärkeää.
© Mela 2011 Vakuutukset Melasta. © Mela 2011 Täysi hyöty Melan vakuutuksista MYEL-vakuutus on jokaisen viljelijän, kalastajan, poronhoitajan ja metsätilallisen.
Uudelle maatalousyrittäjälle
Maatalousyrittäjien eläkelaitos 2009 /Eila Tamminen
Poronhoitajien sijaisapu MELA. Alkaa kokeilulla • korvausta sijaisen järjestämisestä, kun poronhoitaja sairastuu • vuonna 2010 korvataan enintään.
Jalkapallovammojen ensiapu
Asunnon vuokraaminen:
© Mela 2011 Työvahinkoturvaa Melasta. © Mela 2011 Nuorellekin sattuu ja tapahtuu… Maatilan töissä on suuri tapaturmariski  alle 25-vuotiaille sattuu.
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
Turvallisuusilta Ajatuksia varautumisesta ja turvallisuudesta
Läheltä piti -tilanteet
Korvaukset ryhmätapaturmavakuutuksessa Kuparivuoren koulu Henna Piirainen.
OSAAMISEN VARMISTAMINEN JA PEREHDYTTÄMINEN KASVATUS- JA OPETUSTYÖSSÄ TYÖTAPATURMAT OAJ:n alueelliset yhteistoiminnan neuvottelupäivät vs.
Ohjaajien perehdytys Tero Leinonen Koordinaattori Lasten tiedekerhot- ja leirit Kesä 2014.
Uni ja lepo -yleistä Ihminen nukkuu noin 1/3 elämästään.
Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Tehy Ifin ja Tehyn välinen sopimus velvoittaa meitä tiedottamaan Tehyläisiä heidän eduistaan.
Sairausajan palkka Työsopimuslaki
TOSITIETOA Alkoholi. Yleistä alkoholista Valmistetaan luonnontuotteista (mm. viljat ja hedelmät) käyttämällä tai tislaamalla Vaikuttavana aineena kaikissa.
SOSIAALITURVA  Sosiaaliturva koostuu sosiaalihuollosta ja sosiaalivakuutuksesta  Sosiaalihuollolla tarkoitetaan 1. Sosiaalipalveluita.
Laki raskaudenkeskeytyksestä vuodelta 1970 Lakisääteinen aikaraja 12 rv, myöhemmin lupa tarvitaan terveydenhuollon oikeusturvakeskukselta Suomessa ei.
Jyväskylän yliopisto matkavakuutukset 2010 Sopimusnumero Hanna Wasenius.
TyTAL VAPAAEHTOISET VAKUUTUKSET.
Suomen Jääkiekkohuoltajat ry Jääkiekkohuoltajakoulutus Vuokatti Jääkiekkovammat, ennaltaehkäisy ja ensiapu Fysioterapeutti Olli Céder.
Apurahatyöstä eläke- ja tapaturmaturvaa Minna Isoksela-Valkola Helsinki
UEF // University of Eastern Finland Selvitys pitkäaikaistyöttömien työmarkkinatuen ”Kela-maksuista” Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen sekä Pohjois-Savon.
© OP Ari Koski Golfvakuuttaminen Pohjola Vakuutuksessa 2015 ja 2016.
Jyväskylän yliopisto Lakisääteinen tapaturmavakuutus Liitännäisvakuutukset If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Ville Viljanen
Pelaajalisenssit ja harrastepassit Lisenssi-infon sisältö : Ajankohtaista Muutokset kaudelle Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja.
Ajankohtaista Mela-turvasta Syyskuu Maatalousyrittäjän työtapaturma- ja ammattitautilaki MATAL – uusi laki voimaan vuoden 2016 alusta Laki on kirjoitettu.
Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet Tuki-ja liikuntaelinsairaudet
Pelaajalisenssit ja harrastepassit
Terveydentilatietojen toimittaminen vakuutuslaitokselle – työtapaturmat, ammattitaudit, liikennevahingot Julkinen terveydenhuolto, yksittäisen hoitokäynnin.
Uusi Sporttiturva Tuotetta on yksinkertaistettu niin, että vakuutusturva vastaa paremmin asiakkaan ymmärrystä siitä, minkälaisen turvan hän saa ostaessaan.
CHILD-SLEEP -TUTKIMUSPROJEKTI
Vapaaehtoistyön vakuuttaminen vapaaehtoiset henkilövakuutukset vastuuvakuutus Jarno Rova,
Poissaolot.
KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet
Vanhempainilta AKRO Ansa kello
Nopeasti hyvään hoitoon
Tilapäiset poissaolot
Pääkipu Pääkipua ilmenee kaikilla ihmisillä jossain vaiheessa elämää ja se on hyvin yksilöllistä. Päänkivun syitä ja muotoja on erilaisia. Yleisimmät.
Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa.
Sporttiturva tarjous Suomen Pöytätennisliitolle
Vanhempainilta AKRO Aava kello
TURNAUSINFO ±40 v turnaukseen la
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Terveydentilatietojen toimittaminen vakuutuslaitokselle – työtapaturmat, ammattitaudit, liikennevahingot Kun hoitolaitos/lääkäri laskuttaa hoitokäynnin.
Lihavuus laskuun - Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta
Korvausten hakeminen valtionkonttorilta Pysyvä vika ja haitta
OSA V VAKUUTUKSET. OSA V VAKUUTUKSET Vakuutus luottamukseen perustuva sopimus asiakkaan ja vakuutusyhtiön välillä vakuutussopimuksen sisältö selviää.
Pelaajalisenssit ja harrastepassit
Ajankohtaista potilasvahinkolain uudistuksesta
Sairausajan palkka Työsopimuslaki
TYÖTURVALLISUUS.
Terveydenhuollon matkakustannukset maakuntiin
Sairausajan palkka Työsopimuslaki
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Terveyspalvelut ulkomaalaisille Helsingin kaupungissa Pia Tuovinen 07
Nopeasti hyvään hoitoon
Neuvontapalvelupäivät 12. –
HUMALAN VAIHEET (KALVO 1)
Esityksen transkriptio:

Jalkapalloturva –Aon vertailu 2016

Erot nykyiseen vakuutusturvaan Vakuutuksen voimaantulo Aon: mikäli vakuutusmaksu maksetaan ennen 1.1.2016, vakuutus tulee voimaan 1.1.2016. Mikäli vakuutusmaksu on maksettu myöhemmin, tulee vakuutus voimaan maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuhetki. Vakuutuskausi päättyy 31.12.2016 Jalkapalloturva muuten sama mutta vakuutus tulee voimaan 1.1.2016, mikäli vakuutus on maksettu tammikuun aikana. [Alatunniste]

Erot nykyiseen vakuutusturvaan Mitä korvataan: Aon: tapaturmavamma, joka on äkillisen ulkoisen tekijän aiheuttama fyysinen vamma Jalkapalloturva oikeus korvaukseen edellyttää, että vakuutetulle on sattunut urheiltaessa äkillinen tapahtuma, joka aiheuttaa ruumiinvamman. Eli ei tarvita ulkoista tekijää Aon: vakuutuksesta ei korvata vammaa, jonka on aiheuttanut sairaus, vika tai rappeutuma Jalkapalloturva: korvataan vaikka vamma syntyy pahempana kuin terveelle ((esim. akillesjänteen repeämä, olkapään kiertäjäkalvosimen repeämä, välilevytyrä ym.) [Alatunniste]

Erot nykyiseen vakuutusturvaan Aon: yksittäisen voimanponnistuksen tai liikkeen aiheuttama välittömästi aiheuttama lihaksen tai jänteen venähdys- tai revähdysvamma, johon on annettu lääkärinhoitoa 14 vuorokauden kuluessa vammautumisesta Voimanponnistuksen tai liikkeen aiheuttaman vamman hoitokuluina ei korvata magneettitutkimusta eikä leikkaustoimenpiteitä Jalkapalloturva: äkillinen tapahtuma voi olla myös voimanponnistus, jonka yhteydessä ruumiinvamma aiheutuu. Vakuutetun tulee nimetä äkillinen tapahtuma, jonka yhteydessä vamma on syntynyt. Välittömästi aiheutunut vamma tai vuorokauden sisällä tapahtumasta alkanut oireilu voidaan aina katsoa korvattavaksi. Hoitoon hakeutumisen aikarajaa ei ehdoissa ole. Voimanponnistuksen tai liikkeen aiheuttaman vamman hoitokuluina voidaan korvata magneettitutkimukset sekä mahdolliset leikkaustoimenpiteet [Alatunniste]

Erot nykyiseen vakuutusturvaan Voimassaolo Aon: alle 70 -vuotiailla Jalkapalloturva: ei yläikärajaa Aon: leireillä urheilutoiminnassa harjoitusten aikana, ei muussa toiminnassa Jalkapalloturva: koko leirin ajan kaikessa toiminnassa Aon: nuoret 2 ja lapset vakuutus voimassa jalkapallossa ja futsalissa Jalkapalloturva: nuoret 3 ja lapset voimassa kaikissa urheilulajeissa Korvausaika Aon: hoitokorvauksia maksetaan maksimissaan kaksi vuotta tapaturmasta Jalkaplloturva: hoitokorvauksia maksetaan maksimissaan kolme vuotta tapaturmasta. Hammasvammoissa ei ole enimmäiskorvausaikaa. [Alatunniste]

Erot nykyiseen vakuutusturvaan Aon: kaksi vaihtoehtoa laaja ja suppea turva Jalkapalloturva: ainoastaan yksi todellinen vakuutusturva Omavastuu: Aon: 200 tai 100 e, lisäksi laajassa vaihtoehdossa ylimääräinen omavastuu 10% kustannuksista Jalkapalloturva: 100 e Ikärajat Aon: Aikuiset syntyneet -96 Jalkapalloturva aikuiset syntyneet -95 Aon: Nuoret 1 syntyneet -97-2000 Jalkapalloturva: Nuoret 1 syntyneet -96-2000