– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – Järjestöpalveluista vuodelle 2013 8.9.2012 Satu Taivainen Asiamies, järjestöpalvelut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TOIMINNAN SUUNNITTELU
Advertisements

Työelämän ja ammattikorkeakoulujen yhteistyön haasteet Opettamisesta osaamiseen –seminaari, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Henkilökohtaisen avun keskus Pääkaupunkiseudulla
Tietoturvallisuuden huonetaulu
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Järjestö- ja nuorisotiimi Vapaaehtoisen rooli Punaisessa Ristissä.
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
Yhdistyksen markkinointi
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
Talous Stepi ja Teemu. Taloudellinen vastuu PäPan kisoissa järjestäjillä tai piirillä –sovittava etukäteen piirin talouspäällikön kanssa Jos lippukunta.
Oppisopimuskoulutuksen kummit. Tavoite  Lisätä tietoisuutta oppisopimuskoulutuksesta erityisesti pk-yrityksissä ja työnantajaverkostoissa  Kartoittaa.
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
Teemme tulevaisuutemme - yhdistyskierros syksy 2014.
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
Toimintasuunnitelma & Vuosikertomus Alueelliset järjestöpäivät
S UOMEN P AINILIITTO RY Suomen Painiliiton tiedotusstrategia tiedotus- ja huomionosoitusvaliokunta.
– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – EkonomiEsimies - Lähikoulutus: itsetuntemuksen kautta muutokseen Tahko ja
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry Enni Räisänen Asiamies Palvelutoimialat, YTN.
Heinolan Tanssikerhon oma seura analyysi 2/23/15.
Demokratian vahvistaminen ja uusi kuntalaki
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.JohdantoJohdanto 2.Tiedonhaku Europa-portaalistaTiedonhaku.
TIEDOTUSRYHMÄN TILANNEKATSAUS KUNTALIITOSSELVITYKSESSÄ LOHJA- SIUNTIO-NUMMI-PUSULA
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Vapaaehtoistoiminta Suomen Punaisessa Ristissä Tulijan tukena pikakoulutus.
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
Keski-Pohjanmaan liiton sidosryhmätutkimus. Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tekeminen aloitettiin vuoden 2015 marraskuussa. Pohjana käytettiin aikaisempaa.
Uusien toimijoiden koulutus Hallituksen toiminta, oikeudet, velvollisuudet, toimihenkilöiden tehtävät Markku Tikkanen ja Kirsi Contursi.
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
TIEDOTUS SOTIEMME VETERAANEILLE VANK /Erkki Hokkanen.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Autismi- ja Aspergerliitto ry
RAAHEN SEUDUN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄ
Yhdistyksen hallitus.
Tutustumme Kokoomukseen
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Järjestötoiminnan ABC
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
Yhdistyksen hallitus.
KLUBISIHTEERIN KOULUTUS
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Seito Pro ry:n Toimintasuunnitelma 2018
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Yhdistysten toiminnasta
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
Omassa liitossa juhlavuosi:
Katinkulta MTK Pohjois-Suomi Sirpa Laitinen
Kirjaston tiedonhaun opetus ja tiedonhakijan reitti
Järjestökoulutuksen kehittäminen
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
Marttayhdistyksen vuosikello
Kentän uudet nettisivut Kentän
Esityksen transkriptio:

– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – Järjestöpalveluista vuodelle Satu Taivainen Asiamies, järjestöpalvelut

Järjestöpalvelut 2 Jäsenyhdistyspalvelu t >Taloudellinen ja toiminnallinen tuki Jäsenyhdistyspalvelu t >Taloudellinen ja toiminnallinen tuki Järjestöllinen koulutus ja yhteistilaisuudet Tiedotus ja järjestöllinen materiaali

Toimintatonni (1000€/2000 €) edellyttää toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion toimittamista SEFEen Jäsenyhdistysten välisen yhteistyön tuki hallitusten väliseen yhteistyön tehostamiseen tähtääviin tapahtumiin tuen määrästä ja käyttötarkoituksesta sovittava etukäteen Kannettava tietokone ja laajakaistakorvaus Jäsenhankintatilaisuuksien tuki Koulutustakuu Jäsenmaksuennakko tarvittaessa Taloudellinen ja toiminnallinen tuki 3

Kummitoiminta 4 Liitto nimeää jäsenyhdistykselle kummin, tai Jäsenyhdistys ei katso tarvitsevansa kummia, vaan ottaa yhteyttä liittoon tarpeen mukaan Kummin tehtävänä on: Tutustua kummiyhdistykseen ja sen toimintatapaan ja –muotoihin Käydä yhdistyksessä 1-2 kertaa vuodessa Käydä yhdistyksen huomattavissa juhlatilaisuuksissa ja osallistua mahdollisuuksien mukaan myös muihin tapahtumiin Tiedon välittäminen Koordinoida liiton ja yhdistyksen välistä toimintaa

Järjestöllinen koulutus ja yhteistilaisuudet 5 Luottamushenkilöille 1-2 viikonlopputapahtumaa vuodessa SEFE-päivä uusille luottamushenkilöille Viestintä- ja markkinointiseminaari Sektoritapaaminen Teemaseminaari Puheenjohtajatapaaminen TJS-Opintokeskuksen järjestökoulutukset Muu koulutus: luottamushenkilöillä mahdollisuus osallistua SEFEn EkonomiEsimies -ohjelmaan veloituksetta

Tiedotus ja järjestöllinen materiaali 6 Luottamushenkilön tietopankki SEFEn verkkosivuilla (vaatii kirjautumisen) nkki liiton säännöt ja toiminta toimielinten pöytäkirjat ja kokouskalenteri kooste järjestöpalveluista luottamushenkilöedut ja -ohjeet luottamushenkilöiden yhteystiedot

Tiedotus ja järjestöllinen materiaali 7 Tiedotus EKONOMI-lehti SEFE-tiedote Hallituksen ja toimikuntien kokouskoosteet Sähköposti-infot jäsenyhdistyksiä koskevista ajankohtaisista asioista Järjestöllinen materiaali Yhdistystoimintaan liittyvä kirjallisuus, mm. Yhdistyksen hallituksen pelisäännöt (Paasolainen, 2007) Päätöksenteko yhdistyksessä (Paasolainen, 2012)

Muuta Lorem ipsum 8 Neuvonta, tiedonhaku Huomionosoitukset SEFEn Jerisjärven mökkien ja Vierumäen mökin vuokraukset luottamushenkilöille omakustannushintaan Ollaan yhteyksissä! Satu Taivainen