Leikki- kenttä Leikkikentällä ovat keinut, leikkipaikka ja kiipeilyteline. Leikkipaikassa leikitään usein hippaa ja linnanmörköä. Leikkikentällä on monesti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
C ognitive A ffective T raining Peter 12 v: Kesäsunnuntai •Toiveikas, arvio 7 •Tänä viikonloppuna menen Strandbolle.. Eilen aikuiset sanoivat, että mennään.
Advertisements

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Leikkialueiden talviturvallisuus Tukes – viranomaisen näkemys talviturvallisuuteen.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
Kaustarin Pienten lasten koulu
Tässä on Saku. Hiihtoloma on alkamassa, mutta Saku ei keksi mitään tekemistä. Klikkaa Sakun lippistä, jos haluat auttaa häntä keksimään mukavaa talvipuuhaa.
Ohvana-Pärnä ja Niva PIENET INVESTOINNIT (SUURETKIN Urheiluvälineitä kyläläisten käyttöön Roskapisteet takaisin, Ohvana - Pärnä Polkukartta luontoon.
Tikkurila 10 The City of dreams
Ammattilainen saa paikan
Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.
Kummitus jalkapallo matsissa Sobhan, Juho ja Aarni.
PERUSASTE VARSINAIS-SUOMESSA
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Kohti osallistuvaa toimintakulttuuria Oppilaskunnan, opettajakunnan ja vanhempainyhdistyksen yhteistyö Aleksanterin koulussa.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Olet ehkä ollut retkellä
Kappale 20 Maataloustuotanto on Suomessa kalliimpaa kuin Keski-Euroopassa, koska: 1. Suomen kasvukausi on lyhyt = vain yksi sato vuodessa. 2. Talvi voi.
6 luokka Tekijä: L.A.Pupulainen
KULOMÄEN KOULUN TEHO-HANKE
Jukka Läärä puheenjohtaja
Viikko 13 (26. – )4.JAKSO ALKAA Maanantai: (26.3.) - Tiistai: (27.3.) -8.LK: Tutustuminen Eseduun klo Keskiviikko: (28.3.) -Rästikoe.
FINSKÝ PRAKTIKUM 3.  1. Eksistentiaalilauseet  2. Passiivin perfekti, pluskvamperfekti ja kieltomuodot  3. Ilmaukset Agricolan Piispa Henrikin surmarunosta.
Kirjastomme lainausajat alaluokille: MA – TO klo – PE klo – Muista ottaa lainauskorttisi mukaan! Välipala ma-to klo 13 (myös alakoulun.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
Verbityyppi 1 katsoa nukkua verbityyppi 2 syödä juoda verbityyppi 3 mennä opiskella verbityyppi 4 haluta pelata verbityyppi 5 tarvita.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Napapiirin Pajakylä.
Golf Talma senioritoiminta Seuran 25 v. juhlavuosi.
ILVEKSEN HARJOITUSKENTTÄ
1. Probleema –Onko täysikuu yhtä korkealla ollessaan eteläisellä taivaalla sekä kesällä että talvella?
3. luokan englanti Vanhempainilta
VANTAAN TEHO-HANKKEET Kehittämistoiminnan tavoitteena on jalkauttaa uuden erityisopetuksen strategian (2007) linjauksia paikallisiin käytänteisiin. Strategiassa.
Pedagogisen toimikunnan 14. kokouksen muistio
SPORTTA =SporttiTauko. TOIMINTAOHJEET LUOKISSA JA LIIKUNTASALISSA ULKOVAATTEET, KENGÄT JA HATUT POIS VÄLKYT OHJAA/TUOMAROI/VALVOO TOIMINTAA, HEITÄ ON.
OPPILAANOHJAUS YLÄKOULUSSA
Päiväkot i Pakkala nlyhty Turvallisuus Kolme sisarusryhmää LiekitSoihdutRoihut Lähimetsä Hiihtoladut Vieressä hiekkakenttä, talvisin käytössä.
LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon.
Pereen päiväkoti Punaiset eläinpölytön/kalaton sisarusryhmä Oranssit alle 3 vuotiaat Keltaiset ja Vihreät vuorohoito Siniset 3-5 vuotiaat Violetit.
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
JÄRJESTÄ PIHALIIKKARI perheille
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
VAARA-SUOMEN MAISEMAA
PUISTO – Lapsilähtöisen puistosuunnittelun toimintamalli (2017)
Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja pedagogiikka varhaiskasvatuksessa Tiina Kulmala
Uuden palloiluhallin hinnasto
Leikin avulla oppimista Projekteja kiinnostavista asioista
Salibandy.
Sanallinen arviointi Wilmassa
Tilannetajua ja tapataituruutta
OPPILAANOHJAUS YLÄKOULUSSA
Harakka Pica pica.
Lohko 3 (Reuna) Alue IV Alue I Alue II Alue III Maalinteko Syöttäminen
ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO
RTG kesän 2015 junnuohjelma
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
3. luokan englanti Vanhempainilta
VOIMANTALON Sisäliikuntavuorot, syksy -17
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
Tämän hetkinen tilanne
SANGINSUUN KOULU ON LIIKKUVA KOULU
Jalkapallo.
Ystävällisyys ja avuliaisuus
Pohjois-Karjalan rajavartioston VLK-toiminta
Mitä sinä teet talvella?
Erityisluokalla opiskelevan lapsen 7. luokalle siirtyminen
Esityksen transkriptio:

Leikki- kenttä Leikkikentällä ovat keinut, leikkipaikka ja kiipeilyteline. Leikkipaikassa leikitään usein hippaa ja linnanmörköä. Leikkikentällä on monesti ruuhkaakin. Takaisin

Metsä Metsässä voi tehdä majoja sekä leikkiä vaikka kirkonrottaa tai lipunryöstöä. Siellä on puro, jonka äärellä voi tehdä patoja ja kaikenlaisia vesileikkejä. Metsässä on myös vanhoja lautoja ja muita majan rakennusaineksia. Metsässä voi nähdä kaikenlaisia hyönteisiä ja siellä voi suunnistaa. Talvisin hiihtoladut menevät viereisellä pellolla. Takaisin

Meidän koulun frisbeegolfrata on hyvässä kunnossa. Lähtö on alakoulun edestä ja rata kiertää koulun lähimaastossa. Koululla on frisbeekiekkoja yhdelle luokalle kerrallaan. Frisbeegolfrata Katso väyläkartta Takaisin

Kesäkenttä Koulun kenttä on iso. Siellä voi syksyllä ja keväällä pelata jalkapalloa ja pesäpalloa. Kentällä voi myös hypätä pituutta ja korkeutta, vaikka hyppypaikka onkin aika huonossa kunnossa. Kentällä leikitään usein hippaa, loikkista, maata, tervapataa ja syötellään palloa. Takaisin

Talvisin… Jää on täällä tosi hyvässä kunnossa. Täällä on luistelukoppi, joka on auki 24/7. Kopissa on myös pistorasia. Talvella oppilaat pelaavat välituntisin tossupalloa. Välkällä voi lainata koulun palloja ja mailoja. Takaisin

Kaukalo Täällä pystyy hyvin pelaamaan jääkiekkoa. Kaukalossa on paljon lapsia ja aikuisia vapaa-ajallakin pelaamassa jääkiekkoa ja luistelemassa. Takaisin