Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Napapiirin Pajakylä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Napapiirin Pajakylä."— Esityksen transkriptio:

1 Napapiirin Pajakylä

2 Pajakylä Joulupukin Pajakylä sijaitsee 8 km Rovaniemeltä pohjoiseen
Tarkat koordinaatit ovat 66º33’07” pohjoista leveyttä ja 25º50’51” itäistä pituutta pohjoisella napapiirillä. Joulupukilla on monia hyviä yhteistyökumppaneita. Eräs tärkeimmistä on Santa Claus Greeting Center, joka huolehtii Joulupukin kirjeiden lähettämisestä kaikkialle maailmaan niin jouluna kuin joulun jälkeenkin. Joulupukin Kammarin lähellä on Joulupukin Pääposti, minne saapuvat kaikki Joulupukille osoitetut kirjeet. Täällä voit nähdä kolme ahkeraa tonttua: Uuras, Puhku ja Puolukka.

3 Joulupukin kammari Joulupukki asuu Suomen Lapissa. Voit tavata hänet vuoden jokaisena päivänä ainoastaan Joulupukin Kammarissa, joka on Joulupukin Pajakylässä Rovaniemen Napapiirillä.

4 Pääposti Joulupukin Pääposti on komea luonnonkivestä ja aihkihirrestä rakennettu Joulupukin oma postitoimisto. Siellä sinua palvelevat iloiset postitontut seitsemällä eri kielellä!Vuosittain Joulupukin Pajakylässä ja Pääpostissa käy noin puoli miljoonaa vierasta.

5 Santa Park Santa Park on huvipuisto, joka sijaitsee Pajakylän lähettyvillä luolan uumenissa. Siellä riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

6 Poropuistikko Poropuistikko sijaitsee Joulupukin pajakylän ja Santa Parkin välissä . Siellä voi nähdä poroa ympäri vuoden. Talvisin voi kokea rekiajelun poron kyydissä, mutta Poropuistikossa voi vierailla myös kesäisin. Silloin saa nähdä vastasyntyneitä poron vasoja.

7 Palveluja Pajakylästä löytyy myös paljon muita palveluja esim. ravintola, lahjatavaraliike, käsityöliike ja koruja.

8 Aino Hietala & Jenni Niva
Tekijät Aino Hietala & Jenni Niva Takaisin esitykseen...


Lataa ppt "Napapiirin Pajakylä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google