Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvä haku Miten se on tehty. MISTÄ HYVÄT HAKIJAT ON TEHTY ? Koirat hakevat siten (sitä), miten (mitä) niille opetetaan. Ongelma on, ettemme tiedä mitä.
Advertisements

Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Tarkoituspykälän uudistaminen Kyselyn tulokset
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Viron sikaretki Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.
Terveelliset elämäntavat
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Ohjeita animaation tekoon:
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto.
Laskulaatikoissa on eläimiä piilossa. Yhteensä eläimiä on kymmenen.
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
Tavallinen arkipäivä sisältää monia vaaratilanteita
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Canikur®.
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Käsityön opetustuokio
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Koira Koira on neli jalkainen. Nisäkäs Oppii temppuja Ihmisen lemmikki
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
Seuraavassa elämässäni haluan olla KARHU,
Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen.  Lissu ja Kaisa tapaavat koulun käytävällä  Kaisa huomaa ystävän olevan väsynyt ja kyselee syytä.  Lissu.
TAIKURI KOULUSSAMME Magic Seth –taikuri vieraili koulussamme toista kertaa Tämän shown aikana myös yleisö pääsi tekemään taikoja!
Käyttöbassetit Ideointia, käsitteitä, tavoitteita marraskuussa 2013.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
Hamsteri Hamsteri kuuluu jyrsiöihin.
Gerbiili Gerbiilejä kannattaa hankkia kaksi samassa häkissä eläneestä poikueesta. Gerbiilit liikkuvat sekä yöllä että päivällä. Gerbiilin elin aika on.
#perjantaipähkinä Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen.
Kissa Kissa on helppohoitoinen kotieläin. Kissaa voi silittää.
Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa.
Koirat Ei heikko hermoille. Tietoa koiria on monen rotuisia koirat voivat olla suureksi avuksi koira on nelijalkainen nisäkäs koira on ihmisen paras ystävä.
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
VERRANNOLLISUUS Ratk..
Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin (lepo/ravinto/liikunta) valmentajiesi ja alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä.
Pysy hyvässä työvireessä TOUKOKUU. ISTOCK Jätteenkuljettajat tuntevat väsymystä työpäivän aikana Näin jäteautonkuljettajat vastasivat kyselyssä ”Improving.
Opettajan esitysaineisto kurssi 1 kappaleet 1–4. 2 Arviointia ja laskemista.
Kierrätys- keisarit Parkkipaikat Muistathan ettet jätä koiraasi lämpimänä päivänä autoon pieneksikään hetkeksi. Paikalla on järjestyksenvalvoja, joka käy.
FYYSISEN HARJOITTELUN PERUSTEET FHV. KEHITTYMISEN PERIAATTEITA HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” ELINJÄRJESTELMÄN.
Aineistoon viittaaminen Intertekstuaalisen kirjoittajan tärkeä taito!
Tyokalupakki.net Tupakoinnin lopettaminen. tyokalupakki.net Suurin osa tupakoitsijoista haluaa lopettaa Miksi kannattaa lopettaa? Kynnet ja sormet muuttuvat.
Amurintiikeri on suurin tiikeri maailmassa. Kaikki vielä olemassa olevat tiikerin lajit ovat uhanalaisia. Ne ovat lueteltu Punaisessa kirjassa.
 MARJAT, HYÖNTEISET, VILJA, HUNAJA JA KALA.  karhu syö myös lihaa.
RAVINTO. Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukainen ruoka edistää terveyttä. Runsasta ja vaihtelevaa kasvisten syöntiä suositellaan ja kovan rasvan, suolan.
Maastokortti (15) Versio
Pysy hyvässä työvireessä
Perustettu vuonna 1927.
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Amerikanpitbullterrieri
Opettajan esitysaineisto kurssi 1 kappaleet 1–3
Tupakan uho ja tuho Ada,Antero,Jenni L..
HKV VOITTAMINEN JA VAATIMUSTASO
Koiran kauppa. Koiran luonnevika. Koiran lopettaminen
KARHU.
Kanit.
Isopanda.
Verbien persoonamuodot
14. Hyvä ohjelmointitapa.
Eläinkokeet sekä eläinten hoito ja käyttö ravintona
Kanojen hoito ohjeet Peltolan tila
Auktoriteettirakenne
Sanomalehdet voidaan jakaa: paikallis-, maakunta- ja
Suomen kielen substantiivit voi taivuttaa 88 eri muotoon
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Esityksen transkriptio:

Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina. - Koiria voi käyttää näyttelyissä ja niitten kanssa voi harrastaa esim. Agilitya

Ruokinta ohje Anna muroja koiran koon mukaan Anna muroja koiran koon mukaan aikuinen koira syö kaksi kertaa päivässä aikuinen koira syö kaksi kertaa päivässä

Lenkkeily ohje Pentu koiraa ei saa käyttää kovin pitkillä kävelyreissuilla. Pentu koiraa ei saa käyttää kovin pitkillä kävelyreissuilla. Viisikuisena koiraa voi alkaa käyttämään pitemmillä lenkeillä Viisikuisena koiraa voi alkaa käyttämään pitemmillä lenkeillä

Koiran opettaminen Päivässä koiraa saa opettaa korkeintaan pari minuuttia. Päivässä koiraa saa opettaa korkeintaan pari minuuttia. Alussa koiralle kannattaa antaa koiran namuja kun se tekee oikein, mutta myöhemmin pelkät kehut riittävät. Alussa koiralle kannattaa antaa koiran namuja kun se tekee oikein, mutta myöhemmin pelkät kehut riittävät.

Koiran nukkuminen Pentu koiran pitää nukkua monta kertaa päivässä, kuten ihmislapsenkin. Pentu koiran pitää nukkua monta kertaa päivässä, kuten ihmislapsenkin. Aikuisille koirille riittää pelkkä yö. Aikuisille koirille riittää pelkkä yö. Varsinkin pentu koirien kannattaa antaa nukkua rauhassa, koska muuten niistä tulee yliväsyneitä ja ne tulevat ärtyneiksi. Varsinkin pentu koirien kannattaa antaa nukkua rauhassa, koska muuten niistä tulee yliväsyneitä ja ne tulevat ärtyneiksi.