Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

#perjantaipähkinä 20.3.2015. 1.Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "#perjantaipähkinä 20.3.2015. 1.Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen."— Esityksen transkriptio:

1 #perjantaipähkinä 20.3.2015

2 1.Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen kertaan?

3 2. Muistikortti, jonka tallennustila on 16GB, maksaa 14€. Kuinka paljon maksaisi 64GB:n muistikortti, jos hinta olisi suoraan verrannollinen muistin määrään?

4 3. Teenkeitin keittää 5dl vettä kiehuvaksi minuutissa. Kuinka kauan kestäisi 1,2l vesimäärän keittäminen?

5 4. Kuusi päivää kestävälle rippileirille varattiin 32 riparilaiselle 48 litraa maitoa. a) Kuinka paljon maitoa pitäisi varata 28 leiriläiselle? b) Kuinka monelle leiriläiselle riittäisi 72 litraa maitoa? c) Kuinka pitkäksi aikaa maito riittäisi, jos leiriläisiä olisi 48? d) Kuinka paljon maitoa pitäisi varata 8 päivän leirille 24 leiriläiselle?

6 5. Valitkaa oikea vaihtoehto:

7 6. Karkkikulhossa on Snickersejä ja Marseja suhteessa 3:2. Jos Marseja on 36, montako suklaapatukkaa kulhossa on yhteensä?

8 6. Johanna, Pinja ja Elina siivosivat yhteensä 16 tuntia, josta he saivat palkkaa yhteensä 128€. Miten he jakoivat palkan, kun Johanna siivosi kaksi kertaa niin kauan kuin Pinja ja Elina tunnin kauemmin kuin Johanna? Muista tärkeät apukysymykset: Mitä tietoja tarvitaan? Mitä tiedämme jo? Mitä jo tietämämme avulla voi päätellä tai laskea? Mitä tehtävässä kysytään? HUOM! Tässä on kyseessä suoraan verrannollisuus, joten voitte luottaa siihen, että palkka nousee samassa suhteessa siivoustuntien kanssa…


Lataa ppt "#perjantaipähkinä 20.3.2015. 1.Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google