Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen.  Lissu ja Kaisa tapaavat koulun käytävällä  Kaisa huomaa ystävän olevan väsynyt ja kyselee syytä.  Lissu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen.  Lissu ja Kaisa tapaavat koulun käytävällä  Kaisa huomaa ystävän olevan väsynyt ja kyselee syytä.  Lissu."— Esityksen transkriptio:

1 Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen

2  Lissu ja Kaisa tapaavat koulun käytävällä  Kaisa huomaa ystävän olevan väsynyt ja kyselee syytä.  Lissu alkaa kertoa eilisestä päivästä

3  Eilinen oli ollut Lissulle huono päivä  Vastoinkäymiset:  Pommiin nukkuminen  Bensa loppui skootterista  Vesisateessa kouluun  Liian aikaisin koululla  Koira karkasi  Etsi koiraa koko yön

4  Lissu on seuraavana päivänä todella väsynyt  Näkee asiassa kuitenkin jotakin positiivista  Epäonnea pystyy ehkäistä tai ennakoida  Tylsiä päiviä pystyy arvostamaan paremmin tällaisen päivän jälkeen.


Lataa ppt "Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen.  Lissu ja Kaisa tapaavat koulun käytävällä  Kaisa huomaa ystävän olevan väsynyt ja kyselee syytä.  Lissu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google