Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Advertisements

Garmin GPS Käyttöä käytännössä Timo Hyvönen 2013.
TILDA-Verkkotilastointi
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
Laatinut Maija Halme-Briedis
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
© 2010 IBM Corporation1 Etusivun muokkaaminen  Portaalisivut ja niihin määritetyt komponentit muodostavat varsinaiset internet-sivut.  Etusivu muodostuu.
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomen latu ry Marina Tuura.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
- Vuokra-asunto: - Asunnon voi vuokrata yksityiseltä tai julkiselta taholta esim. kunnalta (yleensä edullisempia) - Ei tarvita suuria pääomia, pääsee helposti.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Ohjeita animaation tekoon:
LAMK Outdoors Finland Etelä Aktiviteettisivuston lanseeraustutkimus 2013 T IEDOSTA M ENESTYS INNOLINK RESEARCH OY TAMPELLAN ESPLANADI 2, 4.krs, TAMPERE.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Vapaa aihe Kysymykset.
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
 Visuaalinen ilme: ◦ Pirteä, kesäinen ◦ Etusivu ”täynnä”  Tietokentät: ◦ Etusivulla paljon ja monipuolisia (Facebook, ajankohtaista ja tarjoukset) ◦
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Encyclopedia Britannica Online. Haluaisin tehdä esitelmän valkohaista…
K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen.
P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
Matkailun nettisivujen analysointi
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Suomen Luomutori Verkkosivujen konsepti. Lähtötilanne Ei tällä hetkellä kotisivuja Yhteydenpito tuottajiin on pidetty puhelimitse Väliaikainen logo Luomutorilla.
/ T. Ahlholm1 Korppi – salivarauksen tekeminen Pääset tekemään salivarausta joko suoraan lukujärjestysnäkymästä napauttamalla ristiä halutun.
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
KU1 / Akryylimaalaus ”KATSE”
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Reittihaku Google Maps –palvelussa
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Youth Against Drugs & Internet. Sisältää päihdetietoa YAD:n verkkokaupan Yhteystietoja SIVUT UUDISTUVAT VUODEN 2011 AIKANA.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
JOPOX YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Työn nimi (=eläinlaji) Työn tekijä Tallenna tämä sivu luokan omaan kansioon > Omat tiedostot > Biologia > Nisäkkäät > Nisäkkään ja tekijöiden nimet. Noudata.
InfoWeb Mallisivuja Kuva- ja tekstiohjeistusta Tarja Helala, Viestintä 11 / 2013.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin
luotettavaa tietoa lääkkeistä?
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Tai vaihtoehtoisesti
Lohjan sairaalan JHL 134 järjestää kaikille avoimen kylpylämatkan
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Granlund Manager, käyttöohje
E-aineistojen saavutettavuus Mitä sisällöntuottajien pitäisi tietää?
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
E-aineistot OUTI-kirjastoissa E-kirjat ja e-lehdet
Ilmanlaadun uudet julkiset sivut
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
luotettavaa tietoa lääkkeistä?
Perinteinen valokuva-albumi
Kirjasampo – kirjallisuuden tiedonhaku
Digiopastus kirjastossa – googlen kaikki mahdollisuudet
Esityksen transkriptio:

Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka Tjäreborg Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka

Etusivun vaikutuksia Matkakuume tulee saman tien kun Tjäreborgin etusivun aukaisee. Siihen vaikuttavat houkuttelevat kuvat, halvat hinnat ja sivun lämpimät värit.

Nettisivun käyttäminen Nettisivu on käyttäjäystävällinen. Se on selkeä ja helppokäyttöinen. Siinä näkyy selvästi ajankohtaiset kohteet ja alkavat hinnat sekä sivussa on hakukenttä, jonka voi täyttää mieltymysten mukaisesti.

Sivuston selaus Sivuston selaaminen on helppoa ja nopeaa, vain muutamalla klikkauksella pääsee jopa varausvaiheeseen. Kohteista on isoja ja houkuttelevia kuvia joita voi katsoa omaan tahtiin. Sivulta voit rajata helposti hakua itselleen sopivaksi kuten hotelleita hinnan, arvosteluiden tai sijainnin mukaan. Kohteesta kaikki tärkeät tiedot ovat helposti nähtävillä.

Kohteet Kohteista on tarpeeksi tietoa esillä. Useita monipuolisia kuvia ja videoita sekä tärkeää tietoa ensin tiivistettynä ranskalaisille viivoille ja sitten kerrottu yksityiskohtaisemmin alapuolella. Matkakohteiden hyviä puolia mainittiin paljon mutta huonoja puolia ei. Saman päivän säätiedot sekä eri kuukausien keskilämpötilat olivat helposti löydettävissä sivun oikeasta laidasta kuten myös kartta. Asiakkaiden antamat keskiarvot olivat näkyvissä mutta tarkempia kokemuksia ja matkakertomuksia ei ollut. Myöskään UV-arvoja tai ympäristöluokitusta ei löytynyt.

Matkan varaus Matkan voi varata kalenterista ja hinnat ovat näkyvillä. Hintaa klikkaamalla saa myös hintaerittelyn. Lisämaksulla voi ostaa aamiaista, All inclusive tai golf-paketteja. Myös lisämukavuus ja spa-hoitoja on tarjolla. Lentokenttäkuljetus sekä matkavakuutus ovat myös helposti valittavissa. Kuten myöskin autonvuokraus. Varauksen tiedoista löytyvät lentoyhtiö, lennon numero ja konetyyppi. Ennakkotilauksista ei mainittu.

Tekijät: Jutta, Mireka, Susanna, Janika & Henriikka