Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen."— Esityksen transkriptio:

1 K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen

2 K IDS PLACE – P ARENTAL C ONTROL Helppokäyttöinen aloitusruutu Aikarajoitus: Mahdollisuus hallita kuinka pitkään lapsi voi käyttää laitetta Useamman käyttäjän tuki: Luo eri profiileja eri lapsille Blokkaa mainokset ja sisällön: Rajoittaa pääsyä kiellettyyn tai epäsopivaan sisältöön Blokkaa kaupan: Estää latauksen Google play – storesta Järjestää sovellukset helpommin selattavaan järjestykseen.

3 K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Sovellus ladataan veloituksetta Google play kaupasta Tiedoston koko noin 2MB Alussa sovellus esittelee perustoiminnot. Tämän jälkeen voi valita mitä haluaa lapsen käyttävän. Valinta sujuu helposti Sovelluksen avuksi pystyy myös lataamaan seuraavat Kiddowaren valmistavat Kids Place – sovellukset: Video player, Picture viewer, Safe browser. Näillä pystyy esim. katsomaan mediaa ja selaamaan internettiä turvallisesti.

4 H YVÄT JA HUONOT PUOLET Helppo ladata ja asentaa Maksuton Selkeä käyttää ja valita sovellukset, joita saa käyttää Mikäli haluaa lapsen käyttävän myös nettiä ja videon/kuvien toistoa, on ladattava myös muut Kiddowaren sovellukset. Mikäli sovellusta ei lataa, niin lapsi voi normaalilla nettiselaimella katsoa samat kuvat kuin tavallinen käyttäjä.

5 K IDS PLACE – P ARENTAL C ONTROL Kuvakaappaus ohjelman aloitusvalikosta. Käytettävät sovellukset valittavissa. Ohjelman aloitusvalikosta ei voi siirtyä puhelimen aloitusvalikkoon ilman salasanaa.


Lataa ppt "K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google