Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa 2004. Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa 2004. Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella."— Esityksen transkriptio:

1

2 P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa 2004. Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella muiden lisäämiä. Flickr:n mukaan sivustolla oli noin neljä miljardia kuvaa lokakuussa 2009.

3 S OVELLUKSEN KÄYTTÖ Mene osoitteeseen flickr.com. Voit selata siellä muiden lisäämiä kuvia ja videoita, ilman rekisteröitymistä. Kuvien ja videoiden kommentoiminen / tykkäminen onnistuu rekisteröitymisen jälkeen. Flickriin voit rekisteröityä ilmaiseksi etusivulta löytyvästä painikkeesta.

4 K UVAT JA VIDEOT Kuvien ja videoiden hakeminen on helppoa. Kirjoitat vain haluamasi hakusanan. Kas näin.

5 R EKISTERÖITYMINEN PALVELUUN Flickr ja Yahoo palvelut käyttävät samoja käyttäjätunnuksia, eli sinulla täytyy ensin hommata Yahoo käyttäjä.

6 W ELCOME TO Y AHOO ! E NJOY ALL THE BENEFITS OF Y AHOO ! F LICKR.


Lataa ppt "P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa 2004. Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google