Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: ◦ Puh. 09-191 24339 ◦ WebOodi -asiat:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Alussa kaikki oli pientä • Oli vain 1 tiedekunta • Vain pari käyttäjää • Keskitettyä toimintaa • Ei huolia 
Advertisements

SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Lapin korkeakoulujen ja kuntayhtymien tietojärjestelmien yhdistäminen
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
SIVUAINEKURSSIT TIEDEKUNTIEN OPINTO-OPPAAT • PAINETUT OPPAAT → student center, kirjasto, tiedekuntien palvelupisteet • PAINETTUJEN OPPAIDEN.
Oodin versiot, havaittujen virheiden korjaus sekä kehitysehdotusten eteneminen Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
EGradu ja Oodi Opintohallinnon palvelut ja Oodi-tuki Katja Pura.
Oodi-päivä
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Tutorin muistio Tutor on ryhmän toiminnan asiantuntija. Ei siis välttämättä sisältöasiantuntija. ohjaa ja auttaa opiskelijoita näkemään aihetta eri näkökulmista.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
Oodi tietovarasto Eija Ruotsalainen, marraskuu 2005 Opiskelijarekisteri.
Laitosneuvojien tapaaminen Opetusohjelmaprosessi, vaihe mennessä –Päivitetyt moduulisisällöt ja moduulien vastuuhenkilöt –Kurssien päivitetyt.
Oodin opintoaikojen rajaus: opinto- oikeuksien päättymispäivien laskenta Määrittelyn ja suunnittelun esittely Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
Opintoaikojen rajauslaki Vaihe II WinOodin käyttöliittymä muutokset.
Tentti- ja kurssi-ilmoittautuminen. Käyttäisimmekö WebOodia, miksi?
E-opetuksen ja –tuen osaamistiimi
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
Palautekysely Oodi- tuen käyttäjille 2012 Yhteenveto Oodi-tuen käyttäjille suunnatusta palautekyselystä Opiskelijarekisteri / Marjo Naumi / Palautekyselyn.
Oodin hopsin käyttö ja käyttöönottojen tilanne Eeva Tuori-Pastila, Opiskelijarekisteri.
Moodle-Oodi Integraatio Itä-Suomen yliopisto ja Savonia- AMK
Oodi-päivät Yhteenvetoa OpeOodin määrittelystä ja etenemisestä Johannes Tuovinen.
Oodin versio 3.1 1Opiskelijarekisteri.
Opintokohteista Uusien opintokohteiden päivämääristä: Uuden opintojakson ja -kokonaisuuden voimassaolon alkupäiväksi annetaan sen lukuvuoden alkupäivä,
Oodin version 3.1 yhteenveto ja katsaus version 3.2 mukana tuleviin muutoksiin 1Eeva Tuori-Pastila / Opiskelijarekisteri.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Oodi-päivät Oodin käyttöönotto tiedekunnan näkökulmasta Tuija Komssi Eläinlääketieteellinen tiedekunta.
Oodin version 3.3 yhteenveto 1Opiskelijarekisteri.
Muut WebOodin muutokset Versio 2.9. Oodin hops Submit-napin (esim. poista, lisää, tallenna) klikkaaminen useamman kerran tutkintorakenteen muokkauksen.
PalauteOodi Version 2.9 tulleet muutokset. PalauteOodin käyttöoikeusuudistus Ennen vain 1 käyttöoikeus PalauteOodissa (Palautevirkailija) Nyt oikeus jaettu.
Opintokohteiden tunnisteiden ja asteikkojen ylläpito WinOodissa Hilkka Hanhenoja.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Opintoasiainsuunnittelija Anu Aunela Eläinlääketieteellinen tiedekunta WebOodin tenttityökalu eläinlääketieteellisessä.
Raportointi ja Oodi-tietovarasto Oodi-päivät Sari Zitting ja Hilkka Hanhenoja.
Oodin versiot – havaittujen virheiden korjaus ja sekä kehitysehdotusten eteneminen
HY:n Oodi-päivät 2008 Ajankohtaista asiaa ja keskeisiä huomioita.
Päivittäisraportit Opiskelijarekisteri.
WebOodin käyttöliittymän kehitys Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
Palautetta opetuksestasi – WebOodi-järjestelmän käyttö tiedekunnassa Opetuksen päivä 2006 Matti Aarnio / TUKE.
WebOodiKURSSIPALAUTE Laura Vuorinen Opiskelijarekisteri.
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Oodi-päivät Selvitys opintosektorin rekisteröintikäytännöistä – toimenpiteitä ehdotettuihin kehittämiskohteisiin Opiskelijarekisteri, Sari.
OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät ?
Oodi ja tutkinnonuudistus Opiskelijarekisteri / Sari Zitting.
Ke Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria.
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Yleistä opintokohteista
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Viisi asiaa, mitä jokaisen opettajan tulisi tietää laadusta
Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Tervetuloa Oodi-päiville 2010!
Oodin versio 2.9 Tulleet muutokset
Hero-Henkilöroolirekisteri
Oodin version 4.8 yhteenveto
Oodin version 3.7 yhteenveto
Oodi versio 5.0. yhteenveto
Ryhmätoivetyökalu tutuksi
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto tietojärjestelmätilanne Opiskelijan polku järjestelmien läpi opiskelemaan Joanna Veinio
OpeOodi: missä mennään
Avoin yliopisto projekti
Raportointiväline Rapo opintoasioiden asiantuntija Anu Siikaniva 18. 4
Tentti- ja kurssi-ilmoittautuminen
Oodin version 3.9 yhteenveto
Painopisteenä: Oodin hops
WebOodin version 4.6 yhteenveto
Oodi-version 5.4. yhteenveto
Yleistä opintokohteista
Esityksen transkriptio:

Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: ◦ Puh ◦ WebOodi -asiat: ◦ Puh ◦

Tiesitkö ?? Opiskelijarekisterillä on viikkopalaveri joka keskiviikko klo Viikkopalavereihin osallistuu koko väki. Emme vastaa puhelimiin ko. ajankohtana. Opiskelijarekisterin väki ruokailee pääsääntöisesti 11:00 – 12:00 välillä. Myös tänä aikana vastaamme heikommin puheluihin.

Tiesitkö ?? Kattavat Web- ja WinOodin käyttöohjeet löytyvät Oodin tukisivuilta: opiskelijarekisteri/oodi

Tiesitkö??  Uudet sähköpostiosoitteet päivittyvät automaattisesti Oodi-info-listalle kun Oodi-lupa on hyväksytty.  Kun työsi Oodin parissa päättyy, muistathan ilmoittaa asiasta opiskelijarekisteriin, jotta osoitteesi poistetaan Oodi-info-listalta.  Oodi-ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa. Ryhmään kuuluu edustaja jokaisesta tiedekunnasta. Edustajan tehtävänä on välittää ryhmässä käsitellyt asiat eteenpäin tiedekuntaan. Oodi-aiheinen tiedotus tapahtuu pääasiassa Oodi-info- sähköpostilistan ja Oodi-ryhmän kautta

Tiesitkö ?? WinOodin ja PalauteOodin koulutukset löytyvät Henkasta, eli yliopiston henkilöstökoulutus- järjestelmästä (Almassa). Muita koulutuksia kannattaa kysellä omalta kampustukihenkilöltään tai WebOodi-tuesta.

Tiesitkö ?? Kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla on pääsy WebOodiin katselemaan tietoja. Henkilökunnan tiedot siirtyvät Oodiin joka yö automaattisesti henkilöstötietojärjestelmästä. Joskus on tarve viedä opettajatieto suoraan Oodiin. Tällöin tieto ilmoitetaan Oodi-tukeen ja opettaja pääsee WebOodiin vasta tallennusta seuraavana päivänä. Jotta opettaja pääsee muokkaamaan kurssin tietoja, tulee hänet lisätä opetustapahtumalle vastuuopettajaksi.

Tiesitkö??  WebOodin palautejärjestelmässä kerätyn palautteen julkisuus on opettajan itse päätettävissä  Palautetta ei saa laittaa julkiseksi ilman opettajan lupaa.  Laitoksen/tiedekunnan kannattaa ohjeistaa opettajia asiasta ja miettiä, millaisen palautekulttuurin laitos haluaa Opettaja itse päättää, kenelle hänen opetuksestaan kerätty palaute näkyy

Tiesitkö ?? Uuden opintokohteen alkupäiväksi annetaan sen lukuvuoden alkupäivä, jolloin tutkintovaatimukset tulevat voimaan, esim ja päättymispäiväksi Opintokohteen nimen, vastuuorganisaation ja arvosteluasteikon päivämääriksi tulee Jos opintokohde päättyy, laitetaan päättymispäiväksi sen lukuvuoden viimeinen päivä, jolloin tutkintovaatimukset ovat päättyneet. Myös vastuuorganisaatio päätetään samaan päivään, esim

Tiesitkö ?? Syötettäessä opintosuoritukselle lisätietoa, tulee käyttää WebOodin kieliä suomi, ruotsi, englanti. Jos syöttää lisätiedon esim. vain saksaksi, ei se näy opiskelijalle WebOodin omissa suorituksissa lainkaan. Tämän lisäksi suomen kielellä annettu lisätieto näkyy vain suomenkielisessä WebOodissa, englanniksi annettu näkyy vain englanninkielistä versiota käyttävälle jne. Siis, jos lisätieto on annettu vain englanniksi, ei se näy suomen kielellä WebOodia käyttävälle opiskelijalle.

Tiesitkö??  HY:n koneille on maaliskuussa asennettu uusin versio Internet Explorerista, eli IE8  WebOodi ei kaikissa tilanteissa toimi toivotulla tavalla kun sitä käytetään IE8 versiolla  Suosittelemme että käyttäjät käyttäisivät Firefox -selainta WebOodi ei välttämättä toimi IE8-versiolla

Tiesitkö??  Tiedekunnille ja laitoksille tulee usein pyyntöjä saada opiskelijalistauksia  Tällaiset pyynnöt hoidetaan opiskelijarekisteristä, joka tarkistaa tilanteet tapauskohtaisesti.  Luovutuspyynnöt voi laittaa osoitteeseen Tietojen luovutus tapahtuu opiskelijarekisteristä

Tiesitkö?? Kaikki Oodi-päivän esitykset (nämä mahtavat Tiesitkö-kalvot mukaan lukien) löytyvät Oodin tukisivuilta otsikon Lehtijuttuja ja esityksiä alta:

Kiitos kaikille Oodi-päivään osallistuneille! Tervetuloa opettajaruokalaan jatkamaan keskusteluja ja nauttimaan pöydän antimista.