Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yleistä opintokohteista

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yleistä opintokohteista"— Esityksen transkriptio:

1 Yleistä opintokohteista
Uusien opintokohteiden päivämääristä: Uuden opintojakson ja -kokonaisuuden voimassaolon alkupäiväksi annetaan sen vuoden alkupäivä, jolloin tutkintovaatimukset tulevat voimaan, esimerkiksi ja päättymispäiväksi Jos uusien opintokohteiden voimassaolo merkitään alkavaksi , uudet opintojaksot eivät näy kesäkuussa julkaistavissa tutkintovaatimuksissa ja oppaissa.

2 Opintokohteen nimen voimassaolo
Opintokohteen nimen alkupäiväksi tulee ja päättymispäiväksi Jos opintokohteen nimeen tulee muutos, vanha nimi kirjataan päättyneeksi ja uuden nimen voimassaolo alkaa päättymispäivää seuraavasta päivästä. Esimerkiksi vanha nimi ja uusi nimi

3 Opintokohteen laajuuden voimassaolo
Jos opintokohteen laajuus muuttuu, täytyy avata uusi opintokohde, koska laajuudella ei ole erillistä voimassaoloaikaa. Jos laajuus vaihdetaan, se muuttuu takautuvasti mm. opinto-oppaisiin, mikä ei ole sallittua.

4 Organisaation voimassaolo
Organisaation (Vastuut -välilehden) alkupäiväsi tulee ja päättymispäiväksi Organisaatiomuutoksia voi olla tällä välillä. Jos organisaatioon tulee muutos, vanha organisaatio kirjataan päättyneeksi ja uusi alkaa päättymispäivää seuraavasta päivästä, esimerkiksi Avoin yliopisto , Taloustieteen laitos

5 Arvosteluasteikon voimassaolo
Arvostelu -välilehden alkupäiväksi tulee ja päättymispäiväksi Jos opintokohteen arvosteluasteikko muuttuu, täytyy vanha asteikko päättää ja lisätä uusi asteikko seuraavasta päivästä alkaen sekä lisätä uudelle asteikolle oletusasteikkorasti. Tämä sen vuoksi, jotta aikaisempien suoritusten arvostelut säilyvät ennallaan ja uudet suoritukset arvostellaan uuden asteikon arvosanoja käyttäen.

6 Päättyneiden opintokohteiden päivämääristä
Jos opintokohde on poistumassa käytöstä, laitetaan kyseisen opintojakson tai -kokonaisuuden voimassaolon loppupäiväksi sen lukuvuoden viimeinen päivä, jolloin tutkintovaatimukset päättyvät, esimerkiksi Organisaation (vastuut välilehden) päättymispäiväksi annetaan sama kuin opintokohteen päättymispäiväksi annettiin, esimerkiksi Tämä periaate tuli voimaan vuonna 2010 organisaatiomuutosten yhteydessä.

7 Opintokohteen päättäminen

8 Muuta Uudet opintokohteet viedään WinOodissa.
Uuden opintokohteen voi perustaa kopioimalla vanha opintokohde pohjaksi. Jos kopion pohjana olevalla opintokohteella on paljon kuvaustietoja, kannattaa luoda uusi opintokohde Lisää esiintymän kautta. Opintokohteen kuvaustietojen lisääminen kannattaa aina tehdä WebOodin kautta.

9 Uutta opintokohdetta vietäessä, kannattaa miettiä ja valita huolella Opintojakson laji. Tästä on hyötyä silloin kun etsitään johonkin ryhmään kuuluvia opintotokohteita. Oodista saa tulostettua voimassaolevien opintojaksojen ja –kokonaisuuksien listan Jos opintokohteen voimassaolopäivät ovat kohdallaan.


Lataa ppt "Yleistä opintokohteista"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google