Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Painopisteenä: Oodin hops

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Painopisteenä: Oodin hops"— Esityksen transkriptio:

1 Painopisteenä: Oodin hops
Oodin versio 3.0 Painopisteenä: Oodin hops Opiskelijarekisteri

2 Hops-muutokset

3 Opintojaksojen laajuusväli näkyviin WebOodin näytöillä
Jos opintojaksolla on laajuusväli, näkyy tieto kaikilla WebOodin näytöillä. Laajuusväli näkyy Hopsin rakenne-näytöllä punaisella huomiovärillä. Opintopisteitä ei lasketa hopsin loppusummaan ennen kuin laajuus on valittu.

4 Hopsin malliaikataulutus
Jos tutkintorakenteelle syöttää malliaikataulun, se tulee näkyviin opiskelijan hopsissa huomiovärillä. Opiskelijan tulee kuitenkin itse aikatauluttaa hopsinsa.

5 Pieniä muutoksia tutkintorakenteiden hallintaan
Korjauksia opiskelijoiden siirtämiseen Tarkastettavat- välilehdeltä Omat opiskelijat-välilehdelle Tutkintorakennepohjan kopiointi tapahtuu nyt ns. tutkintorakenteiden esikatselunäytöltä

6 Ryhmätyökalu Luo ryhmä-näytöllä voidaan luoda ryhmiä ja määritellä niille ohjaajat. Opiskelijoiden ryhmittely-näytöllä voi lisätä opiskelijoita luotuihin ryhmiin. Ohjaajat näkevät omat ryhmänsä ja niiden opiskelijat Omat opiskelijat-välilehdellä. Opiskelija näkee hopsin lähetysnäytöllä vain ne ohjaajat, jotka hänen ryhmälleen on määritelty.

7 Muut Web- ja WinOodin muutokset

8 Muita WebOodin muutoksia
Opintojaksojen, opetustapahtumien ja oppaiden kuvaustekstien tekstieditorilla on nyt mahdollista halutessaan muokata html-koodia PalauteOodissa opiskelijalla nyt mahdollista luopua 5 henkilön palauterajoituksesta palautetta antaessaan.

9 Opetustapahtuman näkyminen opiskelijalle jaetaan kahteen eri osaan
1: Opetustapahtumahierarkian julkisuus sekä 2: Näkyy opiskelijalle

10 Opetustapahtuman näkyminen opiskelijalle jaetaan kahteen eri osaan
Opetustapahtuman Julkisuus sekä Näkyy opiskelijalle ovat kaksi eri asiaa, jonka vuoksi toisen tiedon muuttaminen ei vaikuta toiseen. Opetustapahtuman Julkisuus / Näkyy opiskelijalle ja niiden ero: Opetustapahtumahierarkian julkisuus = Opetustapahtumahierarkialle tulee tieto siitä, onko hierarkia julkinen vai ei eli näkyykö se WebOodissa vai ei. Näkyy opiskelijalle = Aliopetustapahtumakohtainen tieto siitä, onko se piilotettu opiskelijalta WebOodissa vai ei. Pääopetustapahtumaa ei voi tällä toiminnolla piilottaa, vaan se toimii ainoastaan aliopetustapahtumilla. Uusi käsittely toimii maksimissaan 3-tasoisilla opetustapahtumahierarkioilla. Tehtäessä tai kopioitaessa uutta opetustapahtumaa Julkisuus –tieto on oletuksena ’Ei’ Näkyy opiskelijalle tieto on oletuksena ’Kyllä’. On siis muistettava, että jos opetustapahtumahierarkia halutaan näkymään julkisesti WebOodissa, on Julkisuus tieto muutettava kohtaan ’kyllä’.

11 WinOodin muutoksia Kokonaisuuden/tutkinnon hyväksyminen-näytölle tulee uusi painike "Diploma supplement", joka avaa suoraan kyseisen raportin. Muita pienempiä muutoksia + pienehköjä raporttimuutoksia. Huom! HY:ssa ei ole käytössä Tutkintotodistus –raporttia WinOodin kautta. Näin ollen tässä painikkeessa ei ole meillä toiminnallisuutta


Lataa ppt "Painopisteenä: Oodin hops"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google